Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Kinsta, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 7 juli 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Kinsta

Kinsta

Productnaam : Kinsta

Verantwoordelijk : Kinsta Inc.

Website : kinsta.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Beheerde WordPress hosting

Prijs : $7.00

Formaat : WordPress hosting

Levering : Direct

Garantie : 30 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving Over Kinsta :

Kinsta is een Google Cloud managed hostingprovider gespecialiseerd in WordPress die snelheid en functionaliteit combineert met beveiliging en ook een responsief en competent supportsysteem bevat!

Beoordeling door Kinsta :

Een goed presterende site is afhankelijk van de snelheid, veiligheid en ergonomie, niet alleen van de inhoud. Kinsta is ontworpen om de beste functies voor websiteontwikkeling te bieden. Deze service is gepositioneerd als een van de beste WordPress hosting providers dankzij de innovatieve functies.

Laten we deze webhost, zijn voor- en nadelen en de verschillende functies die hij biedt eens nader bekijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over de vraag of deze webhost een goede keuze is voor jouw website.

Wat is “Kinsta”?

“Kinsta is een hostingoplossing die speciaal is ontworpen voor WordPress en wordt aangedreven door het Google Cloud-platform.

Deze host, die wordt aanbevolen door de meest succesvolle ontwikkelaars en wordt gebruikt door veel bekende bedrijven zoals Ubisoft, Drift, TripAdivsor en anderen, biedt een hoge laadsnelheid en een verhoogde beveiliging voor je website.

Opgericht in 2013 door een WP ontwikkelaar, Mark Gavalda, profiteert “Kinsta” van meerdere jaren onderzoek om de meest krachtige technologie voor WordPress hosting aan te bieden. De service onderscheidt zich door snelheid, veiligheid en klantenservice. De bevoorrechte positie in de wereld van WordPress hosting is vooral te danken aan de innovatieve functies, indrukwekkende prestaties en uitzonderlijke functionaliteit.

Met een focus op verbetering en optimalisatie streeft deze service ernaar om de hostingprovider bij uitstek te worden voor WordPress-gebruikers!

Welke functies zijn beschikbaar?

 – Beheerde WordPress hosting

Dit betekent dat alle technische aspecten van de server worden beheerd door het hostingbedrijf. “Kinsta zorgt niet alleen voor de hosting van je website, maar ook voor bepaalde aspecten van WordPress-beheer, zodat je site altijd in een omgeving staat die geoptimaliseerd is voor WordPress.

Dit betekent dat taken zoals het beveiligen, cachen en back-uppen van je site voor je worden beheerd. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op problemen als je niet weet hoe WordPress werkt. Je kunt daarom snellere laadtijden verwachten, minder tijd dat je site offline is (99,9% uptime garantie!) en minder prestatieproblemen dan met generieke webhosting.

 – Uitzonderlijke snelheid
Kinsta
De hostingtool maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Nginx, PHP 7.4, LXD-containers, Maria DB en computergeoptimaliseerd VMS. Deze technologieën staan bekend om hun laadsnelheid.

 – Het Google-cloudplatform

“Kinsta gebruikt uitsluitend het Cloud-platform van Google. Dit is zijn grootste troef. Met andere woorden, het gebruikt dezelfde servers die Google gebruikt om zijn beroemdste producten te hosten, zoals de Google Chrome-server). Het is zelfs de enige hostingoplossing die op deze infrastructuur is gebouwd!

De servers van Google gebruiken machines met honderden gigabytes RAM-geheugen, wat betekent dat het vrijwel onmogelijk is dat uw site achterloopt. Integendeel, de snelheid en prestaties van je website worden constant verbeterd.

 – Datacenters over de hele wereld

De oplossing maakt gebruik van de 20 datacenters van Google over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat je site vrijwel zonder latentie wordt geladen. Voor het beheer van WordPress multisites kun je voor elke site een datacenter kiezen. Dankzij deze datacenters zijn alle bronnen met elkaar verbonden op het netwerk. Dit betekent dat gegevens vloeiender en sneller worden getransporteerd.

 – Het CDN

“Kinsta” heeft een gratis CDN bij zijn hosting. Dankzij de samenwerking met keyCDN kun je met deze hosting in slechts twee stappen een HTTP2 CDN installeren. Dit versnelt het laden, opslaan en downloaden van websites en vele andere activiteiten.

 – De ontwikkelingszone

Alle hostingpakketten bevatten toegang tot een tussenliggende site waarop u uw wijzigingen, aanpassingen en de installatie van updates of nieuwe plugins kunt testen.
Door de tussenliggende site te gebruiken, kunt u alle wijzigingen die u aan uw site wilt maken testen zonder het risico te lopen dat u fouten maakt op uw actieve site.

Is Kinsta veilig?

De WordPress hostingprovider biedt hoogbeveiligde netwerken. Dankzij de krachtige technologieën biedt de tool 24/7 bewaking van je website.

 – Continue bewaking

“Kinsta bewaakt voortdurend de uptime van een website. Hierdoor kunnen aanvallen worden gedetecteerd en voorkomen. Continue monitoring kan onder andere DDoS-aanvallen detecteren en hardware firewalls en SSL-certificaten ondersteunen.

 – Meerdere DNS-aanbieders

Om aanvallen te voorkomen, gebruikt “Kinsta” meerdere DNS-providers. Het biedt u een systeem om uw website te beschermen in het geval van een aanval of kwaadwillige opzet. U kunt dan van provider veranderen, zonder dat u de domeinnaam hoeft te veranderen in het geval dat een van uw providers wordt aangevallen.

 – Volledige isolatie van bronnen

Door het gebruik van Google-servers garandeert “Kinsta” de bescherming van al je gegevens. De onderlinge verbinding van de netwerken maakt het gemakkelijker om een back-up te maken van je gegevens, maar zorgt ook voor een effectieve beveiliging. Er is geen risico dat je gegevens op onbekende servers terechtkomen. Bovendien staan de servers op het cloudplatform van Google bekend als onfeilbaar. En als je meerdere sites beheert, kun je ze in aparte containers hosten. Elke container heeft zijn eigen Nginx-, PHP-, MySQL-, enz. systeem.

 – Een beperking op software

Kinsta heeft ook softwarebeperkingen geïntroduceerd. De hostingoplossing wordt beveiligd door een firewall van hoge kwaliteit die gevallen van piraterij snel detecteert. Het heeft ook een verbod op IP-adressen na 6 verbindingspogingen en 2-factor authenticatie geïntroduceerd om je accountverbinding te beschermen. De hostingtool biedt ook een dagelijkse back-upfunctie en preventie van kwaadaardige code.

Een toegankelijk platform :

“Kinsta is een gebruiksvriendelijke WordPress-hosting. Het is ontworpen voor zowel beginners als professionals.

 – Het dashboard van MyKinsta
MyKinsta
Met het MyKinsta dashboard kun je eenvoudig je WordPress site beheren op een intuïtieve manier. Je kunt dagelijkse back-ups van de site beheren, back-ups downloaden en terugzetten (in het geval van wijzigingen aan de site), de PHP-versie wijzigen, de PHP-starter activeren en Let’s Encrypt SSL-certificaten installeren.

Met het dashboard kun je ook een groot aantal acties uitvoeren, zoals het toevoegen van een nieuwe site, het implementeren van een server, het klonen van een site of het uitvoeren van gedetailleerde webanalyses. Je kunt ook een effectieve migratie uitvoeren vanaf het dashboard.

 – Gratis websitemigratie

Als je site nog niet op “Kinsta” staat, is het mogelijk om eenvoudig en snel te migreren. De migratie is gratis en veroorzaakt geen downtime. Uw site blijft online. Tijdens de migratie wordt een tijdelijk domein toegewezen aan uw site. De migratie duurt niet lang en zorgt ervoor dat alle noodzakelijke controles worden uitgevoerd voordat uw site wordt gelanceerd.

Effectieve ondersteuning :

“Kinsta” heeft een meertalige klantenservice opgezet die beschikbaar is in het Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Nederlands.

 – Een supportteam dat altijd beschikbaar is

“Kinsta heeft een team van professionals dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Als u hulp nodig heeft, staan er altijd professionals voor u klaar die snel feedback geven. Tijdens het hele proces van probleemoplossing, ondersteuning of onderhoud zullen deze experts u voorzien van duidelijke en nauwkeurige communicatie. Support maakt gebruik van een uniform communicatiesysteem, zodat al het roterende personeel op de hoogte kan worden gebracht van uw probleem.

En omdat de hostingprovider zijn diensten alleen aanbiedt voor WordPress websites, hebben alle supportmedewerkers een schat aan ervaring in het helpen van gebruikers van dit platform en zijn ze ook experts in het oplossen van gerelateerde problemen. Sommige supportmedewerkers werken zelfs mee aan de WordPress-software.

Details van accommodatietarieven :

Gebruikers die bereid zijn om verder te kijken dan marketingcampagnes en lage prijzen zouden bij deze hostingprovider moeten vinden wat ze zoeken.

Maar wees gewaarschuwd, dit betekent niet dat het basis instap plan van $30 per maand niet concurrerend is met andere high-end managed WordPress hosting.

Kinsta heeft momenteel tien beheerde WordPress hostingpakketten.

Er zijn Starter- en Pro-plannen, evenals vier Business-plannen en vier Enterprise-plannen.

Dit zijn de belangrijkste details:

 – Startersplan:
Voor $30 per maand voor een WordPress-installatie, 20.000 bezoeken en 10 GB schijfruimte.

 – Het Pro-plan:
Voor $ 60 per maand voor twee WordPress-installaties, 40.000 bezoeken en 20 GB schijfruimte.

 – Zakelijke plannen:
Vanaf $100 per maand voor drie WordPress-installaties, 100.000 bezoeken en 30 GB schijfruimte.

 – Enterprise plannen:
Vanaf $600 per maand voor 60 WordPress-installaties, 1.000.000 bezoeken en 100 GB schijfruimte.

Elk plan heeft toegang tot dezelfde infrastructuur, aangedreven door Google Cloud Platform. Dit betekent dat upgraden simpelweg het aantal toegestane WordPress-installaties verhoogt, evenals het aantal bezoeken en opslagtoewijzingen, in plaats van de websiteprestaties te verbeteren.

De jaarlijkse betaling geeft je twee maanden gratis, en alle plannen bevatten een gratis Let’s Encrypt SSL-certificaat, evenals CDN-toegang. Er is ook een 30 dagen geld-terug garantie op alle plannen, dus je kunt “Kinsta” hosting uitproberen zonder financiële risico’s te nemen.

De overschrijdingskosten zijn redelijk en zullen je website waarschijnlijk niet blokkeren.
De overschrijdingskosten voor bezoeken bedragen $1 per 1000 extra bezoeken, de overschrijdingskosten voor schijfruimte bedragen $2 per extra GB en voor CDN-overschrijdingen wordt $0,10 per extra GB in rekening gebracht.
De kosten worden onmiddellijk in rekening gebracht op uw account en uw website blijft online.

Nadelen van Kinsta:

Hoewel de prijzen van “Kinsta” in lijn zijn met andere managed WordPress hosting providers, is het niet goedkoop in vergelijking met instapniveau shared hosting.
Dit type hosting kan daarom een beetje geavanceerd blijken te zijn voor beginnende website-eigenaren.
Dat gezegd hebbende, is het nog steeds, op alle gebieden, een aanzienlijke stap vooruit ten opzichte van goedkope webhosting.

 – Geen telefonische ondersteuning.
 – Geen shared hosting, VPS of dedicated servers.
 – Hosten geen e-mailaccounts.

Reputatie van Kinsta :

De reputatie van deze host is uitstekend, de meeste testimonials zijn niet alleen positief, maar zijn over het algemeen lovend over deze WordPress host!

De meesten zijn het er zelfs over eens dat “Kinsta” een uitzonderlijke managed WordPress hosting oplossing is die alles heeft wat je nodig hebt om een WordPress website optimaal te laten draaien met snel laden en verhoogde beveiliging.

Conclusie voor Kinsta :

Naar alle waarschijnlijkheid lijkt “Kinsta” een WordPress host bij uitstek te zijn die je alle kans zou moeten geven om een kwaliteitsservice aan te bieden aan je bezoekers.

Dus als je op zoek bent naar een snelle WordPress webhost die je WordPress website veilig houdt, dan zou dit de WordPress webhost voor jou kunnen zijn.

Officiële website :kinsta.com

Ga naar de officiële website : Kinsta


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)