Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door René Ronse

Pillen voor gewichtsverlies: Oplichterij of Betrouwbaar?

Bijgewerkt op 21 oktober 2023.

transapent pixel
attention-pilulePillen voor gewichtsverlies zijn een dozijn op het internet. Elke maand verschijnen er nieuwe afslankproducten, waaronder vetverbrandende pillen, eetlustremmende tabletten en stofwisselingsbevorderende capsules. Sterker nog, volgens de verkopers zijn al deze producten effectiever dan de andere!

Maar de waarheid is anders en je moet weten dat de meeste van deze producten in het beste geval niet effectief zijn en in het slechtste geval gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid.

Laten we het eens van dichterbij bekijken.

Supplementen voor gewichtsverlies

Afslankpillen: oplichterij of niet?

Les Pilules MinceurIk heb besloten om dit artikel te maken omdat we op “Arnaque Ou Fiable” een groot aantal getuigenissen ontvangen over afslankproducten en helaas zijn veel mensen verkeerd geïnformeerd. Ze kiezen dus niet de afslankproducten die voor hen geschikt zijn, of ze gebruiken ze op de verkeerde manier. Anderen zijn een beetje te goedgelovig en vertrouwen te snel en zonder vragen te stellen op producten.

Het is dus belangrijk om altijd de tijd te nemen om goed na te denken, om alle informatie te krijgen die je nodig hebt, om niet zomaar te beslissen, en om een paar controles uit te voeren, zoals de controles die ik hieronder heb opgesomd, voordat je een keuze maakt!

Maar eerst ga ik een verrassende onthulling doen:

Er bestaat niet zoiets als een Moeiteloos Afvallen Pil!

En ik ga nog verder: als je een pil vindt die je gewicht laat verliezen zonder dat je daar ook maar de geringste dieet- of fysieke inspanning voor hoeft te doen, raad ik je ten zeerste aan om je arts te raadplegen om te controleren of het gevaarlijk is, want het zou heel goed kunnen dat zo’n product meer kwaad dan goed doet!

Dit gezegd hebbende, laten we verder gaan met betrouwbare afslanksupplementen, want ja, er zijn een aantal serieuze afslankproducten op de markt.

Zoals je hebt begrepen, zorgen betrouwbare afslankpillen er niet alleen voor dat je slank wordt, ze zijn er alleen om je te ondersteunen bij je afslankprogramma. Dit proces moet effectief zijn, want het is de afslankmethode die je kiest die ervoor zorgt dat je afvalt, niet de afslankpil, zoals iedereen je wil doen geloven!

Het afslanksupplement, als het effectief is, is er alleen maar om je werk gemakkelijker te maken; om je meer vastberadenheid te geven, om het hongergevoel te verminderen of, bijvoorbeeld, om het afslankproces te versnellen.

Dus, om de vraag te beantwoorden: ook al zijn er veel van, afslankpillen zijn niet altijd synoniem met oplichterij!

Waarom worden zelfs goede producten door internetgebruikers vaak als oplichterij bestempeld?

De eerste reden is dat er op de discussieforums veel mensen zijn die ‘anti-afslankproducten’ zijn. Ze zijn bijvoorbeeld ingepalmd door gewetenloze verkopers en beschrijven systematisch alle afslanksupplementen als oplichterij.

Hoewel hun woede gerechtvaardigd is, weten deze mensen over het algemeen niet waar ze het over hebben en moeten ze niet serieus worden genomen.

Dan zijn er nog de vele mensen die niet weten hoe ze deze afslankproducten moeten gebruiken en die ze gebruiken zonder hun levensstijl te veranderen. Als gevolg daarvan krijgen ze niet de resultaten waar ze op hoopten en, teleurgesteld, aarzelen ze niet om dit op het web te verspreiden.

Het probleem is dat gewetenloze verkopers, om consumenten te lokken, beloften doen over gemakkelijk en moeiteloos afvallen die iedereen aanspreken die weer een slank en aantrekkelijk figuur wil krijgen. Betrouwbare verkopers zijn dan bijna verplicht dit voorbeeld te volgen als ze geld willen blijven verdienen.

Wie kiest er nu objectief gezien voor een reclame voor een afslankpil waarvoor je op dieet moet als er daarnaast advertenties staan voor tabletten die je ‘zogenaamd’ moeiteloos laten afvallen.

Het resultaat is een te dure reclame die de consument misleidt, die uiteindelijk terecht gelooft dat je met afslankpillen afvalt, omdat dat overal staat.

De waarheid is anders, want het enige dat je slank maakt is het dieet en/of de lichaamsbeweging die je aan je levensstijl toevoegt. Als ze betrouwbaar zijn, zijn afslanksupplementen er alleen om je te begeleiden en te ondersteunen.

Neem bijvoorbeeld de 2 bekendste afslankproducten:

 – Vetverbrandende producten
minceur jogging
Een betrouwbare vetverbrandende capsule moet normaal gesproken in staat zijn om thermogenese te bevorderen (de warmteproductie van het lichaam door het celmetabolisme te verhogen) en tegelijkertijd het energieniveau te verhogen. Waarom zou het dit doen? Dat kun je je afvragen. Nou, het is simpel: een vetverbrandend product is speciaal ontworpen om de verbranding van lichaamsvet te bevorderen. Thermogenese zal deze verbranding enigszins vergemakkelijken en het energieverhogende effect zal je het uithoudingsvermogen geven dat je nodig hebt om je lichamelijke activiteit op te voeren. Dit zijn essentiële punten voor een effectieve verbranding van lichaamsvet.

In de praktijk zal het vetverbrandingseffect maximaal worden gebruikt om brandstof te leveren voor lichaamsbeweging en je dus helpen afvallen!

Vetverbrandingspillen moeten daarom alleen worden gebruikt door mensen die een afslankprogramma plannen dat is gebaseerd op lichaamsbeweging.

Als je de genoemde aanpak om af te vallen uit de vergelijking haalt, zal de afslankpil slechts een heel klein effect hebben en de vetverbranding te weinig verhogen om enig resultaat te zien.

 – Eetlustremmers
minceur régime
Een betrouwbare eetlustremmer moet natuurlijk in staat zijn om het hongergevoel te verminderen. Dit type voedingssupplement zal over het algemeen opzwellen in de maag zodat er iets minder ruimte overblijft voor voedsel. Je eet minder, dus je valt af.

In absolute zin is dat dus helemaal waar, maar in de praktijk is er één ding waar je je bewust van moet zijn. Er is een groot verschil tussen honger hebben en het gevoel hebben dat je honger hebt!

Hoewel je je sneller vol zult voelen, zal het verlangen om je favoriete gerechten, toetjes of snoepjes te eten er altijd zijn.

Het is dus essentieel dat je naar je lichaam luistert, je bord niet leeg eet tegen elke prijs en niet toegeeft aan je verlangens. Je moet dus een goede afslankmethode gebruiken, dit keer gebaseerd op een gezond, evenwichtig dieet met gerantsoeneerde hoeveelheden aangepast aan je lichaamsvorm, voor regelmatig en veilig gewichtsverlies.

Zonder een geschikte afslankmethode zal de eetlustremmer absoluut geen effect hebben en je alleen maar geld laten verliezen!

En dit geldt voor alle afslankproducten, zonder uitzondering!

Hier is een extreem voorbeeld:

Je wilt 5 kilo afvallen. Je hebt al een gezonde levensstijl en je sport regelmatig.

Nou, om die 5 kilo kwijt te raken, moet je extra inspanningen leveren, en geen enkele afslankpil alleen zal dat voor je kunnen doen!

Aan de andere kant zal een sportsupplement om je uithoudingsvermogen te vergroten je de energie geven die je nodig hebt om de duur van je fysieke trainingssessies te verlengen en je dus helpen om je doel van gewichtsverlies te bereiken.

Hoe weet ik of een product betrouwbaar is of niet?

Elk jaar verschijnen er nieuwe afslankproducten op de markt, allemaal met steeds meer voordelen en effectiviteit!

Helaas zijn veel van de producten op de afslankmarkt niet betrouwbaar, en sommige zijn zelfs echte oplichters.

Hoe kun je het verschil zien tussen een betrouwbaar product en oplichterij?

Dat is niet zo eenvoudig, maar er zijn een paar eenvoudige punten die je kunt controleren om te voorkomen dat je in de val loopt.

 – Pas op voor te verleidelijke advertenties

Let vooral op de voordelen van het product op de verkooppagina.

Een product dat je doet afvallen zonder enige fysieke activiteit of dieet is niet realistisch.

Bijvoorbeeld: een afslanksupplement dat beweert je 10 kilo per maand te kunnen laten afvallen zonder andere inspanning dan het slikken van een pil, moet je alarmeren.

 – Wees niet te impulsief

De meeste verkopers gebruiken onze impulsiviteit in ons nadeel en doen er alles aan om een onweerstaanbare drang in ons op te wekken, een behoefte om actie te ondernemen.

Dus of het nu gaat om een onweerstaanbare bonus, extra flessen of een prijsverlaging, laat je niet te snel verleiden.

Houd er in elk geval rekening mee dat zelfs als de promotie als uniek is gemarkeerd, de kans groot is dat je er de volgende keer dat je de site bezoekt nog steeds toegang toe hebt.

 – Controleer de aankooppagina

Ga naar de aankooppagina, waar je je bankgegevens moet invoeren.

Vul het formulier natuurlijk niet in, maar lees alle punten zorgvuldig door, vooral de kleine lettertjes en de VCT’s, en controleer of er geen ‘verborgen’ abonnement bij de aankoop is inbegrepen. Over het algemeen zijn bedrijven die een automatisch maandabonnement toevoegen zonder dit duidelijk en expliciet te vermelden niet te vertrouwen.

 – Pas op voor nieuwe producten

Let wel, dit wil niet zeggen dat alle nieuwe producten oplichterij zijn, maar de meeste nieuwe producten zijn van zeer korte duur, ze zijn er maar voor één seizoen en om zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te genereren.

Ze worden zwaar aangeprezen, beloven moeiteloos gewichtsverlies en zijn vaak gebaseerd op vergezochte claims.

Als je geïnteresseerd bent in een nieuw product, vertrouw dan nooit alleen op de verkoopsite en doe wat onderzoek op internet om te zien wat degenen die het getest hebben ervan vinden.

En vergeet niet dat we er voor je zijn en graag al je vragen over een bepaald product beantwoorden.

Aarzel dus nooit om contact met ons op te nemen!

 


Hier zijn enkele andere artikelen waarin je misschien geïnteresseerd bent:

Effectieve methoden voor gewichtsverlies :
Effectieve methoden voor gewichtsverlies

Dit artikel laat je kennismaken met betrouwbare afslankmethoden die 100% natuurlijk en gezond zijn. Ze zijn ook perfect om een voedingssupplement voor gewichtsverlies te begeleiden!

Zie “Effectieve methoden voor gewichtsverlies”.

 

Betrouwbare afslanksupplementen :
Betrouwbare afslanksupplementen

Dit artikel laat je kennismaken met enkele betrouwbare afslankpillen die perfect zijn om een succesvol afslankprogramma te begeleiden!

Zie de sectie “Betrouwbare supplementen voor gewichtsverlies”.

 


Dit Artikel Delen!