Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

MyHeritage, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 27 maart 2024.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van MyHeritage

MyHeritage

Productnaam : MyHeritage

Verantwoordelijk : MyHeritage Ltd.

Website : myheritage.nl

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Online genealogie platform

Prijs : van €0,00 tot €329,00/jaar

Formaat : Online, software en mobiele toepassing.

Levering : Momentopname

Garantie : 30 dagen geld-terug-garantie.

Beschrijving Over MyHeritage :

“MyHeritage” is een genealogieplatform met geweldige hulpmiddelen om stamboomonderzoek gemakkelijker te maken en interessante ontdekkingen te doen over uw voorouders!

Evaluatie van MyHeritage :

“MyHeritage is een online platform, software en mobiele applicatie gewijd aan het helpen van mensen om hun verleden te ontdekken en waar ze vandaan komen. Het is opgericht in 2003 en beschikt over een bijzonder rijke database en geavanceerde tools. Het platform biedt zijn abonnees ook een breed scala aan diensten.

Dus, zonder verder oponthoud, hier is My Heritage en al haar aanbiedingen in een beetje meer detail!

Website voor familiegeschiedenis:

“MyHeritage is in de eerste plaats een bedrijf dat in 2003 is opgericht door Gilad Japhet. Destijds was het een start-up gevestigd op een familieboerderij in Bnei Atarot, Israël. Vandaag de dag is het een wereldwijd bedrijf en een van de toonaangevende sites voor het ontdekken en onderzoeken van de familiegeschiedenis. Met 420 werknemers en luxueuze kantoren in Israël, Europa en Noord-Amerika heeft het al ontelbare mensen geholpen verrassende ontdekkingen te doen over hun afkomst.

De belangrijkste functie van de genealogiesite, die inmiddels wereldwijd miljoenen gebruikers heeft, is het verstrekken van genealogische informatie en het helpen van gebruikers bij het ontdekken van hun familiegeschiedenis.

In het begin waren de functies van het platform vrij eenvoudig. Met een internationale database bood het alleen genealogische informatie. In de loop der tijd is het platform echter aanzienlijk geëvolueerd. Het is nu uitgerust met genealogische software en een mobiele applicatie voor efficiënt en nauwkeurig onderzoek.

Om uw voorouders te ontdekken, wat de reden ook is, waar ze ook leefden of waar ze vandaan kwamen, belooft “My Heritage” zijn gebruikers een unieke ontdekkingservaring.

MyHeritage” diensten:

Om aan de behoeften van haar leden te voldoen, biedt “MyHeritage” een scala aan producten en diensten.

 – De online database

“MyHeritage heeft 9 miljard historische gegevens. Dit omvat geboorte-, overlijdens- en huwelijksakten, volkstellingsakten, immigratiedocumenten en historische kranten.

De website heeft een zoekfunctie met de naam ‘SuperSearch’. Gebruikers hoeven dit alleen maar te gebruiken om toegang te krijgen tot de gegevens en informatie te ontdekken over een mogelijk familielid. Ze kunnen ook foto’s uploaden om aan hun stamboom toe te voegen.

 – Correspondentietechnologieën

Er zijn verschillende matching-technologieën beschikbaar voor gebruikers van “My Heritage”. De eerste is ‘Smart Matching’, waarmee gebruikers van de site hun voorouders of familieleden kunnen vinden en contact kunnen leggen met andere gebruikers. Er is ook ‘Record Matching’, een functie die mensen automatisch matcht met historische informatie die op de site is opgeslagen.

Met ‘Instant Discoveries’ kun je met één klik een nieuwe tak in de stamboom aanmaken. Er is ook de eerder genoemde ‘SuperSearch’ zoekmachine, die het zoeken naar historische informatie vereenvoudigt, en de ‘Record Detective’, die automatisch documenten aan stambomen koppelt.

En dan is er nog Global Name Translation. Deze technologie is ontworpen om het gemakkelijker te maken om namen te matchen door genealogische en historische informatie in elke taal te vertalen. Tot slot is er ‘Search Connect’, een functie van de site die sinds november 2015 beschikbaar is. Wanneer meerdere gebruikers naar dezelfde voorouders of familieleden zoeken, verbindt deze functie hen automatisch.

 – De stamboom

Dit is een krachtig genealogiesoftwarepakket dat gebruikers van “MyHeritage” gratis kunnen downloaden. Met de Family Tree Builder kunnen ze hun stamboom maken, foto’s importeren of downloaden en vele andere acties uitvoeren, zoals het weergeven van statistieken of historische documenten…

 – MyHeritage DNA

Sinds 2016 is de genetische testservice ‘MyHeritage DNA’ beschikbaar voor alle gebruikers van het platform. Gebruikers kunnen een testkit aanvragen die gemakkelijk te gebruiken is, omdat er geen bloed hoeft te worden afgenomen. Dankzij deze dienst kunt u gemakkelijk uw familieleden vinden. De matches worden gebaseerd op je genetische profiel.

Met de test kunnen gebruikers van de site hun etnische afkomst achterhalen. De monsters worden naar een analyselaboratorium van MyHeritage gestuurd. De resultaten worden binnen 3 tot 4 weken naar het familiehuis van de abonnee gestuurd. Vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging worden gegarandeerd door MyHeritage.

 – MyHeritage gezondheid DNA kit

My Heritage”-abonnees kunnen ook toegang krijgen tot een gezondheidstestkit. Klanten hebben recht op een persoonlijk wetenschappelijk rapport dat is opgesteld op basis van serieus wetenschappelijk onderzoek, en een genetisch gezondheidsrapport met de mogelijke risico’s op erfelijke ziekten zoals borstkanker, diabetes type 2, hartaandoeningen of Alzheimer, Parkinson, Crohn, enz.

Gebruik de genealogie website :

Hoe kan ik profiteren van de “MyHeritage” aanbiedingen? Om uw familiegeschiedenis op deze genealogiesite te ontdekken, moet u zich eerst registreren. Als u zich registreert, kunt u gratis een familiesite aanmaken. Elk nieuw lid heeft ook recht op een gratis proefperiode. Met andere woorden, zodra ze zich hebben geregistreerd, kunnen ze de Family Tree Builder software downloaden en een stamboom maken van maximaal 250 personen.MyHeritage

Zoals hierboven vermeld, kunnen foto’s en andere documenten aan de stamboom worden toegevoegd. Dit maakt het gemakkelijker om matches te vinden bij het zoeken naar historische gegevens. Het gratis ‘Basic’ pakket geeft geen toegang tot de andere functies van de site. Om te profiteren van de andere ‘MyHeritage’ aanbiedingen, moet u kiezen uit vier andere abonnementspakketten: ‘Premium’, ‘Premium Plus’, ‘Data’ en ‘Ultimate Package’.

De prijzen en functies van deze vier betaalde pakketten variëren van €129,00 tot €329,00 per jaar, afhankelijk van het gekozen abonnementspakket. Abonnees van het ‘Full’ of ‘Ultimate’ pakket kunnen profiteren van alle diensten en producten van “MyHeritage”.

Het is het vermelden waard dat de mobiele applicatie ‘MyHeritage’ grotendeels dezelfde functionaliteit heeft als de website. Deze is beschikbaar in iOS- en Android-versies. Dankzij de app hebben gebruikers op elk gewenst moment toegang tot het platform.

De voordelen van “MyHeritage” :

“MyHeritage claimt het eerste platform te zijn dat genetische informatie wereldwijd aanbiedt. De site belooft alle gebruikers gebruiksveiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens. Het garandeert hen ook een verrijkende ontdekking over hun verleden, hun familiegeschiedenis en hun afkomst, evenals hun gezondheid vanuit genetisch oogpunt. De gegevens die via deze site worden verkregen, stellen gebruikers in staat terug te gaan in de tijd om meer te weten te komen over hun familielijn, maar ook om de toekomst met meer sereniteit tegemoet te zien.

Nadelen van MyHeritage :

Het grootste nadeel van “MyHeritage” dat regelmatig naar voren komt op het web betreft het abonnement dat automatisch wordt afgesloten bij de DNA Kit. Als u niet oppast en kiest voor de DNA Kit + 30-dagen gratis proefperiode in plaats van het volledige abonnement, wordt na de proefperiode van 30 dagen zonder voorafgaande waarschuwing een jaarabonnement van meer dan 100 euro afgesloten!

Er zijn ook een groot aantal getuigenissen die verwijzen naar een groot gebrek aan efficiëntie van de kant van de klantenservice!

Let op:

DNA-gezondheidstests die voorspellingen doen over genetische ziekten zijn niet zo nauwkeurig of betrouwbaar als je zou denken, en moeten met een korreltje zout worden genomen! Denk eraan dat alleen een gespecialiseerde gezondheidsdeskundige je de juiste informatie kan geven.

Reputatie van MyHeritage:

De reputatie van My Heritage is niet geweldig. Sterker nog, hoewel de meerderheid van de getuigenissen positief is, zijn er veel negatieve getuigenissen die spreken over onrechtmatige abonnementskosten en klantenondersteuning die niet tegen de taak is opgewassen!

Conclusie voor MyHeritage :

Gebaseerd op de meerderheid van de getuigenissen op het internet, lijkt het erop dat “MyHeritage” een effectieve en serieuze service biedt voor het onderzoeken van de verschillende takken van dezelfde familie en zo een voorouderlijke stamboom opbouwt!

Toch zijn er steeds meer reviews op het internet die verwijzen naar een jaarabonnement van meer dan 100 euro dat zou worden afgesloten bij de aankoop van de DNA Kit!

Dus als u overweegt om de “MyHeritage” DNA-kit te gebruiken, wees dan voorzichtig en zorg ervoor dat u de kit kiest zonder de ’30-dagen gratis proefperiode’, anders wordt er automatisch een abonnement afgesloten en afgeschreven na afloop!

Officiële website :myheritage.nl

Bezoek de officiële website: MyHeritage


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)