Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Animigo, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 24 juni 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige analyse van Animigo

Animigo

Productnaam : Animigo

Verantwoordelijke : Comfort Click Ltd.

Website : www.animigo.nl

Taal : Nederlands

Korte beschrijving : Winkel voor honden en katten.

Prijs : /

Formaat : Diversen

Levering : Snel, veilig en gratis bij bestellingen vanaf €50.

Garantie : 30 dagen.

Beschrijving van Animigo:

“Animigo” is een online winkel die exclusief gewijd is aan onze favoriete huisdieren (honden en katten).

Evaluatie van Animigo:

“Animigo” is een website gewijd aan huisdieren. Ontstaan uit een echte passie, vinden de oprichters van de site dat huisdieren dezelfde zorg verdienen als mensen.
De site biedt daarom een breed scala aan natuurlijke producten speciaal voor onze viervoetige vrienden.

Ontdek de winkel en haar aanbiedingen:

Als specialist in de verkoop van producten voor dieren is “Animigo” een online winkel die uitsluitend producten voor huisdieren (honden en katten) aanbiedt.
De makers van de winkel zijn van mening dat huisdieren volledig deel uitmaken van het gezin en verdienen daarom de nodige middelen om gezond te blijven en zo lang mogelijk gelukkig te leven.
Het motto van de winkel is om te kiezen voor biologische en natuurlijke producten die geen kleurstoffen, zoetstoffen of chemische conserveringsmiddelen bevatten. Daarom zijn de verzorgingsproducten voor dieren die de online winkel aanbiedt, vrij van parabenen, toxines en sulfaten.

Het bedrijf wordt beheerd door gekwalificeerd, ervaren en vooral gepassioneerd personeel. Bovendien heeft het bedrijf kantoren in India, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië. De verkoop vindt echter uitsluitend online plaats.

Focus op de producten van “Animigo”:

De beschikbare producten voor huisdieren op de online winkel zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze voldoen aan de geldende fabricagenormen en komen van gecertificeerde GMP-fabrikanten. Het zijn ook natuurlijke producten gemaakt van biologische ingrediënten.
De e-commerce site heeft twee categorieën. De eerste is gewijd aan honden en de tweede aan katten. Elke categorie bevat verschillende producten die onze beste vrienden kunnen behandelen.

De site biedt oplossingen voor angst- en gedragsproblemen, spijsverterings- en vergiftigingsproblemen, evenals aandoeningen die de lever, nieren en alvleesklier kunnen aantasten. Ook moeten we de producten niet vergeten die de hersengezondheid van dieren kunnen verbeteren.

Altijd beschikbaar bij de online winkel zijn producten die het welzijn van katten en honden kunnen optimaliseren. Dit geldt bijvoorbeeld voor vitaminesupplementen en voedingssupplementen.

De winkel biedt ook middelen ter preventie van gewrichtsproblemen, zoals levertraan en kurkuma.

U vindt er ook producten die zijn ontwikkeld om het immuunsysteem van uw viervoetige metgezellen te verbeteren.

Daarnaast zijn er ook artikelen en accessoires die essentieel zijn voor de verzorging van de huid en vacht van dieren. Dit geldt voor afstotende middelen, shampoos en anti-irritatieproducten.

Daarnaast zijn er producten die de hormoonproductie in evenwicht brengen en de voortplanting verbeteren. En tot slot, voor honden zijn er producten voor mondhygiëne.

De producten voor dieren die de winkel aanbiedt, zijn blijkbaar gemakkelijk te gebruiken. Ze worden gepresenteerd in de vorm van capsules, poeders of sprays. Bovendien wordt de gebruiksaanwijzing al aan de kopers verstrekt.

Voor elk te koop aangeboden product is er een beschrijving beschikbaar. Hierin worden de voordelen van het artikel, de samenstelling, het gebruik en verschillende gezondheidstips benadrukt.

Er is ook een rubriek ‘productbeoordeling’ beschikbaar voor kopers. Hier worden getuigenissen verzameld van klanten die het product al hebben gebruikt. Ze kunnen u helpen om een beter beeld te vormen van het product voordat u tot aankoop overgaat.

De online winkel beperkt zich niet alleen tot de verkoop van verzorgings- en hygiëneproducten voor honden en katten. Ze biedt ook verschillende tips die eigenaren kunnen helpen om goed voor hun harige metgezellen te zorgen. Bovendien staat het team van de site klaar om hen voortdurend ondersteuning te bieden.

Diensten van Animigo:

Animigo“Animigo” biedt verschillende bezorgopties, waaronder standaard, snelle en expresslevering. Er is ook betaling bij levering met tracking beschikbaar. Houd er rekening mee dat voor standaardlevering geen tracking beschikbaar is en dat de levertijd 5-7 werkdagen bedraagt.
Wat betreft snelle levering, deze vindt plaats binnen 3-5 werkdagen. Expresslevering zorgt ervoor dat het pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming aankomt. Uiteraard verschillen de kosten.
De online winkel levert haar producten in meer dan 50 landen over de hele wereld. Internationale leveringen duren doorgaans 5-10 dagen. Er is een klantenservice beschikbaar. Deze is bedoeld om vragen van klanten over het product, de bestelling en de levering te beantwoorden.

“Animigo” maakt gebruik van moderne beveiligingsmethoden om de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie die door klanten wordt verstrekt te waarborgen. De online winkel maakt gebruik van de Verisign-beveiligingsencryptietechnologie.

Wat betreft de retourvoorwaarden heeft de winkel enkele voorwaarden opgesteld. Klanten hebben het recht om producten die niet overeenkomen met hun bestelling te retourneren. Dit moet echter binnen 10 dagen gebeuren. Ze kunnen kiezen tussen omruilen en terugbetaling. De goederen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking.
Bij schade tijdens de garantieperiode is het mogelijk om reparatie of vervanging te verkrijgen. Terugbetaling is echter niet mogelijk omdat het product al gebruikt is.

Betaalmethoden:

“Animigo” biedt een ruime keuze aan betaalmethoden voor kopers. Voor degenen die gewend zijn aan creditcards, accepteert de online winkel MasterCard, Visa, AMEX en Visa Electron. Ook bankoverschrijving is toegestaan. Voor klanten in Nederland worden een code en rekeningnummer verstrekt. Verzending van de pakketten wordt gestart op de dag van betaling.
Het is ook mogelijk om aankopen contant te betalen. Hiervoor moet een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de online winkel. En als u een PayPal-account heeft, kunt u dit ook gebruiken om uw aankopen op de site af te rekenen.

Nadelen van Animigo:

De supplementen van “Animigo” zijn natuurlijk en zouden geen bijwerkingen moeten veroorzaken. Het team van Animigo benadrukt echter dat de effecten kunnen variëren van dier tot dier en dat de adviezen op de officiële website niet als medisch advies moeten worden beschouwd. Bij ernstige problemen of twijfel wordt aanbevolen om een dierenarts te raadplegen.

Reputatie van Animigo:

“Animigo” wordt beheerd door Comfort Click Ltd., een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf met hoofdkantoor in Croydon.
Hun doel met deze dierenwinkel is om natuurlijke gezondheidsproducten te ontwikkelen om de beste zorg voor uw honden en katten te bieden. Daarom streven ze naar hoge kwaliteit gedurende het hele productieproces.
Hun reputatie is uitstekend!

Conclusie voor Animigo:

“Animigo” lijkt volgens onze harige consumenten een winkel voor huisdieren te zijn die kwaliteitsvolle, natuurlijke en effectieve producten aanbiedt!
Ze hebben een vriendelijke en responsieve klantenservice, leveren snel, verpakken de pakketten zorgvuldig en hanteren concurrerende prijzen!

Kortom, het is een betrouwbaar merk dat een breed scala aan betrouwbare producten biedt voor de gezondheid van onze dieren.

Officiële website: www.animigo.nl

Ga naar de officiële website: Animigo


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)