Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

René Ronse

Over René Ronse

Wie is René Ronse

Mr. René Ronse is een Belg, geboren in Brussel in 1972.

Hij voltooide al zijn studies in België en ontwikkelde al snel een passie voor het internet vanaf het begin in 1994. Hij werd professioneel webmaster in 1999.

Hij woont momenteel in Templeuve in de Hainaut in Belgium, u kunt hem hier bereiken.

LinkedIn

Waarom Oplichterij Of Betrouwbaar:

Nadat hij in de jaren 2000 slachtoffer werd van verschillende vormen van internetoplichting, maakte hij er een punt van om te leren over de verschillende manieren om jezelf te beschermen tegen alle soorten online oplichting en bedrog.

Zijn verlangen om steeds meer te leren over dit onderwerp leidde ertoe dat hij in de loop der jaren veel ervaring opdeed en in 2012 besloot hij deze website op te zetten.

En om ook buiten de landsgrenzen hulp te kunnen bieden, zijn er in de loop der jaren verschillende versies van de site gemaakt in andere talen:

  • Français
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Italiano
  • Português
  • Polski
  • 日本語

Doelstelling van Oplichterij Of Betrouwbaar:

Het hoofddoel was om gewetenloze mensen of bedrijven de wind uit de zeilen te nemen door productbeoordelingen online te zetten met als doel internetgebruikers in staat te stellen de betrouwbaarheid van een bepaald product te controleren.

De start verliep moeizaam, maar door hard werken en doorzettingsvermogen wist de site in slechts drie jaar een zekere mate van succes te boeken.

Maar in 2016 kende de site zijn grootste succes en kon hij eindelijk een breder publiek bereiken en echt vooruitgang boeken.

Sindsdien zijn we in deze richting blijven werken om internetgebruikers altijd te voorzien van meer kwaliteitsartikelen met relevante informatie die hen kan helpen een nauwkeurigere mening te vormen over een bepaald product.

Nu heeft René zich omringd met een competent en gepassioneerd team en heeft hij een krachtig onderzoeksprotocol ontwikkeld met als enige doel eerlijke informatie voor iedereen.

“Eerlijk voor iedereen”, deze drie woorden zijn de eerste richtlijn voor Oplichterij Of Betrouwbaar.

En het is daarom dat op deze site reacties niet gecensureerd worden, dat we altijd proberen een eerlijk en betrouwbaar antwoord te geven op de gestelde vragen, dat elke e-mail die we ontvangen serieus en snel behandeld wordt en dat we, voor zover we kunnen, er alles aan doen om de vragenstellers zo goed mogelijk te helpen zonder er ooit iets voor terug te vragen.

Zie alle artikelen van Oplichterij Of Betrouwbaar!


Laatst bijgewerkt op 31 januari 2024.