Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Oplichterij Of Betrouwbaar adviseurs

Lijst van OplichterijOfBetrouwbaar vrijwilligers

Op deze pagina vind je de volledige lijst van vrijwillige consultants die werken om onze website serieuzer en veiliger te maken, zodat we je altijd kunnen voorzien van eerlijke en relevante artikelen!

Isabelle Boutiau: administratie – schoonheidsspecialiste

Over Isabelle Boutiau

Foto van Isabelle BoutiauIsabelle Boutiau heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in Moeskroen in 1988.

Isabelle Boutiau is een succesvol ondernemer en heeft haar eigen bedrijf opgezet dat administratieve hulp biedt aan particulieren en zelfstandigen.

Maar naast het helpen van mensen met hun administratie, is ze altijd een vrouw van smaak geweest met een passie voor mode en esthetiek. In feite vraagt iedereen die haar kent haar snel om advies over alles wat te maken heeft met de schoonheid van vrouwen!

OplichterijOfBetrouwbaar staat altijd klaar om te helpen en kan rekenen op haar vele vaardigheden wanneer dat nodig is.

Mourad Djebouri: Specialist in filosofie en psychologie

Over Mourad Djebouri

Foto van Mourad DjebouriMourad Djebouri heeft de Franse nationaliteit en is geboren in Lille in 1978.

Hij doceert filosofie aan het Ministerie van Onderwijs en Jeugd in Lille.

Mourad Djebouri is een ware bron van kennis en maakt indruk met zijn intellectuele vermogens en zijn onuitputtelijke kennis. Over welk onderwerp je hem ook vraagt, hij heeft altijd een relevant antwoord.

Als leraar is het delen van zijn kennis voor hem vanzelfsprekend. Daarom helpt hij ons altijd graag als we contact met hem opnemen.

Nathalie Bertrand: dierspecialist

Over Nathalie Bertrand

>
Foto door Nathalie BertrandNathalie Bertrand heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in 1966 in Moeskroen.

Nathalie Bertrand is gepassioneerd door alle soorten dieren en heeft altijd omringd geleefd door bolletjes vacht, veren en schubben!

Ze is erg begaan met het welzijn van dieren en is zelf hondentrainster. Ze is dan ook nooit gierig met tips en adviezen voor de mensen om haar heen.

Bovendien aarzelt ze nooit om haar diensten gratis aan te bieden op onze website als het gaat om het recenseren van een dierenpublicatie op OOB.

Nathalie Deruyck: botanisch specialist

Over Nathalie Deruyck

Foto door Nathalie DeruyckNathalie Deruyck heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in Charleroi in 1967.

Nathalie Deruyck is een botanische liefhebber wiens kennis veel professionele botanici zou doen verbleken. Ze weet waar ze het over heeft als het over planten gaat.

Om je een idee te geven, haar omgeving vergelijkt haar vaak, niet zonder enige humor, met een echte wandelende encyclopedie!

Ze is iemand met het hart in de hand en dat bewijst ze door onze vragen altijd gratis te beantwoorden.

Sébastien Delattre: Marketing- en beleggingsspecialist

Over Sébastien Delattre

Foto door Sébastien DelattreSébastien Delattre heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in Doornik in 1976.

Hij is afgestudeerd in marketing en werkte 18 jaar in Luxemburg bij de bankgroep CACEIS. Hij heeft uitgebreide ervaring in fondsenadministratie en kapitaalbeheer.

Professioneel, moedig en serieus zijn de adjectieven die onmiddellijk in je opkomen als je met deze persoon werkt. Hij is een marketing- en beleggingsprofessional.

Als workaholic die nooit meer dan 5 tot 6 uur per nacht slaapt, stelt hij zijn expertise graag ter beschikking wanneer dat nodig is.

Sylvie Hochepied: Specialist in gezondheid en welzijn

Over Sylvie Hochepied

Foto van Sylvie HochepiedSylvie Hochepied heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in Doornik in 1972.

Ze is gediplomeerd verpleegster en werkt al meer dan 20 jaar in het CHWAPI ziekenhuis in Doornik.

Gepassioneerd door haar werk, koestert ze een behoefte aan perfectie. Daarom aarzelt ze niet om opleidingen te volgen om haar vaardigheden op medisch gebied te perfectioneren.

Omdat ze het niet kan verdragen om steeds meer onzin en idioterie op talloze websites te lezen, helpt ze ons als vrijwillig consulente met het proeflezen en corrigeren van bepaalde artikelen.

Thierry Carette: Elektrotechnisch specialist – kopen/verkopen

Over Thierry Carette

Foto door Thierry CaretteThierry Carette heeft de Belgische nationaliteit en is geboren in Kortrijk in 1972.

Met een diploma in elektriciteit en elektronica, automatisering en besturing, werkt hij al meer dan 25 jaar bij Technord. De eerste 15 jaar was hij productiemanager en nu is hij inkoopmanager.

Thierry Carette is een nauwgezette perfectionist en een toegewijde professional die nooit aarzelt om verdere opleidingen te volgen om zijn kennis te verdiepen.

Hij is een serieus persoon op wie onze site kan rekenen als vrijwillig adviseur bij het proeflezen van documenten die met zijn activiteit te maken hebben.

 

 

Belangrijk:

Al onze consultants werken op een volledig vrijwillige en incidentele basis, ze worden niet geraadpleegd voor elk artikel en kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor commentaren of uitspraken gepubliceerd op OplichterijOfBetrouwbaar.com


Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024.