Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Sylvie Martin

Onze top 10 zelfgemaakte natuurlijke afslankdrankjes

Bijgewerkt op 24 februari 2024.

transapente pixel
Natuurlijke, zelfgemaakte drankjes om af te vallenHet is niet alleen vast voedsel dat telt als het gaat om het verminderen van je lichaamsgewicht. Je moet ook kijken naar wat je drinkt.

Er zijn afslankdrankjes en afslankdrankjes!

Hoewel je misschien denkt dat vruchtensappen en energiedrankjes gezond voor je zijn, moet je je ervan bewust zijn dat veel ervan suikers en andere additieven bevatten die je plan om af te vallen aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Hier is een selectie van afslankdrankjes waarvan bekend is dat ze je helpen om fit en gezond te blijven.

1. Groentesap, een van de populairste afslankdrankjes

de populairste afslankdrank is groentesapGroentesap is een van de populairste afslankdrankjes. [1].

Het eten van rauwe groenten, in het bijzonder groenten die rijk zijn aan vezels, helpt je gewicht te verliezen.

Maar door groentesap te drinken, krijg je alle noodzakelijke vezels en voedingsstoffen binnen die in groenten zitten en die essentieel zijn voor je lichaam om goed te functioneren.

Regelmatige consumptie van vezelrijke verse groentesappen vermindert het verlangen naar voedsel.

2. Druivensap

Druivensap wordt beschouwd als een natuurlijk ingrediënt dat zeer rijk is aan vitamine C. Het verhoogt en versnelt de stofwisseling van het lichaam.

Het is een zeer krachtige ontgifter die zeer effectief is voor de gezondheid van de lever. De zure smaak van zoete druiven in vloeibare vorm helpt je om ongewenste kilo’s kwijt te raken. [2].

Om het te bereiden, neem je een kleine tros zwarte druiven, was je ze goed en blend je de druiven in een blender om het sap eruit te halen.

3. Groene thee

Een van de meest effectieve afslankdrankjes om overgewicht te verminderen is groene thee. [3].

Het is rijk aan antioxidanten en is ook een metabolisme-booster. Groene thee is een zeer effectief natuurlijk ingrediënt voor gewichtsverlies.

Je kunt je groene thee warm of ijskoud drinken, wat je maar wilt. Zorg er alleen voor dat je geen suiker toevoegt.

4. Yoghurt smoothies

Calciumrijke yoghurt is zeer effectief om gewicht te verminderen. Yoghurt heeft vetverbrandende eigenschappen. Het is ook een ideaal voedingsmiddel dat het lichaam helpt de vetproductie te verminderen. [4].

Voeg ongeveer een halve pot yoghurt toe aan je favoriete smoothie en mix het in een blender.

Drink dit soort yoghurt smoothie een of twee keer per dag om vetophopingen in je lichaam te verminderen.

Een op deze manier bereide smoothie is een van de beste drankjes om af te vallen.

5. Water, een van de afslankdranken die vaak onderschat wordt

Water is een natuurlijke drank die essentieel is voor het leven en nodig is om het lichaam goed te laten functioneren. Het is ook een van de bekendste afslankdranken onder afslankliefhebbers.

Het is belangrijk om elke dag ongeveer 8 tot 12 glazen water te drinken. Door deze gewoonte kan je lichaam zich ontdoen van alle gifstoffen die zich in je lichaam hebben opgehoopt en deze afvoeren in de vorm van urine.

Veel specialisten bevestigen dat je met koud of ijskoud water meer calorieën verbrandt.

Het toevoegen van andere natuurlijke stoffen, zoals citroen of honing, versterkt het effect en stimuleert de verbranding van lichaamsvet.

Warm of heet water wordt ook beschouwd als een zeer effectieve afslankdrank voor het verbranden van vetophopingen in het lichaam.

6. Wei-eiwit

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat wei-eiwit een effectief ingrediënt is dat helpt bij het verminderen van lichaamsvet bij vrouwen en dus gewichtsverlies bevordert.

Wei-eiwit is rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten. De samenstelling ervan stimuleert het basismetabolisme van het lichaam.

Regelmatige consumptie van wei-eiwit helpt het verlangen naar eten bij zowel mannen als vrouwen te beteugelen. Het helpt ook om de eetlust onder controle te houden tot meer dan twee uur na consumptie.

7. Kokoswater

Een van de meest natuurlijke en energiegevende afslankdranken is zacht kokoswater. Deze drank stimuleert de stofwisseling dankzij de rijke samenstelling aan elektrolyten.

Als je elke dag een of twee glazen kokoswater drinkt, geeft dat je lichaam alle energie die het nodig heeft om de dag door te komen.

Dit natuurlijke water helpt je metabolisme te versnellen en helpt ook om gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.

8. Zwarte koffie is ook een afslankdrank

Zwarte koffie wordt ook beschouwd als een zeer effectieve afslankdrank die helpt om je lichaamsgewicht aanzienlijk te verminderen.

Het is een drankje dat de stofwisseling van je lichaam stimuleert, omdat het gemakkelijk de lichaamstemperatuur verhoogt. Zwarte koffie helpt het hongergevoel te verminderen en zelfs voor langere tijd te elimineren.

Elke dag twee koppen zwarte koffie drinken zonder suiker toe te voegen kan helpen om je overgewicht na een paar weken te verminderen.

9. Magere melk

Magere melk is een uitstekende drank om te overwegen als je je lichaamsgewicht wilt verminderen.

Je moet magere melk kiezen met minder dan 1% vet voor een maximale gewichtsvermindering.

Met calcium verrijkte magere melk helpt de snelheid te verhogen waarmee lichaamsvet wordt afgebroken.

10. De laatste van onze afslankdrankjes, cranberrysap

cranberrysap - een van onze afslankdrankenVers cranberrysap is een van de beste dranken om af te vallen.

Veenbessensap is rijk aan antioxidanten. Antioxidanten die zo nodig dienen om de vrije radicalen in ons lichaam te elimineren die celschade veroorzaken en veroudering versnellen.

Dit sap heeft ook vochtafdrijvende eigenschappen die het vasthouden van water tegengaan. De organische zuren in cranberrysap helpen vet op te lossen en uit het lichaam te spoelen.

Kies voor suikervrij cranberrysap voor de beste resultaten. Bij voorkeur thuis vers bereid.

Tot slot…

Als je last hebt van overgewicht en je wilt af van het overtollige vet dat zich in je lichaam heeft opgehoopt, dan is er niets eenvoudiger dan te beginnen met het drinken van natuurlijke, makkelijk te maken afslankdrankjes.

Kies uit de bovenstaande dranken.

En als je snelle, blijvende resultaten wilt, vergeet dan niet om de consumptie ervan te combineren met een geschikt trainingsprogramma en een gezond dieet.

Andere ideeën voor afslanksappenLogo Mini-afslanksupplement

     Eenvoudige, natuurlijke recepten voor drankjes om af te vallen en fit te blijven!


Dit Artikel Delen!