Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Jes-Extender, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 13 november 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Jes-Extender

Jes-Extender

Productnaam : Jes-Extender

Merk : JES-EXTENDER

Verantwoordelijk : DanaMedic ApS.

Website : jesextender.com

Taal : Engels

Korte beschrijving : JES-EXTENDER : Penisvergrotingsapparaat.

Prijs : €179.00

Formaat : Box

Levering : Snel en discreet

Garantie : 365 dagen (100% geld terug als je niet tevreden bent)

Jes ExtenderJes Extender is een uitstekend apparaat! Het doet wonderen en vergroot de penis ongelooflijk…. Deze extender is de Top 1 van alle penisvergrotende producten.

Maar is het dat echt?

Gelukkig voor jou analyseren we vandaag de Jes Extender penisverlenger!

We onderzoeken Jes Extender aan de ene kant omdat we een groot aantal berichten hebben ontvangen van onze lezers die vragen om een onbevooroordeelde mening over het product. En ook omdat onze specialisten het erg belangrijk vinden om een van de best verkopende penisvergroters te onderzoeken.

Dus, om alles te weten te komen wat je moet weten over hoe Jes Extender wordt gemaakt, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn, zodat je een rustige beslissing kunt nemen over het al dan niet kopen van het product, lees dan verder…

Wat is Jes Extender?

Jes brengt ons bij Jes Bech Muller. Hij is een Deense arts en de bedenker van Jes Extender, dat al sinds 1995 bestaat.

Voor de goede orde: Jes Extender is oorspronkelijk gemaakt om mannen die lijden aan de ziekte van Peyronie te helpen hun penissen recht te zetten. Pas later werd ontdekt dat het de penis kon vergroten.

Sindsdien is het product een groot succes, met duizenden bestellingen en artsen die het aanbevelen aan patiënten die de grootte van hun penis willen vergroten.

jes-extender-extenseur-de-penis

Wie maakt Jes Extender?

Jes Extender wordt geproduceerd door DanaMedic in Lyngby, Denemarken.
Wij hechten veel belang aan de bedrijven en de identiteit van de fabrikanten van de geteste producten.

Het moet gezegd worden dat we in sommige van onze vorige tests van andere producten lange dagen hebben moeten zoeken naar de naam, het adres of het telefoonnummer van de fabrikant, om vervolgens met lege handen te staan.

DanaMedic, de fabrikant van Jes Extender, verbergt echter niets! Het is geen spookbedrijf. Het bestaat in de stad Lyngby in de regio Kopenhagen.
We hebben gemakkelijk het adres, telefoonnummer en e-mailadres van het bedrijf gevonden.
Deze informatie is zelfs te vinden in de Deense telefoongids (zie foto hieronder).

jes extender danemark

In veel gevallen verlies je na ontvangst van het product elk spoor van de fabrikant en als er iets misgaat, kun je je tot niemand wenden en heb je geen mogelijkheid om hulp of geld terug te krijgen.

Dat is dus een goed punt in het voordeel van Jes Extender!

Jes Extender testen

Jes Extender is een niet-chirurgische oplossing die tot nu toe wereldwijd maar liefst 500.000 mensen heeft geholpen met het vergroten van hun penis.
Het sterke punt van deze extender is dat het wordt geproduceerd en verzonden vanuit Denemarken in overeenstemming met alle goede kwaliteits- en veiligheidsnormen, met gebruik van veilige en onbreekbare materialen in overeenstemming met de huidige regelgeving.

In 1995 creëerde de kliniek “JES”, ‘s werelds eerste tractieapparaat om de kromming van de penis (ziekte van Peyronie) te verbeteren. Dit product, het eerste in zijn soort, was een groot succes.

Mensen die “JES” gebruikten om de ziekte van Peyronie te bestrijden waren echter aangenaam verrast toen ze ontdekten dat hun penissen niet alleen rechter, maar ook groter werden.

Jes Extender was geboren!
En sindsdien zijn duizenden mensen in alle hoeken van de wereld tevreden over de prestaties van dit eerste verlengingsapparaat.

Jes Extender heeft talloze klinische tests ondergaan die hebben aangetoond dat het de penis na 24 weken gemiddeld 28% groter maakt. Sommige mannen bereiken echter een toename tot 40% in 24 maanden.

evolution-jes-extender

Jes Extender: de voordelen:

 1. Kleine prijs: €179 Voor zo’n effectief en erkend product.
  Met Jes Extender krijg je zeker de beste prijs-kwaliteitverhouding op de penisverlengmarkt.
 2. Beschikbaarheid van reserveonderdelen: Als je een van de onderdelen van jes Extender verliest, hoef je niet het hele product opnieuw te kopen.
  Op de website van de fabrikant kun je alleen het onderdeel bestellen dat je nodig hebt.
 3. Bij het product ontvang je een instructie-dvd in het Frans en in 5 andere talen.
 4. Niet goed, geld terug Garantie!
  Jes Extender is verder gegaan dan zijn concurrenten. Om je te verzekeren van de effectiviteit, krijg je het dubbele van je geïnvesteerde geld terug als je niet tevreden bent met de resultaten. Dit is echt een fabrikant met vertrouwen!

Jes Extender: Hoe werkt het?

Jes Extender wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je penis te vergroten.
Een volledige instructie DVD vertelt je hoe je het apparaat moet bevestigen en afstellen en wanneer je er het maximale uit kunt halen op een veilige manier.

Wij vonden dit product heel gemakkelijk te installeren. Het is goed verstelbaar en past op penissen van verschillende groottes (van 5 tot 22 cm).

We vonden het ook prettig dat alle instructies voor de werking en het gebruik zonder problemen kunnen worden gelezen en toegepast.

Is Jes Extender een veilig product?

medecin éjaculation précoceOnze lezers zijn veeleisend als het gaat om de veiligheid van producten. Onze experts nog meer!

We hebben Jes Extender zorgvuldig onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat het een veilig product is dat geen problemen kan veroorzaken.
Er zijn echter 3 voorwaarden waaraan je moet voldoen om het product veilig te kunnen gebruiken:

 1. Je moet de instructies van de fabrikant volgen;
 2. Je moet aandacht besteden aan wat je lichaam je vertelt;
 3. Je moet het verlengingsproces niet overhaasten.

Wij geloven dat Jes Extender in vergelijking met chirurgie een veiligere en effectievere manier is om de penis op natuurlijke wijze te vergroten.
Vergeleken met andere penisvergrotingsmethoden zoals pompen of medicijnen, is dit product veel effectiever.

Jes Extender: doeltreffendheid?

We hebben rapporten van de fabrikant gezien waarin wordt beweerd dat gebruikers van Jes Extender 24% in lengte en 19% in omtrek hebben gewonnen.

Het moet worden opgemerkt dat met elke penisvergrotingsmethode of -techniek resultaten niet van de ene op de andere dag worden bereikt. Om significante resultaten te bereiken met het Jes Extender apparaat, moet het een bepaalde tijd gedragen worden.

De aanbevolen duur is ten minste zes uur per dag gedurende zes maanden. Je denkt misschien dat dit te veel is, maar veel mannen getuigen dat na het dragen van Jes Extender voor een korte tijd, de toename van hun penis nauwelijks merkbaar was.

Geloof niet in alle wonderen die je in de media hoort over producten die je penis in een week met 3 centimeter kunnen vergroten. Het gebeurt gewoon niet!

Echte, betrouwbare resultaten kosten tijd en toewijding, maar uiteindelijk is het doel bereikt en voel je je beter over jezelf.

Hoe gebruik ik Jes Extender?

Vergeet niet de handleiding te lezen voordat je de penisverlenger gaat gebruiken.
Het enige wat je hoeft te doen is de spanning instellen op een niveau dat bij jou past voordat je de extender omdoet.

De eerste paar dagen is het normaal dat je je een beetje zelfbewust voelt over het dragen van een extender, dus we raden je aan om het de eerste paar weken rustig aan te doen door vrij weinig druk uit te oefenen en de Jes Extender tussen de 10 en 15 minuten te dragen.

Zodra je lichaam (vooral je penis) gewend is aan het apparaat, kun je de mate van tractie en de duur van het dragen van het product geleidelijk verhogen.

Door dit advies van de experts van Speciale Homme experts op te volgen, krijg je zeker betere resultaten – probeer alleen niet te snel te hard te gaan!

Jes Extender wordt geleverd met een oefenprogramma voor penisvergroting.
We raden je aan dit programma zorgvuldig te volgen, we hebben het beoordeeld en denken dat het het proces van penisvergroting zou moeten versnellen.
We raden dit oefenprogramma ook aan voor mannen die last hebben van erectiestoornissen.

Waar kan ik Jes Extender kopen?

Jes Extender is op dit moment niet te koop in apotheken of andere winkels.
Jes Extender wordt uitsluitend verkocht via de website van de fabrikant.

Als je Jes Extender te koop vindt op andere websites of in winkels, kun je er zeker van zijn dat het niet de juiste is. Het is waarschijnlijk een namaakproduct dat je gezondheidsproblemen kan bezorgen of je bankrekening kan spekken zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

Jes Extender wordt verkocht in zes verschillende verpakkingen voor alle doeleinden en vooral voor alle budgetten.

1 – VERPAKKING LIGHT STANDAARD Dit is het instapmodel standaardpakket voor Jes Extender. Het bevat :

 • Jes Extender ;
 • Voorstuk met dubbele functie ;
 • Comfortriem ;
 • 2 x 5cm verlengarmen;
 • 2 x 2,5 cm verlengarmen;
 • Beschermende vulling ;
 • Instructie DVD;
 • 1 jaar Garantie.

Dit pakket kost € 179 en kan niet worden gebruikt voor penissen groter dan 17 cm.

jes-extender-pack-light-standard

Jes Extender Pack Light Standaard

2 – PACK ORIGINAL COMFORT Dit product is de bestseller van Merk en biedt zowel een betaalbare prijs als een natuurlijke, goedgekeurde penisvergroting. Geleverd in een elegante mahoniehouten kist, bevat deze verpakking:

 • Jes Extender;
 • Voorstuk met dubbele functie;
 • Siliconen buis ;
 • Comfortband ;
 • 4 x 5cm verlengarmen;
 • 2 x 2,5cm verlengarmen;
 • Beschermende vulling ;
 • Set sleutels ;
 • Instructie-dvd;
 • Garantie van 2 jaar.

Gebruik van dit pakket is beperkt tot een penis van 24cm of minder.

Dit pakket is te koop voor € 199.

jes-extender-pack-original-comfort

Jes Extender Pack Original Comfort

3 – TITANIUM PAK Gepresenteerd in een elegante aluminium doos, bevat dit pakket :

 • Jes Extender ;
 • Voorstuk met dubbele functie ;
 • Siliconen buis ;
 • Comfortriem ;
 • 4 x 5cm verlengarmen;
 • 2 Verlengarmen 2,5cm ;
 • 2 verlengarmen van 1,25 cm;
 • Beschermende vulling ;
 • Moersleutelset ;
 • Instructie DVD;
 • Garantie van 2 jaar.

Dit pakket is voor gebruik met een penis die niet groter is dan 24 cm. Dit pakket kost € 219.

jes-extender-pack-titanium

Jes Extender Titanium pakket

4 – PACK ZILVER STANDAARD Bedekt met puur zilver en gemaakt van hoogwaardige materialen, bevat dit pakket :

 • Jes Extender ;
 • Voorstuk met dubbele functie ;
 • Siliconen buis ;
 • Comfortriem ;
 • 4 Verlengarmen van 5 cm;
 • 2 Verlengarmen 2,5cm ;
 • 2 verlengarmen van 1,25 cm;
 • Beschermende vulling ;
 • Sleutelset ;
 • Cohesief gaas ;
 • Zachte bandjes ;
 • Instructie DVD;
 • 5 jaar Garantie.

Dit pakket kost €259.

jes-extender-pack-silver-standard

Jes Extender Pack Zilver Standaard

5 – GOUDEN STANDAARD PAKKET Gemaakt van 24-karaats goud is dit een echt luxe pakket. Het pakket bestaat uit:

 • Jes Extender;
 • Voorstuk met dubbele functie;
 • Siliconen buis ;
 • Comfortriem ;
 • 4 Verlengarmen 5cm ;
 • 2 Verlengarmen 2,5cm ;
 • 2 verlengarmen van 1,25 cm;
 • Beschermende vulling ;
 • Sleutelset ;
 • Zelfklevend gaasje ;
 • Zachte sluitingen ;
 • Klittenband op maat ;
 • Instructie-dvd;
 • Levenslange Garantie.

Dit pakket is verkrijgbaar voor £299.

jes-extender-pack-gold-standard

Jes Extender Pack Goud Standaard

6 – PLATINA PAK Het meest complete, duurste en meest luxueuze pakket. Alle metalen onderdelen zijn bedekt met puur platina en worden geleverd met een certificaat. Dit luxe pakket bevat :

 • Jes Extender ;
 • Dubbele functie voorstuk ;
 • Siliconen buis ;
 • Comfortriem ;
 • 4 Verlengarmen 5cm ;
 • 2 Verlengarmen 2cm ;
 • 2 Verlengarmen 1,5cm ;
 • Beschermende vulling ;
 • Set sleutels ;
 • Zelfklevend gaasje ;
 • Zachte sluitingen ;
 • Klittenband op maat ;
 • Instructie-dvd;
 • Levenslange Garantie.

Dit pakket kost het vorstelijke bedrag van €1000. Ja, luxe heeft zijn prijs, zelfs als het een verlenger is!

jes-extender-pack-platinum

Jes Extender Pack Platinium

Is er Garantie?

We willen je eraan herinneren dat als je een Jes Extender koopt, je een jaar lang je geld terugkrijgt. Je hebt 365 dagen de tijd om het product te testen en je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent.

De fabrikant is nog een stap verder gegaan door de mannen die het product bestellen uit te dagen. Hij biedt zelfs aan om je het dubbele van je geld terug te geven als je na 5 maanden niet tevreden bent met de resultaten.

Voor de luxe pakketten, het standaard gouden pakket en het platina pakket, gaat de fabrikant echt ver en biedt hij een levenslange Garantie.

Eindoordeel van het team.

Jes Extender is een product dat aan al onze criteria voor veiligheid, kwaliteit en vooral transparantie voldeed.
De fabrikant is bekend en erkend en brengt zijn producten al meer dan 20 jaar op de markt.
Het is een van de meest geloofwaardige fabrikanten die de concurrentie nooit heeft kunnen uitschakelen.

De prijs van Jes Extender heeft ons gemotiveerd om het aan te bevelen aan onze lieve lezers die op zoek zijn naar een veilige verlenging van hun penis tegen een eerlijke prijs.

Als Jes Extender al meer dan 20 jaar wereldwijd meer dan 500.000 mannen tevreden stelt, is er geen reden waarom het niet ook voor jou zou kunnen werken.

Als je op zoek bent naar een penisverlenger, dan is Jes Extender de beste die je kunt vinden.

Accédez Au Site Officiel Du Produit


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)