Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Nuubu Detox Patch, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 26 maart 2024.
Score: 2.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Nuubu Detox Patch

Nuubu Detox Patch

Productnaam : Nuubu Detox Patch

Merk : Haobloc

Verantwoordelijk : Ekomlita UAB

Website : getnuubu.com

Taal : Nederlands

Korte beschrijving : Detox-voetpleister.

Prijs : €17,95

Formaat : Doos met 10 pleisters

Levering : Standaard levering met traceercode

Garantie : 14 dagen bedenktijd.

Beschrijving van Nuubu Detox Patch:

“Nuubu” is een detox-pleister in de vorm van een zelfklevend verband doordrenkt met geselecteerde natuurlijke actieve stoffen om schadelijke toxines in het lichaam te elimineren.

Evaluatie van Nuubu Detox Patch:

“Nuubu” is een detox-apparaat dat gebruikmaakt van een pleister die eenvoudig op de voetzool wordt aangebracht en werkt met natuurlijke ingrediënten om schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.
Het is belangrijk om te weten dat ons lichaam elke dag stoffen absorbeert waarvan we ons niet eens bewust zijn. We absorberen verontreinigende stoffen van ‘s ochtends tot’ s avonds, wanneer we ons in het verkeer begeven, door aanraking, ademhaling of zelfs via voeding. Deze stoffen hopen zich op in het lichaam en na verloop van tijd kan het lichaam niet meer optimaal functioneren. Een detoxbehandeling is dus geen slecht idee.

Deze detox-kuur biedt een natuurlijke ontgiftigingsoplossing die gebaseerd is op eeuwenoude Aziatische medische kennis die van generatie op generatie is overgedragen.

Laten we er meteen naar kijken.

Wat is “Nuubu” precies?

“Nuubu”, oorspronkelijk bekend als “Haobloc Detox Foot Patch”, is een ontgiftende pleister die in China wordt geproduceerd door HAOBLOC-Bella Wu. Het product, dat wordt verkocht onder de naam “Nuubu Detox Patch”, wordt hier vertegenwoordigd door het bedrijf “UAB Ekomlita” gevestigd in Kaunas, Litouwen.
Het is een ontgiftingspleister die toxines uit het lichaam trekt via de voeten. Het maakt gebruik van volledig natuurlijke stoffen die volgens de fabrikant helpen om het lichaam schoon en zuiver te maken.

Deze detox-pleisters zijn eigenlijk gebaseerd op geavanceerde technieken in de traditionele Japanse geneeskunde. Ze zouden verschillende positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid moeten hebben!

Meer letterlijk is het een detox-pleister die eruitziet als een zelfklevend verband met natuurlijke ingrediënten dat op de voetzolen wordt geplaatst en een deel van de toxines en andere metabole afvalstoffen die het lichaam vervuilen, zou moeten aantrekken.

De ingrediënten:

Laten we nu kijken naar de ingrediënten die in de “Nuubu – Haobloc Detox Foot Patch” zitten.
Op de officiële website staat vermeld dat de detox-pleisters alleen worden geproduceerd door gekwalificeerde professionals met behulp van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen! Hier is de volledige lijst met ingrediënten:

Loquatblad

Loquatblad, ook wel bekend als Japanse mispelblad en bibacierblad, is een bloeiende plant uit de rozenfamilie. Het heeft antibacteriële eigenschappen en absorbeert onaangename geuren!

Bamboeazijn

Bamboeazijn verbetert de groei van gunstige micro-organismen in het lichaam. Het helpt bij de spijsvertering en bevordert de mondgezondheid.

Vitamine C

Vitamine C is een van de beste antioxidanten om een sterk immuunsysteem te behouden!

Dextrine

Dextrine is een vezel die de uitscheiding van toxines in het lichaam vergemakkelijkt. Bovendien ondersteunt het de gunstige effecten van de andere ingrediënten in de formule.

Houtazijn

Houtazijn heeft antibacteriële eigenschappen. Bovendien absorbeert het onaangename geuren en neemt het vocht en afvalstoffen op in de poriën en zweet!

Houttuynia Cordata Thunb

Houttuynia Cordata Thunb, ook bekend als Chinese peper of peperkruid, heeft immuunstimulerende eigenschappen. Het bestrijdt virussen en bacteriën en beschermt de lever. Bovendien bevordert het gewichtsverlies!

Toermalijn

Toermalijn is een mineraal dat ontgifting bevordert. Het absorbeert ook schadelijke aardstraling en neutraliseert negatieve energieën!

Anion

Anion is een poeder van negatief geladen ionen. Het handhaaft een gezonde pH-waarde en harmoniseert het zuurstofniveau in het bloed!

Zoals je kunt zien, bevatten de “Nuubu” pleisters ingrediënten die geschikt zijn voor een effectieve ontgiftingskuur. Dankzij deze ingrediënten zouden alle schadelijke stoffen uit het lichaam moeten worden verwijderd en een positief effect hebben op het hele lichaam!

Hoe werken de pleisters?

Op de verkoopwebsite staat dat de voeten het hoogste gehalte aan schadelijke toxines in het menselijk lichaam bevatten. De detox-pleisters voor de voeten “Nuubu” maken gebruik van kennis uit de oude Japanse geneeskunde om toxines te absorberen en te verwijderen. Op deze manier verbeteren ze de bloedcirculatie en de algemene stofwisseling.
Wanneer de pleister in contact komt met de voetzool, zullen de combinatie van actieve ingrediënten in de pleisters tijdens de slaap werken. Na gebruik zou de detox-pleister een donkere ontladingskleur moeten vertonen. Deze ontlading bestaat uit schadelijke toxines die uit het lichaam zijn verwijderd.

Een lichaam met een lage hoeveelheid toxines zal een minder gekleurde ontlading op de pleister vertonen!

Wat zijn de voordelen van het product?

De “Nuubu Detox” pleisters voor de voeten zijn gebaseerd op kennis van de traditionele Japanse geneeskunde. Ze zijn milieuvriendelijk en vormen een volledig natuurlijke methode om schadelijke toxines die in de loop van de tijd in het lichaam zijn opgehoopt, te verwijderen en zo de gezondheid te verbeteren.
Omdat de voeten volgens de fabrikant een van de plaatsen zijn waar toxines zich het meest ophopen, wordt “Nuubu” aanbevolen voor gebruik op de voetzool.

Houd er echter rekening mee dat deze detox-pleister ook op andere delen van het lichaam kan worden geplaatst als u die wilt ontgiften.

Hier zijn de belangrijkste voordelen die de fabrikant benadrukt:

– Verwijdert opgehoopte toxines in het lichaam!
– Holistische benadering afkomstig uit Japan!
– Verbetering van de fysieke gezondheid!
– Verbetering van de mentale gezondheid!
– Natuurlijke ingrediënten!
– Eenvoudig in gebruik!

Hoe gebruikt u de detox-pleisters?

Het gebruik van het product is zeer eenvoudig en vereist geen speciale kennis.
1: Plaats de zachte kant van de pleister tegen de huid, in het midden van de voet.

2: Een tweede pleister kan worden gebruikt op de andere voet of op een ander deel van het lichaam.

3: Het wordt aanbevolen om de pleisters ‘s nachts te gebruiken, gedurende zes tot acht uur.

4: Verwijder de pleisters en was uw voeten.

De “Nuubu Detox” pleisters maken gebruik van natuurlijke hulpbronnen die goed worden verdragen door het lichaam. Ze kunnen op elke leeftijd en gedurende lange tijd worden gebruikt, zolang de gebruiker dat wenst of nodig acht.

Aanvullende informatie:

Nuubu Detox PatchVolgens de leverancier voldoet dit detox-apparaat aan de geldende EU-wetgevingsrichtlijnen.
Alle aankopen worden geleverd met een bedenktijd van 14 dagen! De pleisters moeten echter in hun oorspronkelijke staat zijn en op eigen kosten naar de afzender worden teruggestuurd!

De pleisters hebben een garantie tegen eventuele defecten gedurende 2 jaar. Na deze periode is het niet meer mogelijk om vervanging te krijgen!

Het betalingssysteem is beveiligd met 256-bits SSL-codering. De geaccepteerde betaalmethoden zijn de belangrijkste creditcards en PayPal.

Standaard levering met traceercode. De levertijd varieert van 5 tot 15 werkdagen, afhankelijk van het bestemmingsland!

Bedrijfsgegevens en contactinformatie:

Bedrijf: UAB Ekomlita
Adres: Gedimino g. 45-7, LT-44239 Kaunas
E-mail: support@nuubu.com
Telefoon: +1 (914) 559-9997
Online formulier: https://nuubu.com/contact.

Nadelen van Nuubu Detox Patch:

Er is geen betrouwbare bron die bevestigt dat toxines zich ophopen in de voeten!
Er is geen betrouwbare bron die bevestigt dat voetpleisters enig ontgiftend effect hebben!

Let op:

Er zijn enkele getuigenissen die suggereren dat er een maandelijkse abonnementskosten kunnen ontstaan bij de aankoop van dit product bij het bedrijf UAB Ekomlita!

Voorzichtigheid:

Het is belangrijk om de volledige lijst met ingrediënten in de “Nuubu” pleisters zorgvuldig te bestuderen om hun effecten in relatie tot uw conditie en allergieën te beoordelen.

Als u ziek bent, zwanger bent, medicatie gebruikt of enige twijfel hebt, is het belangrijk om uw arts te raadplegen om te controleren of u dit product veilig kunt gebruiken.

Reputatie van Nuubu Detox Patch:

De reputatie van de “Nuubu” detox-pleisters is over het algemeen goed, veel getuigenissen spreken van een effectief ontgiftingsapparaat.
Het bedrijf UAB Ekomlita heeft echter een gemengde reputatie, hoewel de meeste getuigenissen positief zijn, zijn er een klein aantal meldingen van ongerechtvaardigde maandelijkse kosten!

Conclusie voor Nuubu Detox Patch:

De “Nuubu” pleisters lijken volgens de meeste mensen redelijk tevredenheid te bieden aan consumenten. Volgens veel getuigenissen zou het helpen het lichaam te ontgiften en zich beter te voelen.

Om een weloverwogen beslissing te nemen, wil ik u echter attent maken op wat is vermeld in het nadeelgedeelte van dit artikel voordat u een beslissing neemt!

Officiële website: getnuubu.com

Klik hier voor de officiële website!


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)