Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

VirilBlue, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 27 maart 2024.
Score: 1.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van VirilBlue

VirilBlue

Productnaam : VirilBlue

Merk : VirilBlue

Verantwoordelijk : Urbidia S.A.

Website : mwt.tv

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Seksueel stimulerend middel.

Prijs : €74.90

Formaat : Doos van 30 pillen + penisring

Levering : Gratis

Garantie : 14 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving van VirilBlue :

“VirilBlue” is een voedingssupplement ter ondersteuning van de mannelijke viriliteit, speciaal ontwikkeld voor mannen die moeite hebben met een bevredigend en dynamisch intiem leven.

Evaluatie van VirilBlue :

“VirilBlue is een product dat is samengesteld voor mannen die een bevredigend intiem leven willen.

Het is een pakket dat is ontworpen om je een goede toon en veel meer seksuele vurigheid en kracht te geven!

Het product is het resultaat van een innovatieve formule, is verkrijgbaar zonder doktersrecept en is gemakkelijk in gebruik.

Laten we eens kijken waar het allemaal om gaat en of het voedingssupplement echt al zijn beloften waarmaakt.

Het voedingssupplement “VirilBlue

Stress, slechte voeding, alcohol, gezondheidsproblemen. ze hebben allemaal invloed op de mannelijke seksuele prestaties en tasten de viriliteit aan. Het pakket “VirilBlue” (supplement + cockring) is een doeltreffende oplossing om de ware viriliteit te herontdekken en de kwaliteit van seksuele relaties te verbeteren!

Het wordt aangeboden in de vorm van blauwe tabletten en is een voedingssupplement met een originele formule gemaakt van natuurlijke producten. De formule bevat alleen ingrediënten die al eeuwen bekend zijn en gebruikt worden om de mannelijke seksualiteit te behandelen, te verlichten en te verbeteren. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd bij kwaliteitsleveranciers en geproduceerd volgens de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Dit seksuele stimuleringsmiddel is speciaal ontworpen om mannen te helpen die kleine problemen ondervinden bij het bereiken van een bevredigend en dynamisch intiem leven. In combinatie met de werking van de siliconen penisring die in de verpakking zit, is deze seksuele booster een belangrijke bondgenoot in de strijd tegen erectieproblemen.

Hoe VirilBlue werkt

Volgens de fabrikant is “VirilBlue” een krachtig voedingssupplement dat snel werkt. Het heeft de kracht om het libido te stimuleren en mannen maximale vitaliteit te geven, waardoor hun seksuele prestaties worden geoptimaliseerd.

Dankzij de heilzame werking van de ingrediënten in “VirilBlue” en de werking van “VirilRing” kunnen gebruikers een erectie van goede kwaliteit krijgen. Ze zullen ook gevrijwaard blijven van problemen met vroegtijdige zaadlozing. Benadrukt moet worden dat het gebruik van de penisring een manier is om een extreem krachtige erectie te krijgen en ook om de ejaculatie te verlengen.

Met andere woorden, deze blauwe pillen in combinatie met de penisring zullen seks langer laten duren en een einde maken aan erectiestoornissen. Deze oplossing is een ideaal pakket om de mannelijke viriliteit een boost te geven. Het helpt het zelfvertrouwen te vergroten en biedt mannen het privilege van een leuker en dynamischer intiem leven.

De onderdelen van “VirilBlue

Voor VirilBlue heeft de fabrikant gekozen voor 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn gekozen vanwege hun gunstige effecten op de mannelijke seksuele gezondheid.

 – Maca

Peruaanse Maca, ook wel bekend als de ‘Inca seksplant’, is een van de ingrediënten in deze seksbooster voor mannen. Het staat bekend om zijn vermogen om de vruchtbaarheid te verhogen en seksuele activiteit te stimuleren.

Deze plant van Peruaanse oorsprong is rijk aan aminozuren en bioactieve stoffen, die de afscheiding van testosteron bevorderen. Het kan helpen het seksuele verlangen en gevoel te verhogen.

 – Ginger

Gember en zijn lustopwekkende eigenschappen zijn alom bekend. Het is dus niet verwonderlijk dat het in dit product wordt gebruikt. Deze plant heeft vaatverwijdende eigenschappen. Met andere woorden, het kan de bloedcirculatie in het mannelijk geslachtsorgaan verbeteren, wat zorgt voor een optimale erectie.

 – Tribulus

Deze pil om het seksleven van mannen te verbeteren bevat ook extracten van Tribulus of Tribulus terrestris. Deze plant is herkenbaar aan zijn prachtige gele bloemen. Hij produceert vruchten die rijk zijn aan saponinen, alkaloïden en polyfenolen. Deze moleculen zijn bekend en worden al duizenden jaren gebruikt om het libido en de seksuele capaciteit van mannen te stimuleren.

 – Arginine

Arginine of L-arginine is een aminozuur dat effectief is in de strijd tegen seksuele disfunctie. Volgens wetenschappelijke studies draagt het bij aan de zwelling en verharding van de seksuele organen door de bloedstroom te optimaliseren. Dit aminozuur heeft ook de kracht om de spierfunctie te versterken. Daardoor kan het de viriliteit en seksuele potentie bij mannen verhogen.

 – Taurine

Taurine wordt beschouwd als een aminozuur en wordt gebruikt bij de productie van een aantal voedingssupplementen. Het is ook een van de ingrediënten van ‘virilblue’. Volgens wetenschappelijke studies kan een taurinesupplement de testosteronproductie stimuleren en de seksuele functies van een man verbeteren.

 – Zink

Zink is een spoorelement met meerdere voordelen. Het is niet alleen een uitstekende antioxidant, maar helpt ook het testosterongehalte in het bloed te reguleren. Als dit geslachtshormoon op een normaal niveau wordt gehouden, bevordert het de vruchtbaarheid en optimaliseert het het seksuele verlangen.

 – Vitamine B6

Dit bekende element maakt de lijst van actieve ingrediënten in elke blauwe pil van “VirilBlue” compleet. Het is een van de voedingsstoffen die de seksualiteit kunnen stimuleren door positief in te werken op het zenuwstelsel. Vitamine B6 vermindert vermoeidheid en verbetert de hormonale activiteit. Het is dus een belangrijke bron van welzijn en vitaliteit.

Volledige ingrediëntenlijst:

vulstof (cellulose, calciumcarbonaat) – maca wortelpoeder (Lepidium meyenii walpers) – gedroogd tribulus extract (Tribulus terrestris L.) – L-arginine hydrochloride – filmvormend bestanddeel (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, glycerine, talk, miglyol, calciumcarbonaat, briljantblauwe lak, indigocarminelak) – zinkcitraat – taurine – gedroogd gember wortelstok extract (Zingiber officinale Roscoe) – antiklontermiddel (magnesiumstearaat) – pyridoxine hydrochloride.

“Viril Blue: dosering en prestatie

 – Hoe te gebruiken

Hoe geniet je van alle voordelen van “VirilBlue”?

De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking. Dit voedingssupplement is verkrijgbaar in blauwe tabletten.

Om te gebruiken slik je de tabletten in met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosis is één tablet per dag, en het is ten strengste verboden om deze dosis te overschrijden.

Voor een betere stimulatie is het aan te raden om het voedingssupplement 30 minuten tot een uur voor de geslachtsgemeenschap in te nemen.

 – Resultaten

Hoe zit het met de prestaties van “Virilblue”?

Zodra de pil is ingenomen, werken de actieve ingrediënten snel. Daardoor kunnen consumenten vrijwel onmiddellijk (+/-30 minuten) genieten van de heilzame effecten. Bovendien zijn ze langdurig. Bij erectiestoornissen wordt een kuur van 1 tot enkele maanden aanbevolen.

Het voedingssupplement “VirilBlue” moet worden gebruikt in combinatie met de penisring “VirilRing”. Het accessoire wordt tijdens de seks aan de basis van de penis geplaatst en optimaliseert de werking van de tablet. Hierdoor zou je vanaf de eerste dosis al significante resultaten moeten merken. En na verloop van tijd zullen je seksuele verlangens en uithoudingsvermogen sterker zijn, je erecties harder en volumineuzer, en je genot veel intenser!

Voordelen :

“VirilBlue is een veilig en betrouwbaar product, gemaakt van natuurlijke producten. Het heeft geen bekende bijwerkingen. Bovendien is het geschikt voor mannen van alle leeftijden, vooral voor mannen met erectieproblemen.

Volgens de fabrikant is het product 100% effectief. Veel gebruikers hebben getuigd van de effectiviteit van dit viriliteitsverhogende seksuele stimulatiepakket. Blijkbaar zorgt dit voedingssupplement ervoor dat mannen een explosief libido, een stevige, sterke en langdurige erectie en een grote vitaliteit krijgen. Het garandeert ook krachtige orgasmes, waardoor het plezier in bed wordt geoptimaliseerd.

“VirilBlue is zonder recept verkrijgbaar en wordt geleverd met een 14-dagen geld-terug-garantie.

Aanvullende informatie :

VirilBlue“VirilBlue” is alleen verkrijgbaar via de officiële website van de fabrikant. Het enige wat je hoeft te doen om je aankoop te doen is het bestelformulier in te vullen dat online beschikbaar is. Het betalingssysteem is beveiligd door gegevensversleuteling met behulp van het SSL-protocol.

Houd er rekening mee dat het aanbod dat voor je beschikbaar is op het moment van aankoop een gratis extra doosje met 30 pillen, een siliconen penisring (VirilRing) en 2 weken gratis toegang tot een externe service omvat.

De levering is gratis en via discrete pakketpost. Het wordt binnen 72 werkuren na betaling verzonden via een particuliere dienstverlener.

Klantenondersteuning is beschikbaar per telefoon op +33 (0)4 85 20 05 17 of per e-mail op customer@vitaboutik.com.

Nadelen van VirilBlue :

“VirilBlue is geen magisch seksueel stimulerend middel. Om optimaal te werken, moet het worden gebruikt als onderdeel van een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Let op:

Het is onmogelijk om de namen te vinden van de laboratoria die het product maken!

De tevredenheidsgarantie is niet meer en niet minder dan een herroepingsrecht van 14 dagen!

Bij sommige kuuraanbiedingen worden bestellingen automatisch verlengd! In dit geval moet je, om automatische incasso’s te stoppen, een verzoek tot stopzetting van geplande verzendingen indienen via de Klantenondersteuning.

Bepaalde speciale aanbiedingen voor externe diensten worden voorgesteld op het moment van de bestelling. Deze aanbiedingen zijn slechts een beperkte tijd gratis. Daarna wordt u automatisch gefactureerd totdat u uw abonnement opzegt!

 – Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Alleen voor volwassen mannen.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Niet gebruiken als je allergisch bent voor één van de ingrediënten van het product.

Bewaar op een droge, gematigde plaats, uit de buurt van licht.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

 – Aanbevelingen

De fabrikant wil gebruikers eraan herinneren dat “VirilBlue” geen medicijn is. Ondanks de gunstige effecten op de viriliteit, behandelt of voorkomt het geen enkele ziekte. Daarom is het zonder recept verkrijgbaar. Dus als je lijdt aan een ziekte, is het belangrijk om een specialist te raadplegen.

Mensen die ziek zijn of een medische behandeling ondergaan, moeten hun arts raadplegen voordat ze dit supplement voor seksuele verbetering gebruiken.

 – Bijwerkingen

“VirilBlue is een 100% natuurlijk voedingssupplement. Als zodanig zou het geen bijwerkingen moeten hebben. Maar om problemen te voorkomen, moet je de voorgeschreven dosis niet overschrijden. Overmatig gebruik van de ingrediënten van het product kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid.

Reputatie van VirilBlue:

De getuigenissen zijn gemengd, maar het lijkt erop dat over het algemeen het positieve wint. Op het moment van schrijven is de reputatie van VirilBlue dan ook vrij goed.

Conclusie voor VirilBlue :

Het lijkt erop dat “VirilBlue”, volgens de getuigenissen van de gebruikers, een doeltreffende oplossing kan zijn om de viriliteit van mannen die een lichte terugval ervaren tijdens de geslachtsgemeenschap een boost te geven!

Maar ondanks het feit dat dit seksuele stimuleringsmiddel een effectieve oplossing zou kunnen zijn, weerhouden de bovengenoemde nadelen (twijfelachtige garantie en verborgen abonnement) ons ervan dit product aan te bevelen!

Alternatief :

Dus, voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief dat werkt, een effectief middel om de mannelijke prestaties te verbeteren met een bewezen staat van dienst!


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)