Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Corinne Kepler

Spirulin Plus, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 6 oktober 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Spirulin-Plus-flacon-gélules  
  
Spirulin plus is een voedingssupplement dat door de fabrikant wordt gepresenteerd als een goede ‘Detox’ die de levenskwaliteit, het fysieke uiterlijk, de gezondheid van het lichaam en het gevoel van welzijn zou verbeteren.

Zulke beloften verleiden ons om meer te weten te komen over de ingrediënten, hun voordelen, hoe ze op elkaar inwerken op het lichaam en wat Spirulin Plus te bieden heeft dat andere zogenaamde detoxproducten niet hebben!

Spiruline plus, wat is het precies?

Zoals de naam al aangeeft, is Spirulin Plus een voedingssupplement met als belangrijkste ingrediënt spirulina bekend om zijn helende en ontgiftende eigenschappen. Andere ingrediënten met belangrijke eigenschappen zijn ook aan de mix toegevoegd, zoals we hieronder in meer detail zullen uitleggen.

Wie is de fabrikant van Spirulin Plus?

Het product in onze huidige test wordt gemaakt door Key Player Limited, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is een fabrikant wiens producten we al eerder hebben getest en die zichzelf beschrijft als een van de toonaangevende fabrikanten van cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten in de Golfregio. Hun producten worden gedistribueerd in verschillende landen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Wat belooft Spirulin Plus?

Het lichaam vecht van nature tegen stress en verbruikt zeer snel de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te functioneren, waardoor het hele organisme wordt gemobiliseerd voor een grotere inspanning. Het resultaat is verzuring van het lichaam, een van de belangrijkste factoren die het risico op chronische ziekten verhogen.

Spirulin Plus acidite effets

Als je symptomen ervaart zoals slaperigheid, frequente infecties, gebrek aan energie en vermoeidheid, zelfs als je geen moeilijke, tijdrovende taken uitvoert, stemmingswisselingen en voortdurend snoepen, dan is het duidelijk dat er zich waarschijnlijk veel gifstoffen en schadelijke stoffen in je lichaam hebben opgehoopt.

Aan de andere kant moeten we niet vergeten om aan deze lijst van problemen de zwelling toe te voegen waar vooral vrouwen onder lijden, oedeem en zwaarlijvigheid van het lichaam veroorzaakt door het vasthouden van water.

Dankzij Spirulin Plus belooft de fabrikant al deze problemen in alle veiligheid aan te pakken door :

 • Het ontzuren van het lichaam en het verminderen van het vasthouden van water.
 • Verbetering van het immuunsysteem.
 • Bescherming tegen oxidatieve stress.
 • Natuurlijke vermindering van de eetlust en gewichtsverlies.
 • Sneller metabolisme.

Wat ingrediënten bevat Spiruline Plus?

Volgens de beschrijving van Spirulin Plus op de officiële website bevat dit product bekende planten met uitstekende helende eigenschappen.

Spirulina :

Spirulin Plus spiruline algueDit is een soort bacterie genaamd cyanobacteriën, vaak blauwalgen genoemd. Spirulina is een organisme dat zowel in zoet als in zout water voorkomt. Net als planten kunnen cyanobacteriën energie produceren uit zonlicht, via een proces dat fotosynthese heet. Een eetlepel gedroogd spirulina poeder van 7 gram bevat:

 • Eiwit: 4 g.
 • Vitamine B1 (Thiamine): 11%, B2 (Riboflavine): 15% en B3 (Niacine): 4% .
 • Koper: 21% .
 • IJzer: 11% .
 • Fycocyanine: antioxidant pigment
 • Magnesium, kalium en mangaan.

Chlorella :

Spirulin Plus ChlorelleOf Chlorella vulgaris Chlorella is een bestanddeel van fytoplankton dat behoort tot de groep Chlorophyceae. Chlorella is een zoetwater microalg of microfyt, een eencellig plantenorganisme met een bolvorm dat ongeveer 2,5 miljard jaar geleden op aarde verscheen. Het bevat mineralen (ijzer, calcium, magnesium, zink, kalium, zwavel en mangaan), 60% plantaardig eiwit, enzymen, vitaminen (A, B, C en E) en essentiële onverzadigde vetzuren, Chlorella is zeer rijk aan chlorofyl.

Alfalfa :

Ook bekend als Medicago sativa, cSpirulin Plus luzernealfalfa wordt al honderden jaren geteeld als veevoeder. Het wordt al lang gewaardeerd om zijn superieure gehalte aan vitaminen, mineralen en eiwitten in vergelijking met andere voedingsbronnen.
Alfalfa behoort tot de familie van de peulvruchten.

De actieve ingrediënten zijn Vitamine K: 13% Vitamine C: 5% Koper: 3% Mangaan: 3% Foliumzuur: 3% Thiamine: 2% Riboflavine: 2% Magnesium: 2% IJzer: 2% en fosfor.

Paardenbloem :

Spirulin Plus pissenlitOok wel Taraxacum officinale, Een wilde plant die populairder is als sierplant dan als geneeskrachtige plant. Historisch gezien wordt gedacht dat de deugden van de plant zich ongeveer 30 miljoen jaar geleden hebben ontwikkeld.

Paardenbloem bevat weinig calorieën maar veel koolhydraten en vezels. Het bevat vitamine A, vitamine B6, vitamine C en vitamine K. Het bevat ook ijzer, calcium, magnesium, kalium en natrium.

Brandnetel :

Spirulin Plus ortieOok bekend als Urtica en wordt beschouwd als onkruid. Het is een sterk getande kruidachtige plant. Het is van nature rijk aan vitamine A, B2, B5, B9, K en C, ijzer, calcium, magnesium, kalium en fosfor, kiezelzuur en zwavel, en chlorofyl natuurlijk.

Groene thee :

Spirulin Plus the vertCamelia Sinensis, een plant die over de hele wereld veel wordt geteeld dankzij zijn bekende smaak en deugden. Groene thee is zeer rijk aan vitaminen en mineralen en staat onder andere bekend om zijn antioxiderende, bloeddrukverlagende, antibacteriële en eetlustremmende eigenschappen.

Zink :

Spirulin Plus zincZink is een sporenelement dat slechts in sporenhoeveelheden in het lichaam voorkomt, ongeveer 2 g in totaal. Zink draagt bij tot bijna 300 vitale enzymatische processen.

Oesters bevatten het meeste zink. Het zit ook in aanzienlijke hoeveelheden in vlees, peulvruchten, sesamboter en pompoenpitten.

Hoe werkt Spiruline Plus?

De fabrikant van Spirulin Plus gebruikt een combinatie van natuurlijke ingrediënten om de verwachte effecten te garanderen, zoals hieronder beschreven:

 • Aan de ene kant stimuleert spirulina het immuunsysteem en ontgift het het lichaam; aan de andere kant beperkt het, dankzij het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen, tekorten tijdens een dieet.
 • Chlorella stimuleert en reguleert de spijsvertering en de darmactiviteit dankzij de prebiotica, vermindert een opgeblazen gevoel en reguleert de zuur-base pH. Het zou ook helpen bij het elimineren van zware metalen uit het lichaam.
 • Alfalfa, dankzij de voedingsvezels die zich kunnen binden aan cholesterol, voorkomt dat cholesterol zich vastzet op de wanden van de slagaders, waardoor het cholesterolgehalte daalt. Het vermindert ook ontstekingen dankzij de vitamine C en B en versterkt het immuunsysteem dankzij de antioxiderende eigenschappen.
 • Paardenbloem verwijdert gifstoffen uit de nieren en urinewegen dankzij de diuretische werking, versterkt de botten en helpt bij het afvallen, en optimaliseert de leverfunctie dankzij het hoge gehalte aan vitamine C en luteoline.
 • Brandnetel voegt aan deze formule zijn hypotensieve werking toe (dankzij kalium). Het verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen.
 • Van groene thee, met zijn cafeïnegehalte, wordt gezegd dat het helpt gewicht te verminderen en energieniveaus te verhogen, om nog maar te zwijgen van zijn antioxidantgehalte, waarvan bekend is dat het het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.
 • Zink verbetert de genezing en heeft een positieve invloed op het algemene uiterlijk en de teint, om nog maar te zwijgen over het stimuleren van de vetverbranding.

Hoe Spiruline Plus gebruiken?

Spirulin Plus zit in een flesje met 60 capsules voor een behandeling van een volle maand. De werking is volledig effectief, zoals bevestigd door de fabrikant, wanneer je twee tabletten per dag inneemt, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

De effecten van Spirulina plus kunnen worden versterkt door lichaamsbeweging, omdat schadelijke gifstoffen snel uit het lichaam worden verdreven door transpiratie. De capsules moeten met veel water worden ingenomen.

Beoordelingen en getuigenissen van gebruikers van Spiruline Plus :

Volgens ons onderzoek van consumentenreviews blijkt dat na een maand behandeling met Spirulin Plus, de meerderheid van de gebruikers een goede tolerantie van het product bevestigt en vooral een verbetering van het algemene lichaamspotentieel en -tonus, evenals een vermindering van vermoeidheid en de effecten van dagelijkse stress. Verschillende mensen bevestigden een verbetering van de kwaliteit van hun haar, huid en nagels.

Spirulin Plus temoignage1 Spirulin Plus temoignage2 Spirulin Plus temoignage2

Ongewenste effecten en voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van Spiruline Plus :

Aangezien Spruline plus gebaseerd is op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder toegevoegde gluten, lactose of GGO’s, heeft het geen nadelige effecten als het in de aanbevolen dosering wordt ingenomen.

De fabrikant raadt echter aan dat vrouwen die borstvoeding geven en zwangere vrouwen het uit voorzorg niet gebruiken.

Aan de andere kant moeten mensen die lijden aan nierfalen dit product niet te veel innemen, gezien het hoge eiwitgehalte.

Waar kopen Spiruline Plus?

De beschikbaarheid van Spirulin Plus in apotheken en andere verkooppunten van voedingssupplementen is beperkt. Dit is echter geen belemmering, want online kopen via de website van de producent brengt extra voordelen met zich mee:

 • De mogelijkheid om te profiteren van promoties, evenals gratis levering.
 • Bestellingen worden binnen een paar werkdagen verwerkt en je kunt een handige betaalmethode kiezen, zelfs bij levering, volgens de fabrikant.

site officiel du produit

Onze eindoordeel over Spiruline Plus :

Spirulin Plus is een voedingssupplement met een formule rijk aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, dit product heeft veel voordelen ten opzichte van andere biologisch actieve additieven en farmaceutische producten voor ontgifting van het lichaam.

Het bevat een formule die ontstekingen effectief behandelt, ziektes voorkomt, het immuunsysteem stimuleert en de gezondheid en het fysieke uiterlijk verbetert, allemaal zonder enig zichtbaar gevaar of bijwerkingen.

Met het oog op al het bovenstaande heeft Spirulin Plus een aantal sterke argumenten ten gunste van het gebruik ervan als onderdeel van een afslankkuur. Om je kansen op bevredigende resultaten te vergroten, is het echter zeer raadzaam om deze kuur te combineren met lichaamsbeweging en een gezond dieet.


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)