Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Jean-Marie Besnard

MaxSize, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 8 april 2024.
Score: 4.3/5. (3 meningen)
Please wait...

MaxSizeMaxSize, nog een crème voor een grotere penis. Het lijkt erop dat penis crèmes tegenwoordig helemaal in zijn. Steeds meer mannen grijpen naar deze oplossing omdat het, volgens hun getuigenissen, sneller, effectiever en vooral discreter is.

MaxSize is nu toegevoegd aan de database met tests van penisvergrotende oplossingen.

Hoe werkt het? Wat zijn de ingrediënten? Zijn de resultaten blijvend? Hoe gebruik je het voor de beste resultaten?

Zoveel vragen die je moet stellen als je een crème voor penisvergroting koopt.

MaxSize, een crème voor penisvergroting die werkt?

Zoals we je net hebben verteld, geven veel mannen de voorkeur aan ‘quick-fix’ oplossingen voor snelle resultaten. We weten allemaal dat ‘s ochtends en ‘s avonds pillen slikken voor velen van jullie een vermoeiende en zelfs afstotende bezigheid kan zijn. Daarom is de markt voor penisvergrotende crèmes en gels de laatste tijd enorm gegroeid.

Het is nu gemakkelijker en discreter om een tube of spray in je zak of tas mee te nemen, klaar om in een oogwenk aan te brengen.

Je moet echter goed geïnformeerd zijn over de resultaten van dergelijke oplossingen!

Wat zijn de resultaten van een crème voor penisvergroting?

MaxSize Crème
Laten we eerlijk zijn: een permanente penisvergroting bereik je niet met crèmes en gels! Deze producten zijn bedoeld voor incidenteel gebruik, op verzoek. Dit betekent dat je ze voor elke seksuele ontmoeting aanbrengt om een goede erectie te krijgen die de ware grootte van je penis laat zien.

Een erectie is essentieel voor een succesvolle seksuele handeling, vooral voor penetratie. Over het algemeen is de grootte niet zo belangrijk als je een goede stijve hebt. Maar het hangt af van de man, die min of meer verschillende voorkeuren heeft als het gaat om de grootte van zijn penis.

In feite zijn de meeste mannen altijd op zoek naar een grotere penis omdat:

 • penetratie succesvoller is ;
 • orgasmes intenser zijn
 • het gevoel van eigenwaarde wordt hersteld en versterkt;
 • de partner tevreden en voldaan is.

De resultaten die je kunt verwachten van een crème als MaxSize stoppen bij elke seksuele ontmoeting zelf, wat voor veel gebruikers al een goed compromis is.

Dus als je meer geïnteresseerd bent in permanente resultaten, raden we je aan om te kijken naar penisverlengers. Hier zijn een paar links voor meer informatie:

Size Genetics

Male Edge

Phallosan Forte

De beloften van MaxSize

MaxSize Crème pour agrandir le pénis
De fabrikant van MaxSize stelt duidelijk het volgende op zijn officiële website:

Maxize is een zeer effectieve behandeling voor een perfecte seksuele gezondheid en betere prestaties omdat het :

 • de penis vergroot ;
 • lange, krachtige erecties produceert;
 • direct door de penis wordt opgenomen;
 • je meerdere opeenvolgende erecties kunt krijgen;
 • een krachtig seksueel stimulerend middel is.

We zien dat dit de beloften zijn die de meeste vergelijkbare producten doen of min of meer waarmaken. De vraag is: worden deze beloften waargemaakt? Er zijn twee dingen die we altijd kunnen gebruiken om de antwoorden te controleren: de ingrediënten en de gebruikerservaringen.

MaxSize ingrediënten

Gelukkig zijn alle fabrikanten verplicht om de ingrediënten van hun oplossingen duidelijk weer te geven op de verpakking en op hun officiële websites. Anders zouden we als consumenten verloren zijn.

MaxSize bestaat uit de volgende combinatie van planten en natuurlijke afrodisiaca:

 • Bueta Superba: een kruid dat bekend staat om zijn PDE-5 remmers, die helpen bij het isoleren van het enzym dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van de respons van de penis op seksuele stimulatie;
 • Niacine ;
 • Propyleen glycol ;
 • Aloë vera gel;
 • Pepermuntolie;
 • Menthol.

Elk ingrediënt is ontworpen om een specifiek pluspunt toe te voegen aan de totale MaxSize-formule. De volgende afbeelding geeft het effect van deze ingrediënten weer:

MaxSize Ingrédients

MaxSize, hoe werkt het en hoe gebruik ik het?

De fabrikant van deze crème benadrukt zijn VTT. Niets te maken met mountainbike ! Vazogen Transdermal Technology™ is een innovatieve transdermale technologie die een snelle absorptie mogelijk maakt en de textuur niet vet of vettig maakt.

Breng de crème voor elke seksuele ontmoeting ongeveer 30 minuten van tevoren aan op je penis. Het is een crème zoals alle andere, die je gewoon op de palm van je hand aanbrengt en direct op je penis aanbrengt. Je voelt de menthol je penis binnendringen, waardoor je een verkoelende sensatie krijgt die de sensaties versterkt, vooral in tegenstelling tot de warmte die je seks al afgeeft.

De fabrikant zegt verder dat deze crème ideaal is voor orale seks, omdat hij is ontworpen om je partner niet te hinderen.

MaxSize bijwerkingen

Volgens de ingrediëntenlijst van de fabrikant is het onwaarschijnlijk dat MaxSize bijwerkingen veroorzaakt, omdat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Getuigenissen op internet suggereren dat deze crème werkt, maar niet voor alle gebruikers op dezelfde manier. We weten allemaal dat mensen verschillend reageren op dit soort producten. Uiteindelijk is het aan de gebruiker om uit te zoeken wat voor hem werkt.

Tot slot proberen we, zoals gebruikelijk, de integriteit van de producten te controleren bij de FDA (Food and Drugs Administration) in de VS, waar mogelijk natuurlijk. We zagen een brief die deze instantie in 2014 naar de MaxSize-fabrikant stuurde over een inspectie in hun laboratoria, waarin werd vermeld dat bepaalde documenten met betrekking tot de verschillende verpakkingsprocessen ontbraken. Opgemerkt moet worden dat fabrikanten van elk gezondheidsproduct wettelijk verplicht zijn om alle schriftelijke garanties te verstrekken met betrekking tot het productiesysteem en alle gerelateerde processen.

MaxSize kopen

Als je geïnteresseerd bent in deze crème, kun je het beste kopen via de officiële website van MaxSize. Zo vermijd je het risico op namaak en fraude.

Accédez Au Site Officiel Du Produit


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)