Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Jean-Marie Besnard

Male Edge, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 24 oktober 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Male-Edge-BasicWe zijn terug met een nieuwe penisverlengingstest met de naam Male Edge, om zoals altijd weer een goed onderbouwde mening te geven als het gaat om penisvergrotende oplossingen.

Laten we vanaf het begin onthouden dat de keuze van een penisverlenger Het is een beslissing die goed doordacht en zorgvuldig overwogen moet worden.

En dat is maar goed ook, want van onze kant doen we er alles aan om je te voorzien van zoveel mogelijk relevante informatie om je te helpen bij het maken van je keuze.

En dus.., Mannelijke Rand jouw definitieve oplossing? Kan het het verschil maken en je helpen je vertrouwen in jezelf en je seksuele vaardigheden terug te winnen?

Hier is een kort overzicht!

Manlijke Rand Voordelen

Male Edge, een zogenaamd tweede generatie apparaat, belooft zijn gebruikers resultaten die zeker beter zullen zijn.

Tweede generatie betekent dat het een apparaat is dat oorspronkelijk anders was ontworpen en dat heeft geprofiteerd van vele jaren onderzoek en verbetering om nog meer voordelen te bieden. Het is een andere extensor gebaseerd op het principe van tractie op de penis om deze te vergroten.

Meteen de beloften van de fabrikant van de Male Edge:

  • een toename van de penislengte ;
  • een verbeterde dikte en breedte van de penis
  • meer consistente, langer durende erecties;
  • een aanzienlijke vermindering van de kromming van de penis (peyronie);
  • een medisch apparaat type 1;
  • een comfortabel, lichtgewicht apparaat;
  • Een trekkracht tot 2.800 g;
  • Een doordachte en redelijke prijsformule;
  • een niet-goed-geld-terug garantie tot 2 keer de prijs als het apparaat je niet de gewenste voldoening geeft.

Deze reeks voordelen is dus zeer bemoedigend. Inderdaad, wanneer een oplossing het volgende belooft verbeteringen goed onderbouwde en geverifieerde verbeteringen, en dit combineert met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een geruststellende Garantie, kun je niet anders dan het uitproberen. Maar laten we eerst even verder kijken. Laten we eens kijken wat Male Edge precies is en hoe het presteert.

Wat is Mannelijke Rand?

Vergeleken met andere producten gebaseerd op hetzelfde concept, is de Male Edge een uniek apparaat, omdat het heel anders is dan andere apparaten op de markt. Veel lichter dan andere concurrerende producten (waarvan de meeste gemaakt zijn van metaal), is de Male Edge gemaakt van sterk plastic. De stijfheid en sterkte van dit soort materiaal maken het een bijzonder veilig apparaat. Het is ontwikkeld om tot 2800 gram spanning te weerstaan.

Mannelijke randHoe werkt het?

Je leest overal op het web teksten over het principe van ‘tractie’, maar je begrijpt het niet snel. Voor degenen onder jullie die geïnteresseerd en nieuwsgierig zijn, leggen we het uit.

Het is een proces van gecontroleerd uitrekken dat wordt uitgeoefend op een lichaamsdeel. Eenvoudig gezegd worden de spier- en huidweefsels uitgerekt en ontstaan er (onschadelijke) microscheurtjes en nieuwe cellen worden aangemaakt. Het resultaat is een paar extra centimeters. Opgemerkt moet worden dat dit een tijdrovende methode is, maar het heeft een definitief en blijvend effect in vergelijking met andere methoden.

Male Edge Facile à utiliser

Penistractie is daarom een veilig en pijnloos proces dat je een blijvende verlenging van je penis geeft. Klinische studies hebben aangetoond dat veel mannen een aanzienlijke toename in de grootte van hun penis hebben ervaren. Male Edge belooft verbeteringen tot 5 tot 7 centimeter in korte tijd, dankzij goed uitgelegd dagelijks gebruik. We zien dat de verkoop van Male Edge blijft stijgen waardoor we kunnen zeggen dat het werkt!

Het principe van tractie is absoluut niet nieuw, want het wordt al heel lang door veel stammen gebruikt om hun nek, oorlellen of neusgaten te verlengen, naast andere lichaamsdelen. Het mooie van dit proces is dat het je in staat stelt om versterken het natuurlijke proces van groei Het enige wat we het vragen te doen is iets wat het al de hele tijd doet: regenereren!

Bijwerkingen van Male Edge

De reden dat de fabrikanten met een tweede (tweede generatie) versie kwamen, was om het meer gebruiksvriendelijker te maken. Veel gebruikers klaagden over de stijfheid van de eerste apparaten, en ook over het feit dat het moeilijk was om ze overdag te dragen, terwijl je stond en werkte!

De nieuwe versies van de meeste penisverlengers die werken hebben veel werk verzet op dit aspect. Male Edge is een van deze innovaties, met een ontwerp dat ervoor zorgt dat het altijd goed blijft zitten.

Bovendien is Male Edge gecertificeerd als een medisch hulpmiddel type 1, wat betekent dat het moet voldoen aan strenge en strenge gezondheidsnormen. Het is getest en goedgekeurd door klinische studies die hebben aangetoond dat het effectief is en volkomen veilig in gebruik. Kortom (we hebben het hier niet over de penis!), het gebruik van Male Edge veroorzaakt geen bijwerkingen.

Je bepaalt zelf hoe hard je aan je penis trekt. Je bepaalt ook hoe lang je het wilt dragen. Maar je moet weten dat hoe langer je het draagt, “dagelijks“, hoe beter de resultaten.

Dat gezegd hebbende, zijn we tot nu toe geen noemenswaardige nadelen tegengekomen. Alle feedback van gebruikers, zowel op forums als op de officiële website van de leverancier, zijn allemaal tevreden.
Male Edge Pack

Getuigenissen van gebruikers

Er komen steeds meer positieve gebruikerservaringen binnen van over de hele wereld. Sommigen melden dat ze snel betere sensaties voelden tijdens de seks. Ja, de tevredenheid van de penis, niet alleen de grootte, is ook erg belangrijk!

Andere tevreden gebruikers hebben een toename de lengte van hun penis vrij snel.

Partners die volledig tevreden en opgetogen waren over de veranderingen die werden waargenomen in de penis van hun partner getuigden al snel, slechts een paar weken na het eerste gebruik.

Rand voor mannen De resultaten

Male Edge is een gezond, natuurlijk alternatief voor invasieve en pijnlijke chirurgie. Het helpt je die extra centimeters te krijgen waar je van droomt, zodat je meer zelfvertrouwen hebt voor betere seks. En dat allemaal zonder onder het mes te gaan!

Maar laten we eens naar de cijfers :

Als je Male Edge gemiddeld 6 maanden gebruikt, zul je een verbetering in omvang bereiken van 28% en een dikte van 19% dikker. En als je het langer dan 6 maanden blijft gebruiken, blijft je penis groeien.

Als je penis op dit moment bijvoorbeeld 17 cm kun je verwachten dat je bijna 23 cm.
Als je penis 15 cm is zou hij 19 cm als je de gebruiksaanwijzing correct opvolgt.

Vergeet ook niet dat elk individu op een specifieke manier op een behandeling reageert. De opgegeven cijfers zijn geverifieerd door de meeste gebruikers die een getuigenis hebben afgelegd.

Kortom, na talrijke onderzoeken naar het gebruik van Male Edge is bewezen dat mannen die Male Edge gebruiken en de gegeven aanbevelingen opvolgen, het volgende hebben bereikt tussen 1,5 en 5 cm in lengte na slechts 4 maanden van dagelijks gebruik.

Wat je lengtegroei ook is, onthoud dat je nieuwe centimeters voor altijd bij je zullen blijven.!

Tot slot zal dit apparaat niet alleen de grootte en dikte van je penis vergroten, het geeft je ook krachtigere erecties. Dit komt door de celregeneratie en verbeterde bloedtoevoer naar de penis. Dit is nog een ‘bijkomend’ effect dat de effectiviteit van deze oplossing versterkt.

Waar te koop Mannelijke Rand?

Net als andere producten die rechtstreeks door hun fabrikanten op de markt worden gebracht, is Male Edge verkrijgbaar rechtstreeks bij op de officiële website (momenteel alleen beschikbaar in het Engels). Dit zorgt ervoor dat je het juiste product tegen de juiste prijs koopt.
Male Edge is verkrijgbaar in 3 formules : Basic, Extra en Pro, afhankelijk van je vereisten, met prijzen variërend van 140 en 200 euro. De levering is discreet en als je niet de resultaten krijgt die je wilt, krijg je terugbetaald de prijs van je aankoop.

Test Rand voor mannen Website oordeel

Male Edge is zonder twijfel een van de beste penisverlengers die we tot nu toe hebben getest. Zijn waar voor je geld was voor ons van belang omdat de verhouding tussen de kwaliteit van de materialen en de geavanceerde technologie zeer goed te rechtvaardigen is. De prijs blijft relatief laag en belooft uitstekende resultaten, vergeleken met de huidige markt.

De verscheidenheid aan trekkrachten We vinden het voorgestelde bereik van trekkrachten logisch en gebruikers hebben geen ongemak of hinder gemeld van het dragen van dit apparaat, zelfs niet tijdens het sporten. Het is belangrijk voor een man om te kunnen profiteren van een dergelijke behandeling in volledige privacy.

Tot slot, als een fabrikant aanbiedt om de volledige prijs van de oplossing terug te betalen als je niet tevreden bent, dat is een echte uitdaging! Ga jij de uitdaging aan? Je bent nog maar een paar stappen of klikken verwijderd van je doel!

Het is in ieder geval een test voor jou! Goedgekeurd!

Accédez Au Site Officiel Du Produit

Er zijn drie pakketten beschikbaar:

MALE EDGE BASIC voor $149,99 | Klik HIER om te bestellen.

MALE EDGE EXTRA voor $174,99 | Klik HIER om te bestellen.

MALE EDGE PRO voor $199,99 | Klik HIER om te bestellen.


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)