Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

VyprVPN, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 7 juli 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van VyprVPN

VyprVPN

Productnaam : VyprVPN

Verantwoordelijk : Golden Frog GmbH.

Website : www.vyprvpn.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : VPN-dienst

Prijs : €5,00 / maand

Formaat : Toepassing

Levering : Direct downloaden

Garantie : 30 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving over VyprVPN:

“VyprVPN is een VPN-service (Virtual Private Network) die wereldwijd meer dan 700 servers en meer dan 200.000 IP-adressen biedt voor anoniem en veilig internetten.

Evaluatie van VyprVPN :

Wat VPN’s betreft, is VyprVPN een van de beste. Dit virtuele Private netwerk biedt een onbeperkte en gratis verbinding in volledige veiligheid. Het combineert veiligheid, vertrouwelijkheid en snelheid om de beste prestaties te bieden voor zowel browsen als downloaden.

Dit is wat je moet weten over deze VPN:

Wat is VyprVPN?

“VyprVPN” is een applicatie die is ontworpen door Golden Frog, een in Zwitserland gevestigd bedrijf van IT-beveiligingsexperts dat al sinds 1994 IT- en internetbeveiligingsdiensten aanbiedt.

“VyprVPN is in feite een VPN (Virtual Private Network). Het biedt meer dan 700 servers in 70 landen (Rusland, China, VS, Frankrijk, Italië en vele andere). En dit virtuele Private netwerk gebruikt meer dan 200.000 IP-adressen over de hele wereld.

Het is een van de krachtigste virtuele Private netwerken op de markt. Het wordt in veel landen gebruikt. Je kunt er in alle vrijheid en veiligheid mee op het internet surfen en streams delen. Het vertrouwelijkheidsbeleid staat bekend als een van de meest onfeilbare. Je hebt toegang tot alle webinhoud, zelfs als die geblokkeerd is in het land waar je vandaan komt. En dat alles zonder enige vorm van toezicht of censuur.

Alle websites ter wereld blijven open dankzij dit virtuele Private netwerk!

De belangrijkste voordelen van “VyprVPN” :

Deze VPN-service biedt 4 hoofdgebruiken die de essentiële principes van dit virtuele Private netwerk vormen:

 – Gratis toegang tot webinhoud

Hiermee kun je geografische censuur omzeilen. In slechts een paar seconden verandert het de locatie van je IP-adres in meer dan 70 landen. Je hebt dus toegang tot alle inhoud, zelfs in landen waar bepaalde sites worden gecensureerd.

 – Onbeperkt bestanden downloaden

Het gebruikt 256-bits AES-codering om torrentbestanden te downloaden via P2P. Het gebruikt ook standaard HTTPS-protocollen om toegang te krijgen tot alle downloads.

 – Altijd veiligheid en anonimiteit

Het beschermt je gegevens en informatie tijdens het browsen. Je kunt dan anoniem, veilig en dus 100% vertrouwelijk verbinding maken met het internet.

 – Onbeperkt streamen

Deze VPN biedt ook onbeperkt streamen! Je kunt overal ter wereld Netflix, MyTF1 en nog veel meer bekijken.

Kenmerken van “VyprVPN” :

Het virtuele Private netwerk van dit bedrijf onderscheidt zich van andere VPN-aanbieders dankzij de innovatieve kenmerken en functies waar deze VPN zo trots op is.

Dit zijn de belangrijkste functies:

 – Zelfbeheerde servers

Met meer dan 700 servers wereldwijd beheert Golden Frog zijn eigen servers zelf. Dankzij deze functie kan het VPN-bedrijf gebruikers ultrasnelle verbindingssnelheden bieden, maar ook effectieve bescherming van alle gegevens. Hierdoor heb je overal ter wereld toegang tot de beste diensten voor streamen en downloaden.

 – Geen “VyprDNS” login

Golden Frog gebruikt zijn eigen DNS (Domain Name System). Hierdoor biedt het verbeterde DNS-bescherming tegen elke HDM- of MITM-aanval (Man In The Middle).

Bovendien hoef je je niet te registreren als je de VPN gebruikt. “VyprVPN gebruikt een ‘NO-LOG’-status, die je privacystatus verhoogt en je anonimiteit helpt beschermen.

 – Onbeperkte bandbreedte en serverswitches

“VyprVPN” maakt ook gebruik van onbeperkte bandbreedte en server-switches. Hierdoor kunt u 24/7 verbinding maken via een beschermde en anonieme verbinding.

 – Een intern protocol

“VyprVPN gebruikt zijn eigen Kameleon-protocol. Dit tart de meest uitgebreide beveiligingsprotocollen, omdat het de blokkering van de beste firewalls kan omzeilen. Het blijft effectief waar andere protocollen worden geblokkeerd. Hierdoor hebben gebruikers toegang tot gecensureerde toepassingen, geblokkeerde sites en beperkte streamingdiensten.

 – VyprVPN” privacybeleid

Het privacybeleid van deze VPN is nogal bijzonder, maar wel duidelijk. De VPN houdt gegevens bij over je sessies, in het bijzonder de tijd waarop je je sessie op het netwerk begint en eindigt. Het houdt ook het aantal bytes bij dat je gebruikt. Deze gegevens worden bewaard voor factureringsdoeleinden of in het geval van een strafrechtelijk onderzoek. De bewaarperiode is 30 dagen. Het goede nieuws is dat de VPN je sessies niet controleert en je verbinding niet beperkt.

Dit zijn de belangrijkste functies:

VyprVPN – Openbare Wi-Fi-beveiliging

Deze functie verbindt je automatisch via “VyprVPN” zodra je verbinding maakt met een onbekend Wi-Fi-netwerk, en beschermt je zo tegen hackers en nieuwsgierige ogen.

 – Noodstopschakelaar

Deze op maat gemaakte blokkeringsschakelaar voorkomt het lekken van gegevens als de “VyprVPN”-verbinding wordt verbroken.

 – Multi-aansluiting

Met dit VPN kunnen maximaal 5 apparaten tegelijkertijd worden gebruikt.

“VyprVPN geeft je ook de keuze om de server te gebruiken die je wilt, evenals het VPN-protocol dat je verkiest. Dit geeft je een grotere gebruiksvrijheid.

Hoe gebruik ik VPN?

“VyprVPN biedt degressieve abonnementsopties afhankelijk van de duur van je abonnement. Je kunt kiezen uit een maandabonnement voor €12,95, een jaarabonnement voor €45 en een tweejaarlijks abonnement voor €60.

De service is compatibel met vrijwel alle apparaten. Het kan worden gebruikt op Windows, Mac, Android en iOs apparaten.

Aanmelden is eenvoudig en zodra je je gegevens hebt ingediend, leidt de website je naar de Windows, Mac, Android en iOS apps van het bedrijf, evenals een groot aantal configuratiegidsen voor andere platforms. De officiële website geeft je ook nuttige informatie over elke app, waaronder ondersteunde protocollen, de minimale versie van het besturingssysteem en zelfs een lijst met wijzigingen.

De configuratie is vrij eenvoudig en volgt een zeer vereenvoudigd, intuïtief proces. Je hoeft alleen maar het bestand te downloaden en uit te voeren, de instructies te volgen, je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd en je bent klaar om op het internet te surfen.

Aanvullende informatie :

24x7x365 ondersteuning om ervoor te zorgen dat de service soepel verloopt. Als dat nog niet genoeg is, biedt de website meer dan 30 tutorials om je te helpen de service handmatig te configureren op Chromebooks, Linux, Blackberry, Synology NAS, OpenELEC, Android TV, Apple TV en via DD-WRT, AsusWRT, OpenWRT en vele andere.

We accepteren creditcards, PayPal en UnionPay.

“VyprVPN wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Nieuw in versie 4.0 :

Met de release van versie 4.0 lanceert “VyprVPN” WireGuard® voor Android-toestellen, een open source VPN-protocol van de volgende generatie dat belooft te voldoen aan de behoeften van gebruikers die het hoogste niveau van privacy, veiligheid en snelheid willen.

De geavanceerde functies van WireGuard® omvatten een aanzienlijk gereduceerde codebasis, sterkere versleuteling en verhoogde doorvoer.

 – Snelheid

Gebruikers kunnen sneller dan ooit een verbinding maken, genieten van hogere browse- en downloadsnelheden dan ooit tevoren en een betere online streaming- en game-ervaring hebben.

 – Vertrouwelijkheid

Alle wereldwijde servers ondersteunen WireGuard® zodat gebruikers altijd verzekerd zijn van een volledig Private verbinding, en het openbaar geverifieerde no-log beleid biedt gebruikers een extra niveau van bescherming.

 – Beveiliging

WireGuard®’s superieure, vereenvoudigde codestructuur betekent niet dat gebruikers moeten inleveren op beveiliging – alle persoonlijke gegevens online zijn volledig beschermd.

 – Verbeterde levensduur van de batterij

De goed ontworpen, eenvoudige maar krachtige codebasis van WireGuard® kan helpen de batterij van mobiele apparaten te sparen.

 – Verbinding roaming

WireGuard® houdt een verbinding in stand wanneer gebruikers van de ene netwerkomgeving naar de andere gaan. Bij andere protocollen wordt de verbinding onderbroken.

Nadelen van VyprVPN :

De belangrijkste nadelen van het web :

 – In een aantal opmerkingen werd gewaarschuwd dat de klantenservice erg teleurstellend was.
 – Sommige opmerkingen hadden betrekking op verbindingssnelheden onder het gemiddelde.
 – Andere, zeldzamere opmerkingen hadden betrekking op een ‘Kill Switch’-bug in Windows.

“VyprVPN” heeft geen browserextensie.

Reputatie van VyprVPN:

De reputatie van deze VPN is over het algemeen vrij goed. Wat uit ons onderzoek naar voren komt, is dat het erop lijkt dat de prestaties van “VyprVPN” iets achterblijven bij de beste van de concurrentie, maar het is goed genoeg voor browsen, e-mail, streamen en de meeste andere taken.

Conclusie Voor VyprVPN:

“VyprVPN is niet de goedkoopste, noch de snelste, noch de krachtigste VPN. Maar de algemene consensus lijkt te zijn dat het beter is dan veel andere VPN-services. Er bestaat geen twijfel over dat dit een VPN is die je kunt vertrouwen.

Bovendien geeft de 30 dagen geld-terug-garantie je genoeg tijd om de service uit te proberen en te zien of het iets voor jou is, zonder risico’s te nemen.

Officiële website:www.vyprvpn.com

Bezoek de officiële website: VyprVPN


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)