Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Keto Advanced Fat Burner, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 26 maart 2024.
Score: 1.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Keto Advanced Fat Burner

Keto Advanced Fat Burner

Productnaam : : Keto Advanced Fat Burner

Merk : Keto Geavanceerd

Verantwoordelijk : BioTrim Labs.

Website : ketoadvancedfatburner.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Ketogeen voedingssupplement.

Prijs : €39.95

Formaat : Fles van 60 capsules.

Levering : standaardlevering

Garantie : /

Beschrijving van Keto Advanced Fat Burner:

“Keto Advanced Fat Burner is een voedingssupplement dat is ontworpen voor mannen en vrouwen die willen afvallen als onderdeel van een ketogeen dieet.

Evaluatie van Keto Advanced Fat Burner :

Het minste wat we kunnen zeggen is dat ‘KETO’ afslanksupplementen tegenwoordig een rage zijn op het internet; “Keto Bodytone“, “Keto Compleet“, “Keto Extreem“, “Keto Hack“, “OneShot Keto“, “Pure Keto“, “Keto Slim“, “Keto-T911“, … De lijst gaat maar door, en tussen de ineffectieve producten, de verborgen abonnementen en de goede producten, is het moeilijk bij te houden!

Hier bekijken we “Keto Advanced Fat Burner“Als je de website mag geloven, is het een innovatieve, geavanceerde formule voor gewichtsverlies!

De formule bevat BHB (beta-hydroxybutyraat), een keton dat van nature is aangepast om lichaamsvet te helpen verbranden en gewicht te verminderen. Deze verbranding van lichaamsvet zou je lichaam ook een energieboost moeten geven, zodat je al je dagelijkse taken kunt uitvoeren zonder je moe te voelen!

Eenvoudig gezegd stimuleert dit product de stofwisseling om de omzetting van vet in energie te stimuleren.

Maar wat betekent dit eigenlijk?

Wat is de Keto Advanced vetverbrander?

“Keto Advanced Fat Burner wordt in de VS geproduceerd door BioTrim Labs in een bij de FDA (Food and Drug Administration) geregistreerde fabriek die GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen volgt.

Het is een ketogeen voedingssupplement, een afslankpil die mensen die een ketogeen of ‘keto-dieet’ volgen helpt om gemakkelijker een staat van ketose te bereiken.

Voor degenen die het niet weten, een ketogeen dieet is een dieet met weinig koolhydraten en veel vet. Normaal verbrandt het lichaam koolhydraten voor energie. Als je het lichaam deze koolhydraten ontneemt, creëer je een metabolische toestand die ‘ketose’ wordt genoemd en die je lichaam dwingt om alleen vet te gebruiken als belangrijkste energiebron. Eenmaal in deze stofwisselingstoestand verlies je sneller gewicht omdat het lichaam het opgeslagen vet als enige brandstof gebruikt om de energie te leveren die je gedurende de dag nodig hebt.

Hoe werkt de Keto Advanced Fat Burner?

Deze Keto BHB pillen zullen een staat van ketose bevorderen die vrij moeilijk te bereiken is met een dieet alleen.

Zoals eerder in dit artikel vermeld, dwingt ketose het lichaam om vet te verbranden, maar hoe werkt het?

Als het lichaam lang genoeg verstoken is van suiker, zet het vetzuren om in acetylazijnzuur en beta-hydroxyboterzuur (BHB) als energiebron. Maar zo eenvoudig is het niet. Het probleem is dat het bereiken van deze metabolische toestand niet eenvoudig is. Het duurt meerdere dagen van koolhydraattekort om de ketose te bereiken. En gedurende deze tijd treden vaak bijwerkingen op die bekend staan als ‘ketogene griep’, waarvan de belangrijkste symptomen vermoeidheid, constipatie en hoofdpijn zijn.

“Volgens de fabrikant is Keto Advanced Fat Burner ontworpen om deze problemen op te lossen.

De formule van dit product bevat namelijk exogene BHB ketonen (niet geproduceerd door het lichaam) die, zoals je zult hebben begrepen, het gebrek aan koolhydraten veroorzaakt door het ketogeen dieet ondersteunen en zo ongewenste effecten voorkomen. Het zal daarom veel gemakkelijker zijn om het dieet voort te zetten en de metabolische staat van ketose te bereiken.

Bovendien bevat dit afslanksupplement ook andere ingrediënten met krachtige vetverbrandende, thermogene en energieverhogende effecten!

Welke ingrediënten zitten er in de formule?

De “Keto advanced fat burner” formule zit boordevol krachtige natuurlijke vetverbrandende ingrediënten. Alle ingrediënten zijn toegevoegd nadat ze klinisch zijn getest en bewezen.

 – Beta-hydroxybutyraat (BHB) zouten

De BHB in de formule is een combinatie van drie zouten (kaliumbetahydroxybutyraat, calciumbetahydroxybutyraat en natriumbetahydroxybutyraat. ). Het belangrijkste doel van het toevoegen van deze stof is het omzetten van vet in energie. Het helpt en ondersteunt mensen die een ketogeen dieet volgen.

 – Garcinia Cambogia

Deze stof helpt bij het afvallen door de omzetting van suiker in vet te blokkeren, de eetlust te verminderen, het gewichtsverlies te versnellen en de stemming te verbeteren.

 – Appelciderazijn

Appelciderazijn wordt toegevoegd om sportprestaties te verbeteren. Het gebruikt calorieën om het energieniveau te verhogen.

 – Cafeïne

Cafeïne is toegevoegd om de stofwisseling te ondersteunen en te verbeteren. Het heeft ook een thermogeen effect dat de verbranding van lichaamsvet verhoogt.

 – Groene thee-extract

Groene thee-extract is een antioxidantrijke stof die van onschatbare waarde is voor gewichtsverlies. Het helpt het energieniveau te verhogen, stimuleert de stofwisseling en verbetert de calorieverbranding.

De andere ingrediënten in deze afslankcapsule zijn magnesiumstearaat, rijstmeel, siliciumdioxide en gelatine.

Effecten en voordelen van het product :

“Keto Advanced Fat Burner is een oplossing voor gewichtsverlies met meerdere afslankende eigenschappen en een aantal voordelen voor de gezondheid.

Het is gemaakt om te helpen bij het oplossen van vet dat in de loop der jaren is opgeslagen, terwijl het je lichaam voorziet van de energie die het nodig heeft om goed te functioneren.
Het doet dit door de vetverbrandende stofwisseling te stimuleren, de opname van koolhydraten tegen te gaan, gezond gewichtsverlies te ondersteunen en het uithoudingsvermogen en de concentratie te verbeteren.

 – De stofwisseling optimaliseren

De actieve ingrediënten in het product stimuleren de stofwisseling en ondersteunen en versnellen de toegang tot de staat van ketose voor snel en aanzienlijk gewichtsverlies!

 – Verminderde opname van koolhydraten

Te gebruiken in combinatie met een Keto-dieet, zal dit supplement een staat van ketose bevorderen die de opslag van nieuw vet aanzienlijk vermindert!

 – Vetverbranding

Dit Keto BHB product versnelt het vetverbrandingsproces en helpt bij het vrijmaken van hardnekkig vet dat in het lichaam is opgeslagen!

 – Gezond gewichtsverlies

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, moet “keto advanced fat burner” ook gebruikt worden in combinatie met een evenwichtig dieet. Het is dus een gezonde afslankoplossing!

 – Meer energie

Het oplossen van vet geeft je een energieboost die je uithoudingsvermogen, vitaliteit en concentratie verbetert!

Hoe neem ik “Keto Advanced Fat Burner” in?

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, in te nemen voor de maaltijd met een groot glas water.

Om goede resultaten te krijgen met dit product, moet je een ketogeen dieet volgen!

Overschrijd nooit de door de fabrikant aanbevolen dagelijkse dosis!

Aanvullende informatie :

Keto Advanced Fat BurnerHet product is gecertificeerd 100% natuurlijk, GMO-vrij en glutenvrij!

Het betalingsproces is veilig en garandeert de veiligheid en vertrouwelijkheid van alle gevoelige gegevens.

Levertijden liggen tussen 14 en 21 werkdagen.

Technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail support.nld@biotrimlabs.com of telefonisch op +33 (0)9 75 18 23 38.

Retourverwerking: Retourverwerking PO Box 1201 CHANGI AIRFREIGHT CENTRE SINGAPORE 918118.

Nadelen van Keto Advanced Fat Burner :

 – “Keto Advanced Fat Burner is in geen geval een wonderoplossing voor gewichtsverlies. Een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging zijn essentieel bij het gebruik van dit supplement!

 – WaarschuwingAls een keto dieet niet correct wordt gevolgd, kan het gevaarlijk zijn voor je gezondheid.

 – In sommige gevallen kan een internationale belasting van 18% van toepassing zijn!

 – BioTrim Labs, de fabrikant, heeft een zeer slechte reputatie!

Let op:

Dit product is bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Het is niet toegestaan voor gebruik door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Als je ziek bent of momenteel een behandeling ondergaat, is het essentieel om advies te vragen aan een gezondheidsprofessional! En als je ook maar de geringste twijfel hebt, vraag dan je arts om advies.

Reputatie van Keto Advanced Fat Burner :

De reputatie van “Keto Advanced Fat Burner” is moeilijk te beoordelen. Getuigenissen zijn over het algemeen positief, maar zijn alleen te vinden op sites die het product promoten. Het is daarom onmogelijk om er zeker van te zijn dat ze echt zijn.

De reputatie van BioTrim Labs is echt niet goed. Meer dan 80% van de getuigenissen zijn negatief. De meesten hebben het over bedragen die niet overeenkomen met de prijzen die op het moment van aankoop werden weergegeven, of over het niet ontvangen van de gekochte producten!

Conclusie voor Keto Advanced Fat Burner:

Uit ons onderzoek lijkt alles erop te wijzen dat het product van nut kan zijn voor mensen die een ketogeen dieet volgen of de ambitie hebben om dat te volgen.

De ongelukkige reputatie van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor dit product, betekent dat ik het niet kan aanbevelen.

Ik raad je daarom af om “Keto Advanced Fat Burner” te kopen.

In plaats daarvan stel ik voor dat je kijkt naardit zeer serieuze en effectieve afslankalternatief dat zijn waarde al heeft bewezen met een uitstekende reputatie!


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)