Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Old School New Body, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 20 oktober 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Old School New Body Methode

Old School New Body

Productnaam : Old School New Body

Merk : Old School New Body

Verantwoordelijk : Mr. Steve en Becky Holman

Website : oldschoolnewbody.com

Taal : Engels

Korte beschrijving : Verjongings- en fitnesssysteem voor mannen en vrouwen!

Prijs : €27.00

Garantie : 60 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving van Old School New Body :

Met de oude “Nieuwe Lichaam” methode ontdek je de 5 stappen om het verouderingsproces te vertragen, je gezondheid terug te winnen, een ideaal lichaam te vormen en er zelfs 10 jaar jonger uit te zien!

Evaluatie van Old School New Body :

Steve Holman’s “Old School New Body” is een anti-verouderings strijdplan waarin Steve en Becky tips, trucs en strategieën onthullen om het verouderingsproces letterlijk om te keren.

Of je nu een man of vrouw bent van 35, 45, 55 of zelfs 70, het “Old School New Body” systeem zorgt ervoor dat je je beter, jonger en fitter voelt, en je zult de effecten van het verjongingsproces echt voelen!

Hier zijn de 5 stappen van de “Oude School, Nieuwe Lichaam – Methode” die je zullen helpen het verouderingsproces te vertragen, je ijzeren gezondheid terug te winnen en er 10 jaar jonger uit te zien.

Stap 1: Vergeet vetarme diëten!

Mensen die een vetarm dieet volgen hebben getekende trekken, zijn zwak, worden vaker ziek en zijn vatbaar voor depressies.

Stap 2: Stop met rondjes lopen!

Gymlessen en duurtrainingen dragen heel weinig bij aan het proces om veroudering tegen te gaan, en lange sessies dragen juist bij aan een snellere veroudering.

Stap 3: Stop met alles aan je leeftijd te wijten!

Mannen en vrouwen van in de 90 zijn in staat gebleken om in slechts een paar weken spierkracht op te bouwen dankzij eenvoudige workouts.

Stap 4: Vermijd chronische uitdroging!

Water verbrandt vet, onderdrukt honger, vernieuwt je huid en ontziet je nieren en lever van chronische overbelasting. Elke dag 500 ml puur water drinken verwijdert jaren van veroudering van je gezicht in een paar weken tijd.

Stap 5: Train MINDER!

Ja, je leest het goed, train minder maar op de juiste manier, met Becky en Steve’s ouderwetse methode, het focus 4 oefeningen protocol of gewoon het F4X trainingssysteem, vertraag je het verouderingsproces, vorm je je lichaam snel, voel je je jonger en zie je er jonger uit met slechts 90 minuten training per WEEK!

Het F4X verjongings- en fitnesssysteem voor mannen en vrouwen:

Het F4X-programma maakt gebruik van een zeer specifieke benadering van lichaamsbeweging in een unieke combinatie van bewegingen die iedereen kan doen en heeft gewerkt voor duizenden mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Het F4X-protocol bestaat uit 3 fasen die zijn ontworpen om beter in te spelen op de behoeften van je lichaam:

– FASE 1: F4X AFSLANKEN

De afslankfase gebruikt lichte variaties in de stijl van bewegingen van het F4X protocol en gebruikt een nauwkeurig voedingsplan met F4X afslankmaaltijden.

– FASE 2: F4X SILHOUET

Als je je streefgewicht hebt bereikt, geeft de silhouetfase je wat meer spieren, opnieuw met een variatie op de bewegingen en het voedingsschema van het F4X-programma.

– FASE 3: F4X OPBOUWEN

De opbouwfase, die meer is voorbehouden aan mannen, geeft je indrukwekkende spiermassa, maar niet de enorme, groteske spiermassa van een professionele bodybuilder. In plaats daarvan krijg je goed gedefinieerde spieren die je eruit laten zien als een ‘mini-bodybuilder’.

Het geweldige aan de ‘Old School New Body’ van Steve & Becky Holman is dat het een geweldige manier is om spieren op te bouwen; Becky Holman is dat, zoals je je zult hebben gerealiseerd, de F4X-methode kan worden aangepast aan jouw behoeften en wensen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om alleen fase 1 te gebruiken, waarmee ze kunnen afvallen, meer spieren kunnen krijgen en in een betere fysieke vorm kunnen komen zonder hun figuur een nieuwe vorm te geven en meer spiermassa te krijgen, anderen stoppen bij fase 2 om wat meer spieren te krijgen en degenen die hun lichaam echt willen veranderen gaan door naar fase 3.

Alles wat je nodig hebt om er jonger uit te zien en je jonger te voelen vind je in de kwaliteitsgids “Old School New Body”.

Reputatie van Old School New Body:

Steve en Becky Holman hebben al deze antiverouderingsroutines verzameld van experts op dit gebied tijdens hun professionele carrière, Steve als hoofdredacteur van het beroemde fitnessblad “Iron Man Magazine” en Becky die naast hen werkt, ze genieten allebei een uitstekende reputatie.

Wat betreft het ‘Old School New Body’ systeem, volgens de meningen en commentaren van degenen die het gebruiken, wordt het beschreven als een hoogwaardige antiverouderingsgids die bovenal echt effectief is.

Conclusie voor Old School New Body:

De “oude methode, nieuw lichaam” is een beproefd kwaliteitsprogramma dat je echt kan helpen om langer jong en gezond te blijven en dat ik zonder aarzelen aanbeveel.

Bovendien heb je 60 dagen de tijd om de methode van Steve en Becky Holman uit te proberen en als je niet tevreden bent met “Old Method, New Body”, krijg je je geld terug, zonder vragen te stellen.

Website : oldmethodbodynew.com

Ga naar de officiële website : Oud Lichaam Nieuwe Methode


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)