Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Blackwolf, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 22 mei 2024.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Blackwolf

Blackwolf

Productnaam : Blackwolf Pre-Workout

Verantwoordelijk : Muscle Club Ltd.

Website : blackwolf.com

Taal : Engels

Korte beschrijving : Supplementen voor sportvoeding.

Prijs : €44.99

Formaat : 450gr blik.

Levering : Veilig en gratis bij 2 potten.

Garantie : 14 dagen herroepingsrecht.

Beschrijving Blackwolf :

“Blackwolf Pre-Workout is een alles-in-één sportvoedingssupplementenreeks die energie, focus en prestaties combineert, het heeft alles wat je nodig hebt voor je training en biedt niet alle onaangename bijwerkingen die dit soort producten vaak vergezellen.

Evaluatie van Blackwolf:

“Blackwolf Pre-Workout is een reeks trainingssupplementen die zijn ontworpen om de enige input te zijn die je lichaam nodig heeft voor je trainingen.

Het zijn alles-in-een supplementen speciaal ontworpen om de winst te maximaliseren, terwijl het elimineren van de noodzaak voor meerdere pillen en poeders!

In feite is ‘Blackwolf Pre-Workout’ geformuleerd met een reeks uitgebalanceerde mengsels van actieve ingrediënten die zijn toegewijd aan het optimaal voeden van je lichaam om je de beste resultaten te geven op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen.

Het is een supplement dat je alle energie, focus en prestaties geeft die je nodig hebt voor je training, zonder alle onaangename bijwerkingen die dit soort supplementen vaak veroorzaken.

Dit product is het resultaat van hard en serieus werk. Het biedt een formule die wordt ondersteund door wetenschappelijke studies en die wordt vertrouwd door fitnessprofessionals.

Welke ingrediënten bevat “Blackwolf Pre-Workout”?

Blackwolf producten bevatten tal van actieve ingrediënten met zeer krachtige groeifactoren om je maximale energie en optimale resultaten te geven!

Hier is de lijst met ingrediënten:

 – L-Arginine Alpha-Ketoglutaraat (AAKG) 1000mg

AAKG, een niet-essentieel aminozuur, stimuleert de productie van stikstofmonoxide. Studies hebben aangetoond dat een hoger stikstofmonoxidegehalte leidt tot meer fysieke kracht en vermogen.

Stikstofmonoxide verwijdt je bloedvaten zodat meer bloed, zuurstof en voedingsstoffen je spieren bereiken. Dit betekent dat je spieren minder snel vermoeid raken.

 – Watervrij betaïne 2000mg

Experts geloven dat de vele prestatiebevorderende effecten van betaïne voortkomen uit de rol die het speelt bij de vorming van het aminozuur methionine, dat essentieel is voor de spiereiwitsynthese.

Het is ook aangetoond dat betaïne melkzuurniveaus verlaagt, spiervermoeidheid vertraagt en gevoelens van pijn en uitputting vermindert.

 – Beta-alanine 3200 mg

Beta-alanine verhoogt de hoeveelheid carnosine in je spieren en helpt de opbouw van melkzuur te blokkeren. Dit vertraagt het begin van spiervermoeidheid, zodat je je lichaam langer kunt blijven pushen.

Of je nu meer reps doet, langer trapt of iets verder rent, beta-alanine helpt je voorbij het punt waar je normaal zou stoppen.

 – BioPerine 5mg

BioPerine is klinisch getest en het is bewezen dat het de biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen in supplementen aanzienlijk verhoogt. Dit betekent dat je lichaam de ingrediënten in “Blackwolf” sneller en gemakkelijker opneemt, zodat je er zeker van bent dat je het meeste uit elke component haalt.

 – L-Citrulline Malaat 6000mg

L-Citrulline verhoogt de bloeddoorstroming en stimuleert je stikstofmonoxideniveaus. Dit betekent meer zuurstof en voedingsstoffen voor je spieren en daardoor meer kracht, vermogen en uithoudingsvermogen.

Je kunt dus langer harder trainen.

 – Kokoswater poeder 300mg

Kokoswater zit boordevol elektrolyten om je goed gehydrateerd te houden tijdens je zweetsessies. Als je zweet tijdens een zware training, komen er elektrolyten vrij via je poriën. Als die niet worden vervangen, kun je last krijgen van duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid en spierkrampen.

 – Creatine Monohydraat 3000mg

Honderden onderzoeken hebben aangetoond dat creatine kracht, vermogen, spieruithoudingsvermogen en weerstand tegen vermoeidheid verbetert vanwege de directe rol die het speelt bij de productie van ATP-energie.

Het is ook een krachtige spieropbouwer, met talloze onderzoeken die aantonen dat het het meest effectieve supplement is voor vetvrije spiergroei.

“BlackWolf gebruikt 200 mesh gemicroniseerde creatine, die beter wordt opgenomen en de bijwerkingen voorkomt die over het algemeen worden veroorzaakt door andere vormen van creatine.

 – Dynamine 125mg

Dynamine is een van de krachtigste natuurlijke stimulerende middelen die er zijn. Het werkt snel en geeft je snelle, zuivere energie en concentratie zonder stress of nervositeit.

 – L-Tyrosine 600mg

L-tyrosine vertraagt de uitputting van belangrijke neurotransmitters die de mentale cognitie verhogen, zodat je gemakkelijker geconcentreerd kunt blijven op je training.

 – Taurine 1000mg
Blackwolf
Studies hebben aangetoond dat de supplementatie van taurine de spieren krachtiger laat samentrekken, vermoeidheid vermindert en het herstel bevordert.

De antioxiderende eigenschappen van taurine betekenen dat het oxidatieve stress helpt bestrijden – een belangrijke oorzaak van door inspanning veroorzaakte spierschade en spierpijn.

En als een van de meest voorkomende aminozuren in je hersenen helpt taurine ook je focus en concentratie te verbeteren.

 – Cafeïne watervrij 200mg * Alleen in de smaken Green Apple en Blue Raspberry.

Cafeïne heeft zeer indrukwekkende effecten op fysieke prestaties. Klinische tests hebben aangetoond dat het de mentale alertheid verhoogt, vermoeidheid vermindert, spierkracht, kracht en uithoudingsvermogen verbetert, het cardiovasculaire uithoudingsvermogen verbetert en nog veel meer.

 – DMAE 150mg en Huperzine 10mg * Alleen in Fruit Punch smaak

DMAE (van nature geproduceerd in het lichaam) verhoogt de productie van acetylcholine en huperzine (afkomstig van club mos, Lycopodiopsida) vertraagt de afbraak van acetylcholine.

Acetylcholine is een chemische boodschapper die informatie verstuurt tussen de zenuwcellen van het lichaam. In de hersenen kan het cognitieve prestaties verbeteren, met name concentratie en alertheid. En als essentiële neurotransmitter voor spiertransacties is het essentieel voor spierbeweging.

“BlackWolf Pre-Training is verkrijgbaar in 3 verschillende versies:

 1. Groene Appel :
Blackwolf Track
“Blackwolf Pre-Workout Green Apple” is het sportieve pre-workout supplement voor mannen en vrouwen in de smaak groene appel.

Deze formule bevat cafeïne.

 

 2. Blauw Framboos :
Blackwolf Trail
“Blackwolf Pre-Workout Blue Raspberry” is de sport pre-workout formule in blauwe frambozensmaak.

Deze versie van het product is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en bevat ook cafeïne.

 

 3. Fruit Punch :
Blackwolf Hunt
“Blackwolf Pre-Workout Fruit Punch is de pre-workoutformule met fruitsmaak voor mannen en vrouwen.

En het bevat geen cafeïne!

 

Wat zijn de voordelen van het product?

“Blackwolf Pre-Workout is een oplossing om je sporttraining een boost te geven en je resultaten te maximaliseren, met een heleboel voordelen!

Hier zijn de belangrijkste voordelen van dit sportsupplement:

 – Geslachtsneutraal

Dit product is toegankelijk zonder onderscheid en biedt dezelfde krachtige boost aan zowel mannen als vrouwen!

 – Een groot aantal porties

Eén pot bevat iets meer dan 400 gram product, dus je kunt meer dan 20 trainingen een boost geven!

 – Cafeïnevrij

Cafeïne kan sommige mensen behoorlijk beïnvloeden, dus ‘BlackWolf’ biedt een optie voor cafeïnehaters die DMAE en huperzine bevat om de concentratie te verbeteren!

 – De smaken

Omdat we nooit zouden moeten moeten kiezen tussen prestatie en smaak, heeft ‘Blackwolf’ geen fouten gemaakt als het op smaak aankomt. Met zijn drie heerlijke smaken heeft je training nog nooit zo lekker gesmaakt!

 – Klinisch onderzoek

“Blackwolf zit boordevol ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze fysieke prestaties verbeteren. Elk ingrediënt wordt gebruikt in klinisch effectieve doseringen om elke keer weer topprestaties te garanderen!

 – Lipide concentratie

“Blackwolf’ brengt je training in optimale conditie. Geen zorgen of vervelende verrassingen. Alleen aanhoudende energie en concentratie voor een volledig onbeperkte training!

 – Maximaal uithoudingsvermogen

Naast concentratie en ruwe kracht zal “Blackwolf” ook het fysieke uithoudingsvermogen verhogen, zodat je niet alleen de intensiteit van je oefeningen kunt verhogen, maar ook de duur van je trainingen!

“Blackwolf is een zeer geavanceerd Merk op het gebied van fitness. Het richt zich op mannen en vrouwen op alle fitnessniveaus, ongeacht de sport of oefening!

Nadelen van Blackwolf :

“Blackwolf” is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en als u lijdt aan een ziekte of een medische behandeling ondergaat, kunt u het beste uw arts raadplegen voordat u dit product inneemt.

Reputatie van Blackwolf :

“Blackwolf Pre-Workout is een nieuw merk trainingssupplement op de sportvoedingsmarkt en hoewel de getuigenissen nog vrij schaars zijn, zijn ze bemoedigend!

“Muscle Club Limited”, de producent van dit Merk, geniet een uitstekende reputatie op het internet.

Conclusie voor Blackwolf :

Op basis van de weinige getuigenissen die momenteel beschikbaar zijn op het web en de goede reputatie van dit bedrijf, lijkt alles erop te wijzen dat “Blackwolf Pre-Workout” doeltreffende trainingssupplementen van hoge kwaliteit aanbiedt!

Website : blackwolf.com

Ga naar de officiële website : Blackwolf

Helaas is dit product alleen verkrijgbaar in de volgende landen: Verenigde Staten, Canada & Verenigd Koninkrijk.

Hieronder vind je echter een alternatief dat net zo effectief is en wereldwijd verkrijgbaar is!

#1 CrazyBulk SARMs

CrazyBulk

CrazyBulk SARMs is een merk van natuurlijke sportvoedingssupplementen die legale en veilige alternatieven biedt voor SARMs, die het buitengewone vermogen hebben om je lichaam volledig te transformeren met winst in energie, kracht, spiermassa en vetverlies…

Meer informatie


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)