Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Colon Broom, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 27 maart 2024.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Colon Broom

Colon Broom

Productnaam : : Colon Broom

Merk : Colon Broom

Verantwoordelijk : Max Nutrition LLC.

Website : colonbroom.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Voedingssupplement voor gezonde darmen.

Prijs : €64.99

Formaat : Fles met 60 porties

Levering : DHL / GLS

Garantie : /

Beschrijving van Colon Broom :

“Colon Broom” is een natuurlijke en effectieve oplossing voor spijsverteringsproblemen, darmstoornissen en overgewicht, die onze gezondheid dagelijks schaden en onze levenskwaliteit ondermijnen.

Evaluatie door Colon Broom :

Spijsverteringsproblemen, darmstoornissen, winderigheid en aerofagie zijn gezondheidsproblemen die vanaf een bepaalde leeftijd helaas regelmatig voorkomen. Maar is dit echt fataal? Zou er geen oplossing kunnen zijn om ons te helpen deze problemen, die ons leven verpesten, te verminderen of zelfs te elimineren?

Het voedingssupplement waar we hier in geïnteresseerd zijn, “Colon Broom” is volgens de fabrikant een oplossing voor dit soort pathologie.

Dit is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om de darmflora te verbeteren. Dit gemakkelijk te gebruiken product kan verschillende soorten spijsverterings- en darmstoornissen verlichten.

Het is afkomstig van een combinatie van verschillende plantaardige ingrediënten en volgens de ontwerper wordt het product geprezen om zijn effectiviteit!

Laten we eens een kijkje nemen!

“Wat is Colon Broom? Voor wie is het?

“Colon Broom is een voedingssupplement in poedervorm met ingrediënten die 100% natuurlijk. Dit zijn voornamelijk plantenextracten met specifieke deugden voor een goede darmgezondheid.

Het is daarom een product dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met spijsverterings- of transitproblemen zoals constipatie, buikkrampen of een opgeblazen gevoel.

Behalve dat het gebruikers helpt om hun gezondheid te verbeteren, is het ook een gunstig voedingssupplement voor zwaarlijvige mensen die willen afvallen, omdat het sterk bevorderlijk is voor ontgifting ontgifting en gewichtsverlies.

Dit voedingssupplement is in de Europese Unie geproduceerd door Max Nutrition LLC. volgens nauwkeurige en strenge specificaties en voldoet aan de huidige productienormen.

Hoe colonbezem werkt

Colon Broom” is een supplement op basis van psyllium, gemaakt van een combinatie van zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten. Het is ontworpen om het lichaam te revitaliserenstofwisselingsprocessen te stimuleren en het immuunsysteem te versterken.

Dankzij de vele actieve ingrediënten heeft het product de kracht om gifstoffen in het lichaam te elimineren en om de darmen te reinigen. Het bevat ook een bestanddeel dat in staat is om de darmmicrobiota aanzienlijk te verbeteren, waardoor het een goede bondgenoot is in de strijd tegen ziekten en overgewicht.

“Colon Broom is ook een vezelsupplement dat de bloedsuikerspiegel kan reguleren, constipatie kan voorkomen en de bloeddruk kan normaliseren. Met andere woorden, ook al is de formule speciaal ontworpen om de spijsvertering en darmgezondheid te verbeterenkan dit product de algehele gezondheid helpen verbeteren.

Samenstelling van de formule

Colon Broom“Colon Broom bevat een aantal natuurlijke ingrediënten, over het algemeen plantenextracten.

 – Psylliumschil poeder

Het is het hoofdingrediënt van ‘Colon Broom’ en de ontwerper heeft het gekozen vanwege de vele voordelen. Psylliumschilpoeder is effectief bij het verlichten van constipatie. Het heeft ook een sterk vermogen om vet te absorberen, waardoor dit product gewichtsverlies kan versnellen.

Door dit voedingssupplement te nemen, kunnen mensen die aan obesitas lijden hun eetlust reguleren. Ze zullen minder zin hebben om te snoepen en kunnen de hoeveelheid van hun maaltijden verminderen. Een ander voordeel van dit ingrediënt is zijn vermogen om de darmgezondheid te optimaliseren en de functie van het werking van het immuunsysteem.

 – Gekristalliseerde citroen

Dit ingrediënt wordt verkregen door citroenzuur, citroensap en citroenolie te combineren. De rol ervan in deze formule is het bevorderen van de vetafscheiding en het voorkomen van de vorming van nierstenen.

De maker van dit voedingssupplement heeft ook gekristalliseerde citroen aan de ingrediëntenlijst toegevoegd vanwege de effectiviteit ervan bij het beheersen van het cholesterolgehalte in het bloed. Het is ook in staat om de goede werking van het spijsverteringsstelsel te stimuleren.

 – Citroenzuur

Dit ingrediënt helpt mineralen te absorberen en de spijsvertering te verbeteren. Het heeft ook de kracht om darmwanden dikker te maken. Volgens studies is citroenzuur een goede bondgenoot om het cholesterol- en triglyceridengehalte onder controle te houden.

 – Andere productonderdelen

“Colon Broom” bevat ook verschillende ingrediënten die speciaal gekozen zijn om de smaak en het aroma te versterken. Dit zijn onder andere natuurlijke aroma’s, zout, stevia bladextract, kleurstoffen op basis van fruit- en groentesappen en rijstvliezen.

Hoe gebruik je “Colon Broom

Zoals eerder vermeld is “Colon Brom” verkrijgbaar in poedervorm. Het product wordt geleverd met een doseerapparaat.

Om van de voordelen te genieten, meng je een dosis van het voedingssupplement (5,7 g) met 250 ml water. Drink de resulterende drank op, gevolgd door een tweede glas water.

Het supplement moet een uur voor de maaltijd worden ingenomen. Indien nodig kan het ook een half uur na de maaltijd worden ingenomen.

De eerste 5 dagen is het aan te raden om je te beperken tot één dosis per dag. Daarna kun je een extra dosis toevoegen.

We raden sterk aan om Colon Broom in te nemen met een grote hoeveelheid water en niet in te nemen voor het slapen gaan.

Uitvoering van een kuur

Wat de resultaten betreft, kunnen gebruikers in slechts 5 tot 7 dagen aanzienlijke veranderingen in hun darmen zien. Maar om van de belangrijkste symptomen af te komen en de voordelen van het product ten volle te benutten, wordt een van het product wordt een kuur van 2 of 3 maanden aanbevolen.

Aan het einde van de behandeling moet je het volgende voelen een lichtere stoelgang en een betere darmtransit hebben. Een darmspoelingkuur zal je ook helpen om gewichtsverlies en een verbeterde stemming.

De voordelen van “Colon Broom

Volgens de fabrikant heeft ‘Colon Broom’ meerdere voordelen waardoor het zich onderscheidt van andere voedingssupplementen op basis van psyllium voor de darmflora op de markt.

Dit zijn :

  • 100% natuurlijk product,
  • suikervrij en glutenvrij,
  • Geen kunstmatige kleurstoffen,
  • zonder bijwerkingen,
  • verbetert de spijsvertering,
  • verbetert de darmtransit,
  • bevordert gewichtsverlies,
  • verbetert de algehele gezondheid,
  • gemakkelijk te gebruiken,
  • met goede smaak.

Vragen / Antwoorden :

Dit hoofdstuk helpt je de meest gestelde vragen over Colon Broom te beantwoorden.

Hoe koop ik colonbezem?

Ga naar de officiële website om “Colon Broom” te kopen. Je kunt profiteren van speciale promoties. De levering is gratis in Frankrijk en duurt tussen de 3 en 8 werkdagen. Goederen kunnen worden geretourneerd, maar dit moet binnen 14 dagen gebeuren. Klantenservice is beschikbaar als je het nodig hebt.

Wat zit er in de formule van Colon Broom?

Op het etiket van het product staat dat het Indiase psyllium husk poeder, natuurlijk aroma, citroenzuur, gekristalliseerde citroen (citroenzuur, citroenolie, citroensap), stevia bladextract, zout, vruchten- en groentesap (kleurstoffen) en rijstvliezen bevat.

Wat zijn de effecten van Colon Broom?

Volgens de fabrikant zijn de belangrijkste effecten van het product een verbeterde spijsvertering, een betere spijsvertering en aanzienlijk gewichtsverlies!

Hoe wordt Colon Broom geleverd?

Alle bestellingen worden gratis bezorgd binnen Europa. Onze Canadese vrienden moeten echter $15,00 extra betalen voor verzending. Levering duurt over het algemeen tussen de 3 en 8 werkdagen via DHL of GLS.

Hoe kan ik contact opnemen met Colon Broom?

De klantenservice kan per e-mail worden gecontacteerd op hello@colonbroom.com en telefonisch op +1 315-215-0872. Je vindt echter een uitgebreide FAQ die de meeste van je vragen zou moeten beantwoorden op hun website (help.colonbroom.com).

Bestaat er een risico op een abonnement of verborgen kosten bij de aankoop van “Colon Broom”?

Ja, wanneer je je bestelling plaatst, is het selectievakje voor een terugkerend abonnement al ingeschakeld, dus je moet het vinkje weghalen als je geen abonnement wilt. Dat terzijde, er lijken geen verborgen kosten, doorverkoop van gegevens of andere bekende dubieuze praktijken te worden gebruikt op de officiële site van dit product.

Aanvullende informatie :

Colon BroomAlle aankopen gaan vergezeld van een gratis, gemakkelijk te volgen dieetgids om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Bij aankoop kan een abonnement worden afgesloten om een regelmatige levering van het product te garanderen!

Aankopen kunnen worden gedaan met creditcard of PayPal.

Levering is gratis in heel Europa ($15 voor Canada). Levering duurt tussen de 3 en 8 dagen.

Klantenondersteuning is beschikbaar via e-mail op hello@colonbroom.com en telefonisch op +1 315-215-0872.

Nadelen van Colon Broom :

Hoewel het product effectief kan zijn voor een gezonde stoelgang, is het belangrijk om een gezond, evenwichtig dieet te volgen om bevredigende resultaten te bereiken.

Let op:

Wanneer je het aantal flessen selecteert, staat het vooraf aangevinkte vakje voor een terugkerend abonnement. Dus als u Eenmalige aankoop wordt je bestelling automatisch verlengd aan het einde van je behandeling!

 – Getuigenissen

De overgrote meerderheid van de getuigenissen op internet zijn positief, maar je moet je ervan bewust zijn dat er nog steeds een aanzienlijk aantal getuigenissen zijn die verwijzen naar een zeer onaangename smaak, de ineffectiviteit van het product op het gebied van gewichtsverlies en de noodzaak om een terugkerend abonnement te nemen.

 – Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Volg de gebruiksaanwijzing.

Niet gebruiken als je allergisch bent voor één van de ingrediënten van het product.

Als je het vergeet in te nemen, verdubbel de dosis dan niet.

Dit product moet worden bewaard op een droge plaats, uit de buurt van licht en bij kamertemperatuur in een hermetisch afgesloten verpakking.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

 – Aanbevelingen

Het is aan te raden om het vezelsupplement een paar uur voor het innemen van andere medicijnen of voedingssupplementen in te nemen.

De hoeveelheid water die gebruikt wordt bij het innemen van het voedingssupplement moet strikt worden aangehouden, anders kan het product opzwellen in de luchtwegen en verstikking veroorzaken. Daarom wordt het ook niet aanbevolen voor mensen die moeite hebben met slikken.

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van buikpijn, misselijkheid of overgeven of als je het Prikkelbare Darm Syndroom hebt, moet je een arts raadplegen voordat je Colon Broom gaat gebruiken. Hetzelfde geldt als je aan een bepaalde aandoening lijdt of een medische behandeling ondergaat. Het wordt afgeraden voor mensen die lijden aan diverticulitis.

Het is belangrijk om de volledige samenstelling van het product te controleren om te bepalen of je allergisch bent voor een van de stoffen of ingrediënten die het bevat.

 – Bijwerkingen

Colon Broom is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en heeft geen bijwerkingen. De gebruiksaanwijzing en dosering moeten echter zorgvuldig worden opgevolgd.

Aan het begin van de behandeling kun je last hebben van een opgeblazen gevoel of veranderde ontlasting. Deze symptomen houden verband met de toename van de vezelinname. Het lichaam heeft wat tijd nodig om zich aan te passen aan deze grote verandering. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. Raak dus niet in paniek, want alles zal geleidelijk beter worden.

Houd er rekening mee dat dit voedingssupplement allergische reacties kan veroorzaken bij mensen die geen psyllium of aardbeien kunnen verdragen.

Als je ook maar de geringste bijwerking ondervindt die op enigerlei wijze verband houdt met de behandeling, stop dan met de behandeling en neem, als de symptomen niet snel verdwijnen, contact op met je arts.

Reputatie van Colon Broom :

De reputatie van Colon Broom is over het algemeen vrij goed, met overwegend positieve getuigenissen op het web.

Dit gezegd hebbende, vinden we het echter belangrijk om erop te wijzen dat er nog steeds een groot aantal negatieve getuigenissen is, die voornamelijk verwijzen naar de slechte smaak van het product, het zeer matige effect op gewichtsverlies en het automatische abonnement dat wordt afgesloten wanneer de bestelling wordt geplaatst.

Deze zijn nu in de minderheid en de automatische inschrijving, zelfs als deze vooraf is geselecteerd, wordt duidelijk aangegeven naast het selectievakje en op de knop waarop moet worden geklikt.

Wat betreft het bedrijf dat verantwoordelijk is voor dit product, Max Nutrition LLC, waarvan het hoofdkantoor in Litouwen is gevestigd, hebben we niets compromitterends gevonden.

Conclusie voor Colon Broom :

Op basis van de resultaten van ons onderzoek lijkt het erop dat Colon Broom een geschikt hulpmiddel kan zijn voor mensen die hun spijsvertering en darmgezondheid willen verbeteren. Als het wordt geconsumeerd in combinatie met een gezond afslankprogramma, zou het zelfs sterk kunnen bijdragen aan gewichtsverlies.

Maar zorg ervoor dat je het abonnement op het moment van aankoop uitschakelt als je de behandeling die je bestelt niet voor onbepaalde tijd wilt verlengen!

Website : colonbroom.com

Bezoek de officiële website : Colon Broom


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)