Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Complément Minceur

Over Sylvie Martin en Complément Minceur

Wie is Sylvie Martin

Complément MinceurHet eind 2016 opgerichte Complément Minceur was een onafhankelijke beoordelingssite die zich voornamelijk richtte op het welzijn en de gezondheid van vrouwen en meer in het bijzonder op schoonheid en afslanken.

Sylvie Martin, die gedurende het hele bestaan van Complément Minceur verantwoordelijk is geweest voor het schrijven, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en redigeren van artikelen. Haar voornaamste interessegebied is de gezondheid van vrouwen en ze is gespecialiseerd in gezondheid, afslanken en fitness.

In de vier jaar dat de website Complément Minceur bestaat, hebben zij en haar team meer dan 200 artikelen geproduceerd! Elk artikel is zorgvuldig samengesteld. Vooraf is er altijd serieus onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat de artikelen van de hoogste kwaliteit, duidelijk en gedetailleerd zijn. Het klopt dat de belangrijkste motivatie van ComplémentMinceur.com was om internetgebruikers interessante artikelen met geverifieerde informatie te bieden.

Maar ondanks het veelbelovende begin en alle inspanningen kon de site niet overleven. En in plaats van de site gewoon te sluiten en al dat werk in de vergetelheid te laten raken, ging de Verantwoordelijke van de Complément Minceur-site op zoek naar een koper. Zo nam hij uiteindelijk contact met ons op om te zien of we misschien geïnteresseerd waren. En natuurlijk gingen we na een paar gesprekken akkoord.

We zijn dan ook erg trots om te kunnen aankondigen dat ComplémentMinceur.com volledig is overgenomen door ArnaqueOuFiable.com! Dit betekent dat alle tests, analyses en artikelen worden overgenomen door OOB om het onderhoud van de artikelen en het monitoren van de commentaren te behouden.

Alle artikelen op de blog “Complément Minceur” zijn beoordeeld volgens de OOB beoordelingsgids voordat ze werden gepubliceerd.

U kunt dus dezelfde ernst en kwaliteit van het werk verwachten als bij de artikelen van de Oplichterij of Betrouwbaar.

Zie alle artikelen van Complément Minceur!


Laatst bijgewerkt op 1 februari 2024.