Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Corinne Kepler

Fibre Select, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 20 februari 2024.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

fibre select flaconFibre Select wordt gepresenteerd op de officiële website als de meest effectieve vitale vezel om het lichaam volledig te ontgiften en op een milde manier te helpen afvallen.

Dit is nog een detoxproduct dat we gaan onderzoeken en proberen uit te vinden of het zijn beloften, die volgens ons behoorlijk interessant zijn, echt kan waarmaken.

In deze test gaan we alle geheimen van Fibre Select onthullen. Maar eerst zijn een paar definities op hun plaats. Lees verder en je zult zien waarom!

Wat zijn giftige stoffen ?

Toxines zijn stoffen die schadelijk zijn voor onze gezondheid en ons lichaam kunnen vergiftigen als ze in grote hoeveelheden aanwezig zijn. Toxines komen voortdurend ons lichaam binnen en dankzij onze stofwisseling worden de meeste ervan omgezet in energie. De rest wordt ofwel geëlimineerd door de nieren, lever, huid en longen, ofwel opgeslagen als vet of in de lymfe.

In feite is het proces van de vorming van gifstoffen een normale aanmaak in het lichaam; het probleem ontstaat wanneer het lichaam niet meer in staat is om ze allemaal te elimineren.

Er zijn twee soorten gifstoffen:

Exogene toxinen:

Ook bekend als “toxinen”, zijn dit vergiften in de oude zin van het woord die hun oorsprong buiten het lichaam vinden, zoals zware metalen, tabak, alcohol, GGO’s, pesticiden, synthetische verontreinigende stoffen (dioxine) of synthetische voedingsadditieven.

Een slecht dieet kan giftig zijn als het regelmatig en in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd, zoals :

 • Geraffineerde voedingsmiddelen: meel, suiker, zout, enz.
 • Niet-biologisch vlees en gevogelte.
 • Groente en fruit behandeld met kunstmest of pesticiden.
 • Te gaar voedsel (BBQ), transvetten (gebak, fastfood, koekjes, enz.).
 • Alle industriële producten, snoep en chocolade.

fibre select toxines

Endogene toxines:

Resulterend uit cellulaire afbraak, spijsvertering en metabolisme. Hier zijn drie voorbeelden die je waarschijnlijk wel kent:

 • Cholesterol.
 • Vrije radicalen: onstabiele moleculen met vrije elektronen die zich proberen te binden aan onze goede moleculen en verantwoordelijk zijn voor een aantal degeneratieve ziekten zoals nier-, long- en leverfalen.
 • Urinezuur, dat afkomstig is van voedsel of celdood.

En Fibre Select in dit alles?

Fibre Select brengt ons lichaam op orde en beschermt het tegen de schadelijke effecten van gifstoffen en andere stoffen die door de stofwisseling worden geproduceerd. Fibre Select is een pakket vezels van natuurlijke oorsprong en volgens de fabrikant een absoluut wapen tegen schadelijke stofwisselingsproducten en toxines.

Key Player, de fabrikant van Fibre Select, benadrukt de diversiteit van de vezels in zijn product en hun vermogen om de goede werking van het lichaam te normaliseren.

Aangezien vezels, een essentieel element in onze voeding, van plantaardige oorsprong zijn en niet worden opgenomen of verteerd in de dunne darm, is een dagelijkse inname van 30g vezels gunstig voor het lichaam. De essentiële rol ervan is het bevorderen van de darmtransit, dankzij de zogenaamde onoplosbare vezels, en het reguleren van de cholesterol- en bloedsuikerspiegel.

Voor wie is Fibre Select bedoeld voor?

Fibre Select is bedoeld voor mensen die spijsverteringsproblemen hebben of die proberen af te vallen zonder goede resultaten te boeken. Deze oplossing is volledig biologisch en bevat geen chemische stoffen, additieven of onbekende conserveringsmiddelen. Het belangrijkste doel is om gifstoffen aan te pakken, ze te verwijderen in plaats van ze te maskeren, om een blijvend en effectief effect te bereiken.

Wat belooft Fibre Select?

Eenvoudige, directe actie:

 • Het lichaam helpen gewicht te verliezen en het uiterlijk te verbeteren.
 • Gifstoffen uit het lichaam verwijderen.
 • Het cholesterolgehalte in het bloed reguleren.
 • Het lichaam het welzijn teruggeven dat het door stress is kwijtgeraakt.

Wat zijn de ingrediënten in Fibre Select?

De ingrediënten in Fibre Select werken door het verbeteren van de prestaties van bepaalde interne organen van het lichaam die verantwoordelijk zijn voor het elimineren van lichaamsafval en schadelijke gifstoffen.

fibre select ingredients

De formule bestaat uit vrij effectieve ingrediënten:

Gemicroniseerde appelvezels:

Deze vezel, bekend als pectine, komt voor in verschillende andere vruchten, maar in grotere hoeveelheden in appels, en wordt gebruikt bij het koken en in de voedingsindustrie (jam en toppings).

Gemicroniseerde vlasvezels:

Van lijnzaad, ook bekend als Linum usitatissimum, waarbij de plant wordt geoogst na de bloei voordat de zaden rijpen om de vezels te extraheren.

Lijnzaad is rijk aan Omega 3, 6 en 9, linolzuur (waar het zijn naam aan ontleent) en lignanen.

Indische weegbreezaad:

Plantago ovata of psyllium genoemd, rijk aan slijmstoffen of vezels (25 tot 30% van het droge zaad), lang gebruikt om dysenterie, constipatie en diarree te behandelen. Het is een laxeermiddel en een uitstekende regulator van de darmfunctie.

Inuline uit cichoreiwortel:

Cichorei, ook bekend als Cichorium intybus, is een kruidachtige plant die al 4000 jaar als geneeskrachtige plant wordt gebruikt. De wortel is rijk aan inuline, een koolhydraat dat veel gebruikt wordt om vet te vervangen. Het heeft een aantal deugden: depuratief, licht laxerend en tonisch.

Oligofructose van de cichoreiwortel:

Oligofructose is een koolhydraat uit cichorei dat gebruikt wordt als alternatieve zoetstof en geclassificeerd is als prebioticum.

Hoe werkt Fibre Select?

Laten we eens kijken wat elk ingrediënt in je lichaam doet nadat je de eerste dosis hebt ingenomen:

Gemicroniseerde appelvezels :

Afgeleid van appelschil, dit is een natuurlijk ingrediënt dat oplosbare vezels bevat die oplossen in water en de darmbolus doen zwellen, wat een verzadigd gevoel geeft en snacken tegengaat.

Gemicroniseerde vlasvezels:

Deze oplosbare vezels helpen het slechte cholesterolgehalte (LDL) in het bloed te verlagen en verminderen ontstekingen van de slijmvliezen van het spijsverteringskanaal. Tegelijkertijd helpen ze de darmbewegingen te stimuleren, wat de transit vergemakkelijkt en een goede vertering van voedsel bevordert.

Indisch weegbreezaad:

Dit zaad is een eetlustremmer dankzij de hemicellulose die het bevat; na inname vormt zich een slijmerige gel in de maag, wat het gevoel van verzadiging geeft.

Recente studies hebben ook aangetoond dat het effectief is in het verlagen van de bloedsuikerspiegel bij diabetes type 2, evenals het cholesterolgehalte, waardoor hart- en vaatziekten worden bestreden.

Inuline uit cichoreiwortel:

Cichorei-inuline heeft een prebiotisch effect: het wordt niet verteerd of opgenomen totdat het de dikke darm bereikt, waar het de groei van gunstige darmbacteriën stimuleert door als voedsel te dienen.

Oligofructose uit cichoreiwortel:

Oligofructose is ook een prebioticum dat de darmtransit reguleert en de werking van de dikke darm verbetert; de fermentatie ervan in de microbiota microbiota verhoogt het fecale volume en de bacteriële massa.

Hoe gebruiken Fibre Select?

Fibre Select is een geconcentreerd, smaakloos poeder dat gemakkelijk oplost in water of een andere natuurlijke drank. Deze vorm is door de fabrikant gekozen om een betere opname van de vezels die het bevat en dus betere resultaten te garanderen.

Fibre Select poeder moet drie keer per dag worden ingenomen, waarbij een halve maatschep (5 g) wordt opgelost in 150 ml water en krachtig wordt gemengd voordat het direct wordt doorgeslikt.

Meningen en getuigenissen van Fibre Select gebruikers:

Een product dat welzijn en een beter uiterlijk belooft, dat is waar alle Fibre Select gebruikers naar op zoek zijn.

Na een onderzoek van consumentenreviews blijkt dat de maximale effecten van Fibre Select na een paar weken behandeling optreden, hoewel het eerste effect al op de eerste dag begint en gedurende de hele behandeling aanhoudt.

fibre select temoignages
Verschillende gebruikers bevestigen dat ze een positieve verandering in de spijsvertering en een verbetering van het uiterlijk hebben gevoeld. Bovendien kan Fibre Select het probleem van snacken oplossen, wat een ‘grote uitdaging’ is voor mensen die proberen af te vallen.

fibre select avis expert

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen bij gebruik :

Aangezien Fibre Select een combinatie is van vezels en prebiotica van natuurlijke oorsprong en geen lactose of GGO’s bevat, heeft het geen bijwerkingen of ongewenste neveneffecten als het in de aanbevolen doses wordt ingenomen. Anders kan overmatige consumptie leiden tot winderigheid of diarree.

Mensen die een langdurige behandeling ondergaan of aan een ernstige ziekte lijden, evenals zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten zoals afgesproken advies inwinnen bij hun arts of apotheker, hoewel het een onschadelijk voedingssupplement blijft en geen geneesmiddel.

Waar kopen Fibre Select?

Fibre Select kan online worden gekocht via de officiële website van het product. De fabrikant garandeert de vertrouwelijkheid van het privéleven van klanten zonder hun persoonlijke gegevens prijs te geven.

site officiel du produit

Fibre Select wordt binnen 3-5 werkdagen geleverd en kan worden terugbetaald als het niet aan de verwachtingen van de klant voldoet, simpelweg door de verpakking terug te sturen zoals bevestigd door de fabrikant.

Een fles Fibre Select poeder kost €39. Dit is genoeg voor een maand behandeling.

Als je 2 flessen koopt, is de 3e gratis. Dat is een kuur van 3 maanden voor de prijs van €78. Als je tot slot 3 flessen koopt, krijg je er 3 gratis bij voor de prijs van €117 (dat is +/- €19 per stuk!), waardoor je een kuur van 6 maanden krijgt.

Onze eindoordeel over Fibre Select :

In een ongezonde levensstijl die gepaard gaat met slechte gewoonten en verslavingen die steeds meer de kop opsteken, vooral door slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en dagelijkse stress, wordt het lichaam altijd blootgesteld aan gifstoffen en niemand kan daar veilig voor zijn. Daarom is het goed om het lichaam te ontgiften en voorgoed te ontdoen van deze afvalstoffen.

Fibre Select lijkt het potentieel te hebben om deze taak te vervullen en tegelijkertijd welzijn en bescherming tegen een aantal ziekten te garanderen. De eetlustremmende werking van het product is een andere eigenschap die ons beviel. De positieve en negatieve getuigenissen die we op het internet konden vinden, geven het meer punten in onze test.

We kunnen dus alleen maarFibre Select als detoxproduct ondersteunen. We raden onze lezers die het willen proberen echter aan om een gezond dieet te volgen en prioriteit te geven aan lichaamsbeweging om de resultaten van de kuur te optimaliseren.

Wil je een gouden advies?

Combineer een detox altijd met een afslankprogramma als dat je uiteindelijke doel is! Hier zijn enkele producten om je te helpen de beste resultaten te behalen:

 • Phen Gold : Een krachtige vetverbrander die inwerkt op verschillende belangrijke punten om lichaamsvet te verbranden, de stofwisseling te versnellen, het energieniveau te verhogen en de fysieke prestaties te verbeteren.
 • Keto Charge : Een voedingssupplement om af te slanken, ontworpen om gemakkelijker de vetverbrandende metabolische toestand te bereiken die bekend staat als ‘ketose’ en zo een aanzienlijk en snel gewichtsverlies teweeg te brengen.
 • Phen Q : Een compleet supplement dat fungeert als vetverbrander, eetlustremmer en stimulerend middel dat u helpt minder te eten, meer te bewegen en meer calorieën te verbranden.

Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)