Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Over Ons

Een beetje informatie over Oplichterij Of Betrouwbaar en de auteur!

Mijn naam is René Ronse, ik ben professioneel webmaster sinds 1999.

Nadat ik verschillende keren was opgelicht door gewetenloze verkopers, heb ik besloten om de website OplichterijOfBetrouwbaar.com te maken om gratis hulp te bieden aan alle Nederlandstalige mensen die geïnteresseerd zijn in een product, maar twijfelen over de betrouwbaarheid ervan.

Ik ben me er terdege van bewust dat tussen echte oplichters en mensen die “oplichterij” roepen zonder iets te testen, het vaak moeilijk is om de juiste beslissing te nemen.

Deze blog gaat over het evalueren van verschillende producten die online verkocht worden voor de Nederlandstalige markten (Aruba, Curaçao en Sint Maarten, België, Nederland, Suriname, etc.), want met het steeds toenemende aantal oplichterspraktijken van allerlei aard op het web is het niet altijd gemakkelijk om te weten of het product dat je gaat kopen betrouwbaar is of niet.

Daarom gaan we de populairste producten online beoordelen.

Maar wees gewaarschuwd, we zullen totaal anders zijn dan de andere opinie- en beoordelingssites die je kent, want de meeste van deze sites, en dat zijn er veel, geven je gewoon hun persoonlijke mening over dit of dat product.

Wij gaan veel verder en bieden je een totaal andere en unieke service!

Op Oplichterij Of Betrouwbaar laten we je de meningen, beoordelingen en commentaren van tientallen, honderden en zelfs duizenden mensen in één keer ontdekken, dankzij serieus onderzoek dat wordt uitgevoerd volgens een streng protocol op basis van alle getuigenissen die op het web te vinden zijn. En in tegenstelling tot andere beoordelingssites, wordt op Oplichterij Of Betrouwbaar geen rekening gehouden met onze persoonlijke mening! (Voor meer informatie over dit onderwerp, zie onze richtlijnen voor beoordelingen)

Als je de mening van slechts één persoon over een product wilt, dan zijn wij niet de service die je zoekt, maar als je wilt weten wat de meeste gebruikers denken, dan zijn wij het juiste hulpmiddel om je te helpen de best mogelijke mening te vormen!

Maar daar houdt het niet op, want we zijn er ook om onze lezers te helpen en we zullen er alles aan doen om hen te helpen als ze een probleem hebben.

En omdat onze site natuurlijk niet van elk product dat op de markt verkrijgbaar is een recensie heeft, bieden we ook aan om op eenvoudig verzoek speciaal voor jou een snelle zoekopdracht uit te voeren naar het product dat je zoekt!

De medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de hoge kwaliteit van onze artikelen zijn een dynamisch team, gepassioneerd door verschillende onderwerpen zoals IT, financiën, welzijn, gezondheid, sport, mode, dieren, reizen, werk, veiligheid, …

Ons doel is om gratis en betrouwbare informatie aan te bieden over de legitimiteit van verschillende producten die beschikbaar zijn op het internet, zodat je op onze blog nooit naar je portemonnee hoeft te grijpen!

De informatie op OplichterijOfBetrouwbaar.com is bedoeld om onze bezoekers te informeren over de legitimiteit van een product, dienst of website. Daarom, zelfs als bepaalde onderwerpen gerelateerd zijn aan gezondheid, welzijn, voeding of hoe online geld te verdienen, vertegenwoordigt deze informatie op geen enkele manier een aanbeveling over het gebruik van een bepaalde methode, behandeling of dieet. Wat het onderwerp ook is, het advies en de informatie op deze site kunnen het advies van een professional niet vervangen. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie Onze algemene voorwaarden.

Ik hoop dat deze site nuttig voor u zal zijn om uw keuze te bevestigen of, integendeel, u onnodig ongemak en geldverlies te besparen.

Als u op een website bent geweest om online een product te kopen en u bent bedrogen, misbruikt of juist heel erg tevreden bent, kunt u contact met mij opnemen hier en zal ik een evaluatie van deze website maken, rekening houdend met uw ervaring.

Dank u en geniet van uw bezoek aan OplichterijOfBetrouwbaar.com!

René Ronse.
E-mail: admin@arnaqueoufiable.com

Enkele nuttige links :

Wettelijke vermeldingenPrivacybeleidVoorwaardenFAQContactLaatst bijgewerkt op 28 februari 2024.