Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

PhenQ PM, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 26 maart 2024.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige analyse van PhenQ PM

PhenQ PM

Productnaam : PhenQ PM

Merk : PHENQ PM

Verantwoordelijke : Wolfson Brands Ltd.

Website : phenq.com

Taal : Engels

Korte beschrijving : Voedingssupplement voor gewichtsverlies.

Prijs : €59.99

Formaat : Fles met 120 capsules.

Levering : Gratis, snel en veilig.

Garantie : 60 dagen (100% geld-terug-garantie bij ontevredenheid)

Beschrijving van PhenQ PM:

“PhenQ PM” is een afslanksupplement dat gebruikmaakt van een krachtige en natuurlijke formule die de effecten van vetverbranding, hongerremming en energieboost combineert met de kracht van diepe en herstellende slaap om het metabolisme te stimuleren en gewichtsverlies te bevorderen tijdens uw afslankplan.

Evaluatie van PhenQ PM:

Er zijn steeds meer afslankmiddelen te vinden op het internet. Meestal zijn dit producten van weinig belang en soms, zoals we al hebben opgemerkt op deze website, zijn het oplichterij, maar in zeldzamere gevallen komen er interessantere producten naar voren!
Het product dat we vandaag gaan analyseren lijkt in deze laatste categorie te vallen.

De naam is “PhenQ PM“, een afslanksupplement dat een krachtige bondgenoot kan zijn voor degenen die willen afvallen.

De werking ervan is origineel, omdat het onder andere de slaap reguleert om een extra garantie te bieden voor geoptimaliseerde resultaten tijdens uw afslanktraject! Het is immers geen geheim dat slaap een cruciale rol speelt bij gewichtsverlies!

Laten we echter snel bekijken wat er allemaal te weten valt over dit nieuwe afslanksupplement.

“PhenQ PM”

De kleine broer van het zeer bekende “PhenQ“, dat een van de beste afslanksupplementen is op AOF, is “PhenQ PM” een voedingssupplement dat uw kansen op gewichtsverlies tijdens uw afslanktraject vergroot.
Zoals we hieronder in dit artikel zullen bespreken, zal het afslankpilletje werken op de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename. Volgens de fabrikant is het een product dat zou moeten helpen bij gewichtsverlies door het versnellen van de stofwisseling en vetverbranding, het beperken van eetlust en snackneigingen, het verhogen van energie en fysiek uithoudingsvermogen en het verbeteren van de kwaliteit van de slaap.

“PhenQ PM” is een exclusief product van “Wolfson Brands Limited”, een betrouwbaar en verantwoordelijk bedrijf in de supplementenindustrie. Het product wordt vervaardigd in door de FDA goedgekeurde faciliteiten onder toezicht van experts. Het voldoet uiteraard aan alle hygiënische, ontwerp- en veiligheidsnormen die van toepassing zijn in Frankrijk en Europa. Bovendien is het samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk erkend zijn vanwege hun krachtige werking op de gezondheid en gewichtsverlies!

Werking:

“PhenQ PM” is een natuurlijk supplement dat gebruikmaakt van een krachtige formule die vetverbranding, eetlustbeheersing en verhoogde energieniveaus combineert met de kracht van diepe en herstellende slaap. Dit alles met als doel het metabolisme te versterken en gewichtsverlies te bevorderen tijdens uw afslankplan.
Hiervoor maakt dit afslankpilletje gebruik van een zorgvuldig samengestelde lijst van natuurlijke ingrediënten, gekozen door voedingsexperts. Elk ingrediënt in de formule draagt bij aan het reguleren van hormonen en enzymen die verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename!

Daarnaast zullen mineralen en aminozuren helpen om snel in een diepe slaap te vallen. Dit is niet alleen gunstig voor de algehele gezondheid, maar heeft ook een positieve invloed op gewichtsverlies, omdat uw lichaam groeihormonen zal produceren die de spiergroei stimuleren en zo doorgaan met het verbranden van vet terwijl u slaapt!

Ingrediënten:

“PhenQ PM” is een complex van natuurlijke stoffen die samenwerken om het goed functioneren van het lichaam te reguleren en zo een gezond en sneller gewichtsverlies mogelijk te maken.
L-Arginine

L-arginine is een essentieel aminozuur voor groei. Het is overvloedig aanwezig bij jonge mensen, maar bij volwassenen van middelbare leeftijd wordt het niet meer in voldoende hoeveelheden geproduceerd om het gewicht te reguleren. Het verhoogt de stofwisseling en levert essentiële voedingsstoffen om spierverlies te compenseren.

L-Lysine HCL

Lysine is nodig voor de productie van lichaamsenergie en dus voor het verhogen van de stofwisseling. Het draagt bij aan de synthese van carnitine, dat verantwoordelijk is voor het transport van vetten naar de cellen om ze om te zetten in energie. Het is ook essentieel voor spierherstel in het kader van evenwichtig gewichtsverlies. Lysine heeft ook voordelen voor het immuunsysteem.

L-Theanine

L-theanine is een aminozuur dat de eetlust reguleert. Het bevordert een langdurig gevoel van verzadiging. Het helpt ook de productie van triglyceriden te verminderen, waardoor de opbouw van vet wordt verminderd. Het heeft ook kalmerende eigenschappen die ideaal zijn voor het bevorderen van een goede nachtrust.

5 HTP

Het is algemeen bekend dat stress en angst leiden tot snacken. Depressie kan zelfs leiden tot eetbuien. De aanwezigheid van 5HTP in “PhenQ PM” helpt hiermee om te gaan. Het verlicht rusteloosheid en bevordert een positieve stemming. Tegelijkertijd vermindert de stof de eetlust.

Chroom

Chroom is essentieel voor gewichtsverlies. Het helpt bij het handhaven van gezonde voedingsgewoonten, reguleert de bloedsuikerspiegel en verbetert de stofwisselingsprocessen.

Biotine

Biotine, ook wel bekend als vitamine B8, is eerder een gewichtsregulator dan een vetverbrander. Het draagt bij aan een betere opname van voedingsstoffen, waaronder vetzuren, om de stofwisseling te verhogen. Het lichaam verbrandt voldoende energie, zelfs in rust. Daarnaast reguleert het de bloedsuikerspiegel. Daarom is “PhenQ PM” geschikt voor patiënten met diabetes en obesitas.

Molybdeen

Molybdeen is een essentieel spoorelement voor de synthese van bepaalde aminozuren. Het is nuttig voor het opbouwen van spiermassa en het bevorderen van celregeneratie. Het compenseert tekorten in het lichaam die vaak optreden bij een ongeschikt dieet voor gewichtsverlies. Volgens studies is molybdeen belangrijk voor het behoud van de gezondheid en het verlengen van de levensduur.

Vitamine C

Je lichaam heeft vitamine C nodig. Het is een van de belangrijkste vitamines voor het lichaam. Een tekort zal ervoor zorgen dat je lichaam constant naar voedsel blijft zoeken. Daarom is een goede inname van vitamine C essentieel voor een verzadigd gevoel. Het is echter cruciaal om een evenwichtig dieet te volgen. Deze vitamine is ook een zeer krachtige immuunstimulans.

Thiamine

Thiamine, ook bekend als vitamine B1, draagt??in grote mate bij aan gewichtsverlies. Het speelt een rol in de suikerstofwisseling en de productie van spijsverteringsenzymen. Het bevordert ook de omzetting van vet in energie en stimuleert het immuunsysteem. De aanwezigheid ervan helpt vermoeidheid te bestrijden en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Vitamine B6

In dezelfde B-groep bevat het product vitamine B6, een uitstekende vetverbrander. Het is ook betrokken bij de productie van spijsverteringsenzymen, waardoor gewichtsverlies gemakkelijker en sneller verloopt. Deze vitamine wordt meestal aanbevolen voor mensen met obesitas die moeite hebben om af te vallen, ondanks hun inspanningen.

Vitamine B5

Vitamine B5 heeft een gunstig effect op het functioneren van het zenuwstelsel. Het stimuleert het geheugen, de redenering en de concentratie. Het speelt ook een rol bij stemming en helpt stress en angst te verminderen voor een betere nachtrust.

Choline

Choline is een derivaat van aminozuren. Het bevordert de oxidatie van vet, wat gewichtsverlies aanmoedigt. Het draagt ook bij aan een goede leverfunctie.

Dosering:

De fabrikant raadt aan om ‘s avonds 4 (vier) capsules in te nemen, 30 minuten voor het slapengaan, om een diepe slaap te bevorderen en ‘s nachts het vetverbrandingsproces te activeren.
Om goede resultaten te behalen tijdens uw gewichtsverliesprogramma, wordt het aanbevolen om minimaal 2 tot 3 maanden een kuur te volgen.

Resultaten:

Zoals bij elk voedingssupplement voor gewichtsverlies, is de gebruikte methode voor gewichtsverlies bepalend voor de wachttijd voordat de eerste resultaten met “PhenQ PM” worden behaald!
We zullen het hier dus niet hebben over tijd, maar eerder over fasen, 3 fasen om precies te zijn:
Fase 1

In deze fase zou je in eerste instantie een gevoel van welzijn en rust moeten ervaren, wat je betere slaap en uiteindelijk goede nachten van herstellende slaap zal opleveren.

Fase 2

De tweede fase van het proces zou een onderdrukkend effect op de eetlust moeten zijn, waardoor je effectief kunt omgaan met hunkeringen en ongepland snacken.

Fase 3

De derde fase zal een stimulering van de stofwisseling zijn, wat resulteert in een constante gewichtsafname en vernieuwde energie!

Voordelen:

“PhenQ PM” heeft veel voordelen ten opzichte van andere gewichtsverliesmedicijnen.
Dus naast gewichtsverlies, verbetering van de slaap, bestrijding van hunkeringen en stimulatie van de stofwisseling, is het een product dat:

  • 100% natuurlijk is,
  • lactosevrij is,
  • glutenvrij is,
  • geen conserveringsmiddelen bevat,
  • geen stimulerende middelen bevat,
  • veilig is,
  • geen beperkingen heeft,
  • gemakkelijk te gebruiken is,
  • gratis wordt verzonden,
  • 100% geld-terug-garantie heeft.

Het wordt ook geproduceerd door een zeer betrouwbaar merk dat zich inzet om al zijn klanten tevreden te stellen!

Veelgestelde vragen (FAQ):

Dit gedeelte helpt u bij het beantwoorden van de meest gestelde vragen over “PhenQ PM”.

Wat is “PhenQ PM”?

“PhenQ PM” is een voedingssupplement dat is ontworpen om gewichtsverlies te vergemakkelijken. Het werkt als een vetverbrander, hormoonregulator, eetlustremmer en slaapstimulator.

Hoe werkt “PhenQ PM”?

“PhenQ PM” maakt gebruik van de slaapcyclus om gewichtsverlies te bevorderen. Tijdens de slaap verbranden we het meeste vet tijdens de derde fase van de slaap: de diepe slaap. Tijdens deze periode bereikt de stofwisseling zijn hoogtepunt. Het lichaam verhoogt het groeihormoon, vermindert overtollig cortisol en reguleert de eetlust. Daarom bevordert dit voedingssupplement, naast de slankmakende effecten van de beste producten op de markt, een diepe en herstellende slaap, zodat u kunt profiteren van dit natuurlijke proces.

Wat zijn de effecten van “PhenQ PM”?

Het product versnelt de vetverbranding, zorgt voor betere eetlustcontrole en stimuleert uithoudingsvermogen en lichamelijke fitheid. Bovendien verbetert het de slaapkwaliteit door uw hormonen te stabiliseren, zodat u 7 tot 9 uur lang in een diepe slaap blijft. Dit zorgt voor een diepe en herstellende slaap, waarin een intensief metabolisch proces plaatsvindt. U verliest overtollig vet rond uw buik, dijen en armen.

Hoe neemt u “PhenQ PM” in?

“PhenQ PM” is een kuur die ‘s avonds 30 minuten tot een uur voor het slapengaan moet worden ingenomen. Neem 4 capsules in met een groot glas water. Het resultaat hangt af van de duur van inname. De maximale behandeling duurt 5 maanden. Raadpleeg een deskundige voordat u dit voedingssupplement inneemt. De dosering is afhankelijk van uw situatie en gezondheidstoestand.

Voor wie is “PhenQ PM” bedoeld?

Dit supplement is bedoeld voor volwassenen die willen afvallen. Het is ook geschikt voor mensen boven de 40 jaar wiens natuurlijke stofwisseling niet bevorderlijk is voor gewichtsverlies.

Hoe koop ik “PhenQ PM”?

Het product is te koop op de officiële website van de verkoper. U kunt online bestellen en profiteren van een garantie van 60 dagen. Als u niet tevreden bent, krijgt u een volledige terugbetaling zonder opgaaf van reden.

Zijn er abonnements- of verborgen kosten bij de aankoop van “PhenQ PM”?

Nee, de fabrikant van dit product is zeer betrouwbaar. Er zijn geen verborgen kosten, terugkerende abonnementen, verkoop van gegevens of andere bekende dubieuze praktijken op de officiële website van dit product.

Handige informatie:

PhenQ PMDe leveringen zijn snel en veilig, en bovendien zijn ze wereldwijd gratis, ongeacht het aantal flessen dat u bestelt.
De klantenservice is vriendelijk en efficiënt. U kunt contact opnemen via een live chat, een online formulier, telefoon (Europa: +44 (0) 203 476 6771 / Amerika: +1 (646) 513 2632) en zelfs via de mobiele app WhatsApp.

Volgens het merk wordt de formule van het product ondersteund door wetenschap en zijn de ingrediënten wetenschappelijk onderzocht.

Als bonus worden alle bestellingen geleverd met 10 gidsen, waaronder voedings- en trainingsgidsen, dieetrecepten en -plannen, enz.

“PhenQ PM” wordt geleverd met een volledige terugbetalingsgarantie van 60 dagen.

Nadelen van PhenQ PM:

“PhenQ PM” vervangt geen gezonde en evenwichtige levensstijl. Het moet worden gebruikt als onderdeel van een gewichtsverliesprogramma dat geschikt is voor uw situatie!
Voorzorgsmaatregelen

Volg de gebruiksaanwijzing op.

Gebruik het product niet als u allergisch bent voor een van de componenten.

Neem geen dubbele dosis als u een dosis vergeet.

Bewaar dit product op een droge plaats, beschermd tegen licht en bij kamertemperatuur in een goed afgesloten verpakking.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Aanbevelingen

“PhenQ PM” vervangt geen gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet en houd het buiten bereik van jonge kinderen!

Dit product is niet geschikt voor zwangere of zogende vrouwen en personen onder de 18 jaar. Controleer ook de samenstelling van het product om te bepalen of u allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Bijwerkingen

“PhenQ PM” is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Afgezien van gevallen van intolerantie voor een van de stoffen, zijn er op het moment van het schrijven van dit artikel geen bekende bijwerkingen.

Het is echter altijd verstandig om advies in te winnen bij een zorgverlener als u een bepaalde aandoening heeft.

Als u na inname van dit afslankproduct bijwerkingen ervaart of een allergische reactie krijgt, is het belangrijk om de behandeling te stoppen en contact op te nemen met uw arts als de symptomen aanhouden.

Reputatie van PhenQ PM:

PhenQ PM Arnaque Ou FiableAangezien “PhenQ PM” nog relatief nieuw is, is de reputatie nog niet voldoende ontwikkeld om echt in overweging te nemen. Desalniettemin zijn de enkele getuigenissen over het product over het algemeen positief.
De fabrikant “Wolfson Brands Limited” heeft zelf een uitstekende reputatie en staat bekend om het produceren van hoogwaardige, betrouwbare en veilige supplementen. Een ander voordeel van dit merk is de vriendelijke en efficiënte klantenservice die beschikbaar is in meerdere talen, waaronder het Frans.

Conclusie voor PhenQ PM:

Het lijkt erop dat “PhenQ PM” een innovatieve en betrouwbare afslankoplossing is die u tijdens uw gewichtsverliesreis zeker zal helpen om uw overtollige kilo’s gemakkelijker en sneller te verliezen!

Officiële website: phenq.com

Ga naar de officiële website: PhenQ PM


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)