Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Testeur Pilules

Over Corinne Kepler en Testeur Pilules

Wie is Corinne Kepler?

Testeur PilulesTesteur Pilules werd in 2013 opgericht door een voormalig atlete en was een onafhankelijke nieuwswebsite die zich richtte op gezondheid en meer specifiek op diëten en afvallen.

Hoofdredactrice Corinne Kepler en haar team van biologen, afslankcoaches en diverse artsen hebben in de acht jaar dat de site bestaat niet minder dan 500 artikelen geproduceerd!

Hiervoor heeft ze de afslankproducten op de markt onderzocht, het web afgestruind om alle relevante informatie te verzamelen en deze gepresenteerd in een vorm van goed geschreven, goed georganiseerde, goed onderzochte en goed geïllustreerde artikelen.

De uiteindelijke missie van TesteurPilules.com is om zoveel mogelijk geverifieerde informatie te verstrekken over gezondheids- en afslankproducten, met als doel alle consumenten te helpen voldoende informatie te hebben om betere online aankoopbeslissingen te nemen.

En we kunnen zonder enige twijfel zeggen dat de missie met succes is volbracht!

De verantwoordelijken van de site zijn echter van richting veranderd en hebben hun activiteiten uitgebreid naar andere sectoren!

Omdat ze niet langer de energie of de middelen hebben om de succesvolle ontwikkeling van de site TesteurPilules.com voort te zetten, hebben ze aangeboden om alle tests, analyses en artikels over te nemen om de continuïteit van de bestanden en de opvolging van de commentaren te behouden.

We zijn dus zeer verheugd om de volledige import van de TesteurPilules.com site in ArnaqueOuFiable.com aan te kondigen!

Alle artikelen op de blog “Testeur Pilules” zijn beoordeeld volgens de AOF beoordelingsgids voordat ze werden gepubliceerd.

Dus je kunt dezelfde ernst en kwaliteit van het werk verwachten als bij Arnaque Ou Fiable artikelen.

Zie alle artikelen van Testeur Pilules!


Laatst bijgewerkt op 20 november 2023.