Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Simpla 360, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 25 maart 2024.
Score: 2.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Simpla 360

Simpla 360

Productnaam : Simpla 360

Merk : SIMPLA

Verantwoordelijk : /

Website : simpla360.cc

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Regenererend serum voor het gezicht.

Prijs : €49.00

Formaat : flesje van 30 ml

Levering : 3 tot 7 dagen

Garantie : /

Beschrijving van Simpla 360 :

“Simpla 360” is een regenererend serum voor gezicht, hals en decolleté. Het verzacht, revitaliseert en beschermt de huid.
Het is samengesteld uit single-sphere microcapsules met langwerkende bioactieve bestanddelen. De actieve bestanddelen komen vrij bij contact met de huid, stimuleren de synthese van structurele proteïnen en dragen bij aan de natuurlijke verjonging van de huid om de tekenen van veroudering effectief te bestrijden.

Evaluatie van Simpla 360 :

Onze levensstijl, onze ervaring en de invloed van onze omgeving hebben een direct effect op het uiterlijk van onze huid.

“Simpla 360 is het ideale product om de gevolgen van het verleden te vervagen en geheim te houden.

Volgens de fabrikant zou dit voedende serum je een intense hydratatie moeten geven, met een liftend maskereffect dat minstens 10 huidverzorgingsproducten zal vervangen, zonder dat er operaties of injecties nodig zijn. Deze formule zou je er zelfs 10 jaar jonger uit kunnen laten zien!

Maar laten we het eens in de praktijk bekijken…

Over Simpla 360

“Simpla 360 is een regenererend serum voor het gezicht, de hals en het decolleté. Het is gebaseerd op een actieve formule gepatenteerd met UNISPHERES die zeer krachtige anti-aging werkstoffen bevat die bekend staan om hun gunstige effecten op het uiterlijk van de huid.

De 3 belangrijkste effecten zijn

  1. versteviging en lifting van het gezichtsovaal
  2. elimineren van expressielijntjes
  3. de ontwikkeling van nieuwe rimpels stoppen door de collageenproductie te stimuleren, onvolkomenheden weg te werken, bruine vlekken te bestrijden en de huid meer weerstand te geven.

Onafhankelijke tests uitgevoerd in Bordeaux bij 93 vrouwen tussen 35 en 65 jaar toonden een zeer significante verbetering van het uiterlijk van de huid.

Werkingsmechanismen

“Simpla 360 bevat een unieke unisfeer met niacinamide, waardoor het een langdurig liftend effect heeft. De werkstoffen dringen door in de diepe lagen van de lederhuid, activeren het celvernieuwingsmechanisme en bevorderen de productie van collageen van type I, III en IV.

Deze belangrijkste effecten worden mogelijk gemaakt door de actieve ingrediënten, die de natuurlijke lipidenbarrière van de huid herstellen en het microbioom normaliseren dat de huid beschermt tegen agressieve factoren. De actieve ingrediënten dringen door tot in de diepe huidlagen en stimuleren de celvoeding.

De biocomponenten bestrijden pigmentatie, elimineren ontstekingen en minimaliseren het risico op acne.

Samenstelling van het product

“Simpla 360” is samengesteld uit ingrediënten die speciaal gekozen zijn om een diepgaand effect te hebben op de schoonheid en jeugdigheid van de huid.

 – Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een molecuul dat de huid hydrateert en beschermt. Het heeft het vermogen om de elasticiteit te verhogen, poriën te vernauwen en huiddegeneratie te voorkomen.

 – Extracten van bamboeblad

Deze extracten hebben een hydraterend effect, gaan huidveroudering tegen en verzadigen de huid met vitaminen en vetzuren. Op deze manier herstellen ze de huidbarrière en beschermen ze de huid beter tegen dagelijkse agressies.

 – Mannitol

Mannitol is een krachtige antioxidant. Het is ook een belangrijk hydraterend bestanddeel dat helpt vocht in de huid vast te houden, irritatie te verzachten en celvernieuwing te stimuleren.

Deze molecule reinigt en beschermt de huid, helpt wondjes te herstellen, verwijdert bruine vlekken en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

 – Niacinamide

Niacinamide stimuleert de natuurlijke productie van collageen. Daarom gaat het vroegtijdige huidveroudering effectief tegen en verwijdert het fijne lijntjes en rimpels.

 – Palmitoyl Tripeptide-1,7

Dit zijn peptiden die in de cosmetica-industrie bekend staan om hun vermogen schade aan de huid te herstellen. Ze moeten rimpels gladstrijken, de vorming van collageenvezels stimuleren, oedeem bestrijden en de huid soepeler maken.

Gebruiksaanwijzing

Het “Simpla360” serum heeft een cumulatief effect, wat betekent dat hoe vaker je het gebruikt, hoe jonger je eruit zult zien!

Gebruik twee keer per dag, ‘s ochtends en ‘s avonds, gedurende 4 weken voor een significant effect.

  1. Reinig je gezicht, hals en decolleté
  2. Verdeel het serum over je gezicht, hals en decolleté en masseer het zachtjes in.

Je huid zal gladder en luchtiger aanvoelen, perfect om je make-up langer te laten houden.

Verwachte effecten

De resultaten die je van dit product kunt verwachten zijn als volgt :
Simpla 360
 – Vermindering van rimpels en fijne lijntjes dankzij actieve ingrediënten die de productie van collageen en elastine stimuleren, Verantwoordelijk voor de elasticiteit en structuur van de huid, waardoor deze gladder wordt en er jonger uitziet.

 – Intense hydratatie dankzij hydraterende bestanddelen zoals hyaluronzuur, dat het vermogen heeft om water in de huid vast te houden, waardoor deze er stralender uitziet.

 – Bescherming tegen vrije radicalen, die de huid beschadigen en veroudering versnellen, dankzij krachtige antioxidanten die deze radicalen neutraliseren. Een effectieve barrière tegen de effecten van de zon en vervuiling.

 – Versterkt de huidstructuur, verbetert de elasticiteit en maakt de huid steviger en strakker.

 – Een stralende en heldere huid dankzij celvernieuwing.

Voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Simpla 360

 – Een gladdere en jonger uitziende huid door rimpels minder diep en minder zichtbaar te maken.

 – Een stralende huid dankzij intense hydratatie

 – Stevigere, elastischere huid door versterking van de structuur, na slechts 2 weken gebruik!

Vragen / Antwoorden :

Dit hoofdstuk helpt je de meest gestelde vragen over “Simpla 360” te beantwoorden.

Wat is “Simpla 360”?

“Simpla 360” is een antiverouderingsserum dat speciaal is ontwikkeld om de huid diepgaand te hydrateren, te beschermen en te herstellen.

Hoe werkt “Simpla 360”?

De werking van Simpla 360 is gebaseerd op het vermogen van het product om diep in de dermis door te dringen en van binnenuit te werken voor maximale doeltreffendheid.

Hoe gebruik ik Simpla 360?

Er zijn drie eenvoudige stappen : 1/ Reinig de huid. 2/ Breng het product aan. 3/ Masseer in de huid.

Hoe lang gaat een flesje mee?

Een flesje “Simpla 360” gaat ongeveer 7 tot 10 dagen mee.

Is er een risico op een abonnement of verborgen kosten bij de aankoop van “Simpla 360”?

Nee, de fabrikant van dit product is heel serieus. Op de officiële website voor dit product worden geen verborgen kosten, terugkerende abonnementen, doorverkoop van gegevens of andere bekende dubieuze praktijken gebruikt.

Aanvullende informatie

Simpla 360Dit product is verkrijgbaar op de officiële website door een eenvoudig bestelformulier in te vullen. Een consultant zal je na je bestelling bellen om de details te verduidelijken.

Je betaalt op de manier die jou het beste uitkomt wanneer het pakket wordt geleverd. Voor Levering wordt €10 extra in rekening gebracht.

Klantenservice is alleen beschikbaar via een kort formulier op de officiële website.

Nadelen van Simpla 360 :

Dit product lijkt geen Merk te hebben – het wordt verkocht onder een aantal verschillende Merk namen, afhankelijk van de verkoopsite!

Er zijn veel replica’s op de markt, dus je kunt het beste op de officiële site bestellen om oplichting te voorkomen.

“Simpla 360 is absoluut geen wondermiddel tegen rimpels! Geen enkel serum, crème of ander product is in staat om de tand des tijds op een ideale manier uit te wissen!

 – Getuigenissen op het internet

Echte getuigenissen zijn zeldzaam, maar de meeste zijn negatief over het product!

 – Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Niet gebruiken op open of geïnfecteerde wonden.

Niet gebruiken rond de ogen.

Niet gebruiken bij roodheid of irritatie.

Niet gebruiken als je allergisch bent voor één van de ingrediënten van het product.

Bewaren op een droge plaats, uit de buurt van licht en bij kamertemperatuur in een hermetisch afgesloten verpakking.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Zorg voor een gezonde, evenwichtige levensstijl.

 – Aanbevelingen

Het is belangrijk om altijd de gebruiksaanwijzing op de doos of in de bijsluiter van het product te volgen.

Als je een gevoelige of allergische huid hebt, moet je een dermatoloog raadplegen voordat je dit product gebruikt.

Dit product is bedoeld voor volwassenen. Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, aangezien er geen testen zijn uitgevoerd op deze populatie. Als je eczeem, psoriasis of lupus hebt, mag je dit product niet gebruiken.

Het is ook raadzaam om Simpla360 niet te gebruiken als je allergische reacties hebt gehad op andere huidverzorgingsproducten.

 – Bijwerkingen

“Simpla360 heeft, bij gebruik zoals aanbevolen, geen bekende bijwerkingen. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering op de verpakking en bovenstaande aanbevelingen te volgen.

Als je na gebruik van dit product ongewenste effecten ervaart, moet je de behandeling stoppen en, als de symptomen aanhouden, een gekwalificeerde dermatoloog raadplegen.

Reputatie van Simpla 360 :

De reputatie van “Simpla 360” is niet erg goed. De weinige getuigenissen die hier en daar te vinden zijn, zijn negatief over het product en verwijzen naar een antiverouderingsserum dat over het algemeen niet erg effectief is.

Welnu, aangezien de reputatie van dit product uiterst licht is, hebben we onze mening moeten baseren op een zeer beperkt aantal beoordelingen. Het moet dus met een korreltje zout worden genomen.

Bovendien wordt dit product vertegenwoordigd door verschillende merken (SIMPLA, OUHOE, MORELAX, GENERIC, …), waardoor er geen informatie is gevonden over de fabrikant.

Conclusie voor Simpla 360 :

Afhankelijk van de samenstelling lijkt het erop dat “Simpla 360” een oplossing zou kunnen zijn die relatief doeltreffende antiverouderingsresultaten oplevert!

Het gebrek aan transparantie van de fabrikant en de negatieve getuigenissen zorgen ervoor dat we dit product niet aan onze lezers kunnen aanbevelen!

Alternatief :

Voor wie op zoek is naar een serieuzer alternatief, is het misschien de moeite waard om eens te kijken naar Collageen Select, een schoonheidsbevorderend collageencomplex ontworpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de conditie van huid, haar en nagels te verbeteren en er langer jonger uit te zien!!!!


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)