Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Jean-Marie Besnard

ArginMax voor mannen, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 27 oktober 2023.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

ArginMax pour hommesL-Arginine is een belangrijk ingrediënt in de meeste pillen die het “Special Homme”-team tot nu toe heeft getest. Het is een essentieel aminozuur dat nodig is voor de vorming van stikstofmonoxide, de belangrijkste molecule voor het op gang brengen van een erectie.

Daarnaast is ArginMax for Men een pil met andere ingrediënten die ontworpen zijn om je libido te stimuleren en de kwaliteit van je erecties te verbeteren.

Wat zijn de andere ingrediënten in ArginMax en hoe werken ze? Hoe gebruik ik deze pil? Wat belooft het? Werkt het?

Laten we proberen deze vragen meteen te beantwoorden!

ArginMax voor mannen, om het mannelijk libido te stimuleren…

De fabrikant van deze pil, de Daily Wellness Company, is gevestigd te 1750 Kalakaua Ave Suite 2601? Honolulu, HI 96826-3746 USA. Het is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de natuurlijke gezondheidsindustrie. Het is een van de weinige bedrijven die dubbelblinde, placebogecontroleerde studies uitvoert op exacte formules.

Naast Fertility Blend (voor mannen en vrouwen) is ArginMax voor mannen een van de paradepaardjes van het bedrijf. Deze pil heeft al lang de volle aandacht van de fabrikant om zijn belofte van betere seksuele prestaties bij mannen waar te maken.

Hoe werkt ArginMax voor mannen?

Tijdens een erectie komen stikstofoxiden vrij in het corpus cavernosum van de penis. Deze oxiden activeren het enzym guanylaatcyclase, wat leidt tot een verhoging van het niveau van cyclisch guanosinemonofosfaat (beter bekend als cGMP). Dit alles leidt tot ontspanning van de gladde spieren van de corpora cavernosa. Uiteindelijk wordt de bloedstroom naar de penis verhoogd, wat leidt tot het fenomeen erectie. ArginMax for Men bevordert de omzetting van aminozuren in stikstofmonoxide, wat leidt tot een erectie en seksuele opwinding.

De eerste resultaten zijn over het algemeen zichtbaar vanaf de 4e week van de behandeling. Deze periode varieert echter van gebruiker tot gebruiker, afhankelijk van verschillende persoonlijke parameters (leeftijd, lichamelijke conditie, medische voorgeschiedenis, etc.).

ArginMax Fonctionnement

De beloften van ArginMax for Men

ArginMax for Men is een natuurlijk voedingssupplement dat je zonder doktersvoorschrift kunt kopen. Deze pil is bedacht en ontworpen om je seksleven op een natuurlijke en gezonde manier nieuw leven in te blazen. De fabrikant belooft je seksueel genot te verhogen door je erecties te verbeteren.

Dit is wat ArginMax belooft:

 • Langere, intensere erecties;
 • Verhoogd seksueel verlangen;
 • Een natuurlijke kruidenformule zonder bijwerkingen.

Laten we eens kijken naar de ingrediëntenlijst van ArginMax for Men om deze beloftes te verifiëren!

Ingrediënten van ArginMax for Men

Een bezoek aan de officiële website van het product onthult de volgende lijst:

 • L-arginine: een essentieel aminozuur dat nodig is voor de vorming van stikstofmonoxide, de belangrijkste signaalmolecule in het lichaam voor het starten en behouden van een erectie;
 • Ginseng: bevordert energie, uithoudingsvermogen en kracht. Het ondersteunt de seksuele functie door de productie van stikstofmonoxide te stimuleren;
 • Ginkgo: ondersteunt de seksuele functie door de bloedcirculatie en stikstofmonoxide te verbeteren;
 • Vitamine A, C en E: spelen een belangrijke rol als antioxidanten. Ze zijn betrokken bij het voortplantingsproces.
 • B-COMPLEX vitaminen: cruciaal voor de activiteit van honderden enzymen. Ze spelen een belangrijke rol in het energiemetabolisme;
 • Selenium: werkt als antioxidant. Het ondersteunt het immuunsysteem en is betrokken bij het voortplantingsproces;
 • Zink: essentieel voor celgroei, immuunfunctie, vruchtbaarheid en voortplanting;
 • Niacine: helpt bloedvaten verwijden en activeert de afgifte van histamine. Histamine komt normaal gesproken vrij tijdens seksuele opwinding.

ArginMax Ingrédients

We kunnen dus zeggen dat dit een hoogwaardige formule is die dankzij de concentratie vitaminen en mineralen zeker een effect heeft op de seksuele aanleg.

Hoe wordt ArginMax for Men ingenomen?

ArginMax for Men zit in een doos met 180 capsules, wat overeenkomt met een kuur van 1 maand. Het wordt aanbevolen om maximaal 6 capsules per dag in te nemen, 3 voor de lunch en 3 voor het avondeten. De voorgeschreven dosis mag in geen geval worden overschreden.

Bijwerkingen van ArginMax voor mannen

Zoals de fabrikant bevestigt, is ArginMax for Men een 100% natuurlijke pil die onschadelijk is voor de gezondheid. De vitaminen en mineralen in de formule komen al voor in de meeste voedingsmiddelen die door mensen worden geconsumeerd.

Het product is veilig. Het is echter niet voor iedereen geschikt.

Contra-indicaties

ArginMax mag niet zonder voorafgaande toestemming van een arts worden gebruikt door mensen met de volgende gezondheidsproblemen:

 • Geschiedenis van kanker;
 • Cardiovasculaire aandoeningen ;
 • STROKE;
 • Nierinsufficiëntie;
 • Ernstige allergie voor één van de ingrediënten.

Het gebruik van ArginMax wordt ook afgeraden voor mensen onder de 18 jaar.

ArginMax kopen

Om een veilige aankoop van je product te garanderen, kies je altijd voor de officiële online verkoopsite. Dit voorkomt elk risico op fraude, namaak of andere zwendel.

Ga naar de volgende link om ArginMax for Men online te bestellen:

Acheter ArginMax sur son site web officiel


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)