Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

NordVPN, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 26 maart 2024.
Score: 2.4/5. (5 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van NordVPN

NordVPN

Naam product : NordVPN

Verantwoordelijk : Nordvpn.com

Website :nordvpn.com

Taal : Nederlands

Korte beschrijving : Anoniem surfen

Prijs : €3.29/maand

Formaat : VPN

Levering : Onmiddellijk downloaden

Garantie : 30 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving van NordVPN :

“NordVPN is een site die de diensten aanbiedt van een VPN van hoge kwaliteit, gevestigd in Panama.

Evaluatie van NordVPN :

“NordVPN is een site die VPN-diensten aanbiedt die zich richten op het beschermen van privégegevens, het bestrijden van cybercriminaliteit en het verminderen van massasurveillance.

Maar eerst, wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network.

Het biedt beveiligde toegang tussen verschillende apparaten om je gegevens en je privéleven te helpen beschermen. Het maakt onder andere je IP-adres onvindbaar, versleutelt je communicatie en laat je zonder problemen honderden films en series in streamingmodus bekijken!

Welke functies heeft NordVPN?

De interface van “NordVPN” is eenvoudig te begrijpen en te gebruiken, en op het eerste gezicht kun je zien dat deze VPN veel functies biedt die getuigen van de algehele kwaliteit.

Per account kunnen in totaal 6 apparaten tegelijkertijd worden verbonden en de VPN-software is compatibel met Windows, Mac OS X, Android en IOS!

Veiligheid :

Op het gebied van beveiliging beschermt deze VPN-service je tegen de gevaren die op de loer liggen in de hoeken van elke webpagina!

NordVPN gebruikt een encryptiesysteem van militaire kwaliteit (AES) dat eerder werd gebruikt door de NSA en de Amerikaanse overheid.

AES of Advanced Encryption Standard is tegenwoordig een perfecte optie om te profiteren van uitstekende beveiliging en tegelijkertijd een hoge doorvoersnelheid te bieden!

“NordVPN is ook uitgerust met een IKEv2/Ipsec beveiligingsprotocol, dat vergelijkbaar is met een militaire graad van versleuteling en bescherming.

En laten we OpenVPN niet vergeten, dat extra beveiliging biedt dankzij het gebruik van TCP- en UDP-poorten in combinatie met het AES-256-CBC-algoritme met een 2048-bits DH-sleutel!

De CyberSec-functie blokkeert ongewenste reclame en beschermt je computer tegen aanvallen van websites of kwaadaardige software!

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je altijd je beveiligingsniveau verhogen met de Double VPN functie, die je verkeer via 2 verschillende servers omleidt voordat het bij jou aankomt, zodat je je IP-adres kunt wijzigen terwijl je je verkeer een tweede keer versleutelt om je verbinding zo veilig mogelijk te maken!

Vertrouwelijkheid :

NordVPN

Als het op vertrouwelijkheid aankomt, heeft “nordvpn” een zeer strikt beleid, daarom houdt deze VPN-dienst absoluut geen logs bij van je online activiteiten.

Met andere woorden, er is geen log of geschiedenis van je internetactiviteiten!

Nordvpn maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstools, zoals de automatische Kill Switch, die ervoor zorgt dat bepaalde sites of software met een hoog risico geblokkeerd blijven als je VPN-verbinding wordt verbroken.

Dit systeem werkt samen met de DNS-lektest. Je kunt je VPN ook combineren met het Onion-netwerk, waardoor je tegelijkertijd je privacy verdubbelt!

Het activeren van je online privacybescherming is slechts één klik dankzij de Proxy-extensie voor Google Chrome, die naast je zoekbalk wordt geïnstalleerd!

Hoe werkt het?

NordVPN is compatibel met Linux, Amazon Fire, Windows, MacOS, iPhone, iPad, Android, Chromebook, …

De registratie- en installatieprocessen van NordVPN zijn uiterst eenvoudig.

 –Het registratieproces

De eerste stap is het kiezen van je betaalplan. Je kunt kiezen uit plannen van 1 maand, 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar, waarbij de prijzen afnemen naargelang de periode die je kiest.

Maak een account aan met een geldig e-mailadres en selecteer een betaalmethode. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar het configuratieproces.

 –Het installatieproces

U moet de “NordVPN” applicatie downloaden voor uw systeem.

Voor PC:

Download het programma voor uw besturingssysteem, voer de installatie uit en open het programma.

Voer je accountgegevens in en je komt op een scherm met een lijst met servers en een kaart.

Je hebt nu de keuze om op de knop ”Quick connet” te klikken om verbinding te maken met de server die voor jou wordt aanbevolen of om het land van je keuze op de kaart te selecteren.

Voor smartphones :

Ga naar de “Play Store”, typ ”nordvpn” in de zoekbalk en installeer de applicatie.

Zodra de applicatie is geïnstalleerd, open je deze en voer je je accountgegevens in.

Bij je eerste toegang zou je een melding moeten krijgen over CyberSec, activeer het en selecteer vervolgens een server door op de blauwe knop “Snel verbinding maken” te klikken. Vervolgens moet u de meldingen op het scherm accepteren.

Dat is het, je bent nu vrij om een willekeurig land op de kaart te selecteren en een specifieke server te kiezen om verbinding mee te maken.

Aanvullende informatie :

De VPN-service “NordVPN” bestaat uit meer dan 5.500 servers in bijna 60 verschillende landen, wat betekent dat je met behulp van deze service eenvoudig toegang kunt krijgen tot inhoud die niet beschikbaar is in je eigen land, door simpelweg over te schakelen naar een buitenlandse server.

Het systeem is ook uitgerust met SmartPlay-functionaliteit, waarmee je automatisch toegang krijgt tot meer dan 400 streamingsites over de hele wereld, zodat je je favoriete series altijd binnen handbereik hebt!

Sommige servers zijn zelfs speciaal ontworpen om downloads en P2P (Peer-to-Peer) te ondersteunen, waardoor je onbeperkte bandbreedte en sterk verbeterde downloadsnelheden krijgt!

NordVPN wordt door de meesten beschouwd als een van de beste VPN’s ter wereld en is een perfecte bondgenoot voor streaming of torrent-downloads, om nog maar te zwijgen van het feit dat het geografische filter op bepaalde sites of diensten niet langer een probleem zal zijn!

Nadelen van NordVPN :

Zoals bij elke VPN-service is een verlies in doorvoer te verwachten, maar bij NordVPN is dit volkomen acceptabel.

De prijs van deze VPN is vrij hoog, maar je kunt kiezen voor de halfjaarlijkse of jaarlijkse betaaloptie, waardoor het zeer aantrekkelijk is en je waar voor je geld krijgt!

Reputatie van NordVPN :

“NordVPN heeft een uitstekende reputatie op het internet, met veel positieve getuigenissen.

Conclusie voor NordVPN :

“NordVPN” lijkt, volgens de getuigenissen van zijn gebruikers, een ideale VPN-dienst te zijn voor elke internetgebruiker die op zoek is naar een hoog niveau van beveiliging en volledige anonimiteit voor al hun aangesloten apparaten. De versleutelingsalgoritmen en verbeterde vertrouwelijkheid dankzij het “no log”-beleid maken deze VPN-dienst een van de populairste op het web!

Het wordt ook geleverd met een 30 dagen geld-terug garantie!

Dus ik raad NordVPN zonder aarzeling aan!

Website :nordvpn.com

Bezoek de officiële website: NordVPN


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)