Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

De Venus Factor, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 20 oktober 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Complete analyse van The Venus Factor

Venus Facteur

Productnaam : De Venus-factor

Merk : The Venus Factor

Verantwoordelijk : Mr. John Barban

Website : venusfactor.org

Taal : Engels

Korte beschrijving : Dieet voor vrouwen

Prijs : €47.00

Formaat : PDF + Video’s

Levering : Onmiddellijk downloaden

Garantie : 60 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving van De Venus Factor :

“The Venus Factor” is een dieet- en fitnesssysteem speciaal voor vrouwen, het gebruikt een compleet nieuwe benadering van gewichtsverlies voor vrouwen.

Evaluatie van De Venus Factor :

“The Venus Factor” is een afslankprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Het is een duidelijk, gemakkelijk te volgen 12-weeks eetplan dat je stap-voor-stap laat zien hoe je snel gewicht kunt verliezen en het eraf kunt houden!

“De Venus Factor” is een compleet voedingsplan dat je precies laat zien wat je moet eten en wanneer je het moet eten voor de komende 12 weken voor effectief, veilig en gecontroleerd gewichtsverlies.

Het doel is om je vrouwelijke metabolisme drastisch te verbeteren en je vermogen om ongezonde vetten te verbranden te maximaliseren.

Dankzij het advies van “Facteur Venus” ontdek je hoe snel en gemakkelijk het is om gewicht te verliezen zonder zelfs maar het eten te beperken waar je het meest van geniet!

In feite is dit afslankprogramma het enige dat je snel, gemakkelijk en blijvend gewichtsverlies biedt zonder echt voedsel te ontzeggen.

Omdat ‘venus facteur’ speciaal ontworpen is voor vrouwen, zal het je goede resultaten geven, zelfs als je een slechte genetica, een trage stofwisseling of een schildklierprobleem hebt.

Het werkt zelfs als je niet veel tijd hebt om eraan te besteden of denkt dat je alles al geprobeerd hebt!

Venus Facteur

Je ontdekt onder andere welke zogenaamd gezonde voedingsmiddelen je ervan weerhouden om af te vallen, een voedingstip die de vrouwelijke stofwisseling verhoogt en 24 uur per dag vet verbrandt, de voedingsstof die de meeste vrouwen missen maar die van vitaal belang is om af te vallen en de enige plant die gewichtsverlies bij vrouwen versnelt!

Maar dat is nog niet alles, ‘The Venus Factor’ is ook een 12 weken durend video-oefenprogramma speciaal ontworpen voor gericht gewichtsverlies voor vrouwen!

Dit programma maakt gebruik van unieke oefeningen die zijn afgestemd op de hormonale gesteldheid van een vrouw om de meest gevoelige zones aan te pakken, te versterken en te verstevigen en te ontdoen van cellulitis, terwijl je de resultaten van je gewichtsverlies versnelt.

Je zult onder andere ontdekken waarom je training veel korter en minder intensief moet zijn dan die van een man, wat precies de oefeningen zijn die vrouwen nooit moeten doen of juist de unieke en eenvoudige oefeningen die je thuis kunt doen om je stofwisseling te verhogen, cellulitis te vernietigen en je gewichtsverlies te maximaliseren!

In tegenstelling tot een traditioneel trainingsprogramma dat is ontworpen voor mannen, is het “Venus Factor” trainingsprogramma afgestemd op het hormonale milieu van een vrouw en is het de perfecte aanvulling op het hoofdvoedingsprogramma!

Het “Venus Factor” programma zorgt ervoor dat je de middelen hebt om snel en effectief af te vallen, zodat je je streefgewicht kunt bereiken en zelfs overtreffen!

Nadelen van De Venus Factor :

1. Het voedingsplan geeft veel vrijheid, misschien wel te veel vrijheid, sommige vrouwen hadden misschien een meer gestructureerd dieet nuttig gevonden.

2. Het afslankprogramma van John Barban is niet, zoals je op het eerste gezicht zou denken, een wonderoplossing voor afslanken; het vereist dat je een nauwkeurig plan volgt en je inspant.

Reputatie van De Venus Factor :

John Barban is de man die The Venus Factor afslankprogramma voor vrouwen heeft ontwikkeld en heeft een uitstekende reputatie in de wereld van gezondheid en fitness.

Zijn ervaring, vaardigheden en kennis worden zeer gewaardeerd door fitnessgoeroes. Hij heeft een graad in menselijke biologie en blijft ernaar streven om zoveel mogelijk te leren over voeding, fysiologie, gezondheid en fitness.

Zijn afslanksysteem “The Venus Factor” heeft ook een goede reputatie.

Conclusie voor De Venus Factor:

Het is eenvoudig en flexibel en naarmate de weken verstrijken, zullen de behaalde resultaten je gemotiveerd houden om door te gaan en zelfs het trainingsniveau te verhogen voor nog meer resultaat.

En omdat “Venus Factor” wordt geleverd met een 60 dagen geld-terug garantie, kan ik het niet genoeg aanbevelen!

Website : venusfactor.org

Ga naar de officiële website : De Venus Factor


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)