Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Special Homme

Over Jean-Marie Besnard en Special Homme

Wie is Jean-Marie Besnard

Special HommeGemaakt in 2010, was Special Homme een gespecialiseerde website voor informatie over mannen, meer specifiek over mannelijkheid en seksualiteit in het algemeen.

Als seksuoloog met meer dan 20 jaar ervaring en een specialisatie in de behandeling van erectiestoornissen, hebben Jean-Marie Besnard en zijn team van deskundigen honderden tests en beoordelingen van producten voor de seksualiteit van mannen geproduceerd.

Elke creatie heeft een strikte procedure gevolgd die uitgebreid onderzoek op internet en producttesten omvat om kwaliteitsproducten te leveren waar je op kunt vertrouwen.

Gedurende al deze jaren is het SpecialHomme’s belangrijkste doel geweest om duidelijke, betrouwbare en geverifieerde informatie te verstrekken aan haar lezers om hen te helpen de best mogelijke online aankoopbeslissing te nemen.

En dat hebben we heel serieus genomen!

Helaas kwam de tijd dat hij met pensioen ging en niemand wilde de fakkel overnemen.

De verantwoordelijke van de site nam contact met ons op en bood aan om de hele site, die bestaat uit producttests en -analyses en talloze blogartikelen, over te nemen.

We zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat ArnaqueOuFiable.com de volledige site SpecialHomme.com heeft overgenomen! We zullen de artikelen blijven updaten en de commentaren blijven volgen.

Alle “Special Homme” artikelen worden natuurlijk vóór publicatie beoordeeld volgens de AOF beoordelingsgids.

Je kunt dus dezelfde ernst en kwaliteit van het werk verwachten als bij de artikelen van Arnaque Ou Fiable.

Zie alle artikelen van Special Homme!


Laatst bijgewerkt op 9 maart 2024.