Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Keto Cycle, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 29 maart 2024.
Score: 4.3/5. (3 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Keto Cycle

Keto Cycle

Productnaam : Keto Cycle

Merk : Keto Cycle Dieet

Verantwoordelijk : Keto Diets UAB.

Website : ketocyclus.dieet

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : KETO-methode voor gewichtsverlies.

Prijs : /

Formaat : Online / Aanvraag

Levering : Momentopname

Garantie : 14 dagen herroepingsrecht.

Beschrijving van Keto Cycle :

“Keto Cycle is een nieuwe Keto aanpak. Het combineert alle gezondheids- en gewichtsverliesvoordelen van het beroemde ketogeen dieet in een eenvoudige, praktische mobiele app om je te begeleiden door een gepersonaliseerd dagelijks keto maaltijdplan, een gepersonaliseerd trainingsprogramma, motiverend advies en follow-up van voedingsdeskundigen!

Evaluatie van Keto Cycle :

Herinner je je nog de dagen dat je een dure diëtist moest inhuren om een maaltijdplan op te stellen? Nou, die dagen zijn misschien wel voorbij!

In deze review nemen we “Keto Cycle Diet” onder de loep, een ketogeen dieet app die gepersonaliseerde maaltijdplannen, boodschappenlijstjes, trainingsgidsen, motiverend advies en follow-up met voedingsdeskundigen biedt.

Laten we dit eens nader bekijken en kijken wat degenen die het gebruiken erover te zeggen hebben.

Wat is het Keto Cycle Dieet?

“Keto Cycle is een online platform en applicatie speciaal ontworpen om je te helpen afvallen. Deze uitgebreide methode is gebaseerd op het beroemde ketogeen dieet en helpt je bij je ketoaanpak en biedt je een compleet, gepersonaliseerd plan om je alle kans te geven je afslankdoel zo gemakkelijk mogelijk te bereiken!

Of je nu een beginner of een expert bent, de “KetoCycle.Diet” app zal je precies leren hoe je moet eten om gewicht te verliezen terwijl je het keto dieet volgt. Het zal je helpen om verantwoordelijk te blijven en je voortgang bij te houden. Om nog maar te zwijgen over de community van duizenden leden en de voedingsdeskundigen die je vragen kunnen beantwoorden.

Het geeft je persoonlijke suggesties voor elke maaltijd. Maar dat is nog niet alles, want het bevat ook meer dan 500 recepten en veel nuttige, gemakkelijk te volgen informatie over het ketogeen dieet.

Naast een gepersonaliseerd maaltijdplan kan de app ook een gepersonaliseerd trainingsprogramma voorstellen, perfect voor je welzijn en om de voordelen van het dieet te maximaliseren. De app heeft ook een aantal extra tools, zoals het maken van een boodschappenlijstje op basis van je wekelijkse dieetplan, een handleiding en andere interessante tools.

Geproduceerd door Keto Diets UAB, een bedrijf gevestigd in de Europese Unie, Litouwen om precies te zijn, kan de KetoCycle.Diet applicatie online worden gebruikt vanaf de officiële website of worden gedownload via de Google Play Store of Apple App Store.

Hoe werkt het “Keto Cycle” platform?

 – Registratie

Om uw persoonlijke plan te krijgen, moet u enkele basisgegevens invoeren: uw geslacht en uw kennisniveau over het ketogeen dieet. Afhankelijk van uw antwoord krijgt u wat algemene informatie over de voordelen van het ketogeen dieet.

Vervolgens moet je specifieke gegevens over je dieet en gezondheid invoeren: de hoeveelheid tijd die je elke dag besteedt aan koken, de voedingsmiddelen die je in je dieet wilt opnemen, de hoeveelheid lichaamsbeweging die je elke week doet, het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, eventuele gezondheidsproblemen en andere basisinformatie over je lichaam (leeftijd, lengte, huidig gewicht en streefgewicht).

Op basis van deze informatie berekent het platform een hypothetisch resultaat en toont het een kleine grafiek en enkele nuttige statistieken met betrekking tot je doelstellingen.

Tot slot kan ze een persoonlijk maaltijdplan opstellen op basis van je dieetvoorkeuren, fysieke conditie en ervaringsniveau, en zal ze voorstellen dat je een persoonlijk dieetplan aanschaft, met verschillende abonnementsopties.

Een groot aantal smakelijke recepten wordt aanbevolen op basis van je dieetvoorkeuren. Ontbijt, lunch, diner en zelfs snacks – alles is gepland en 100% Keto!

Merk op dat als je je eenmaal hebt ingeschreven, je altijd de optie hebt om je maaltijden van tevoren aan te passen voordat je je boodschappenlijstje genereert.

 – Het programma

Zoals al eerder in dit artikel is vermeld, biedt het “keto cyclus” programma je een maaltijdplan op basis van je voedselvoorkeuren, persoonlijke kenmerken, activiteitsniveau en medische geschiedenis.

Het is een gepersonaliseerd maaltijdplan met honderden Keto recepten die je natuurlijk kunt aanpassen aan je eigen smaak.

Zodra je je maaltijden hebt geselecteerd, kun je een boodschappenlijstje maken dat al snel onmisbaar zal blijken te zijn. Dit boodschappenlijstje zal je helpen om onnodige impulsaankopen te vermijden, die over het algemeen verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename en de dagelijkse huishoudelijke uitgaven belasten.

En natuurlijk is alles volledig keto-georiënteerd, met als doel de metabolische staat van ketose op te wekken die al het lichaamsvet dat zich in de loop der jaren heeft opgehoopt zal verbranden!

 – Training

“Keto Cycle biedt ook een optioneel trainingsprogramma waarvoor geen speciale apparatuur of lidmaatschap van een sportschool nodig is.

Deze workouts zijn geschikt voor iedereen en duren tussen de 15 en 45 minuten. Je krijgt visuele en schriftelijke instructies over hoe je elke oefening moet uitvoeren om je te helpen!

 – Bewaking

Voortgangscontrole en een kalender zijn inbegrepen om ervoor te zorgen dat je resultaten consistent blijven. Je kunt zien hoe je gewicht in de loop van de tijd schommelt en je weet wanneer je een plateau hebt bereikt en wanneer het tijd is om een aspect van het dieet aan te passen.

Met de “Ketocycle”-toepassing kunt u uw voortgang op een gebruiksvriendelijke manier bijhouden, zodat u gemotiveerd en op koers kunt blijven om uw doelen te bereiken!

 – De gemeenschap

De community op dit platform bestaat uit meer dan 20.000 actieve leden die graag hun ervaringen, recepten en advies delen. Het is een essentieel onderdeel van het dieet en biedt een onuitputtelijke bron van informatie en vooral belangrijke morele steun.

Je hebt ook 24/7 toegang tot professionele ondersteuning van “Keto Cycle” voedingsdeskundigen, chef-koks en coaches!

Voordelen :

Keto CycleHet is niet altijd gemakkelijk om een ketogeen dieet te volgen, omdat veel voedingsmiddelen, vooral die met een hoog percentage koolhydraten, vermeden of drastisch verminderd moeten worden. Het resultaat is een dieet dat ingewikkeld kan zijn, wat na een tijdje onze motivatie snel kan doen afnemen en ervoor kan zorgen dat we onze doelen om gewicht te verliezen opgeven.

“Keto Cycle” daarentegen volgt ons elke dag, met persoonlijke suggesties voor elke maaltijd. Maar dat is niet alles, want het bevat ook recepten met hardlooplijsten, een trainingsplan en veel nuttige, gemakkelijk te volgen informatie over het ketogeen dieet.

Bovendien heeft het ook een community die altijd klaarstaat om al je vragen te beantwoorden en een groep voedingsdeskundigen om je te helpen als je hulp nodig hebt of je motivatie verliest.

Aanvullende informatie :

Het betalingssysteem is veilig en de geaccepteerde betalingsmethoden zijn de belangrijkste creditcards en PayPal.

Op de officiële website is een helpcentrum beschikbaar dat antwoord geeft op de belangrijkste vragen die je zou kunnen hebben.

Klantenondersteuning is beschikbaar via een online formulier of per e-mail: hello@ketocycle.diet

Nadelen van Keto Cycle :

 – Negatief commentaar op het internet

De mobiele applicatie lijkt niet op ieders goedkeuring te kunnen rekenen, met een aantal getuigenissen waarin wordt geklaagd over problemen binnen de applicatie zelf, die nogal storende fouten veroorzaken en soms zelfs onnodige extra kosten voor consumenten!

Ook al zijn ze eerder zeldzaam, er zijn getuigenissen die verwijzen naar te veel herhaling in de aangeboden gerechten!

 – Aanbevelingen

De prijs die wordt weergegeven wanneer je bestelt is wekelijks, maar het gefactureerde bedrag is voor 3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van het gekozen plan! Hierdoor wordt de prijs al snel behoorlijk hoog. Het is dus belangrijk dat je goed rekent om onaangename verrassingen op je bankafschrift te voorkomen!

Reputatie van Keto Cycle :

De reputatiescore van Keto Cycle is erg goed. Het algemene gemiddelde is meer dan 7 op 10 op enkele duizenden echte getuigenissen verzameld op het web. Slechts een paar negatieve getuigenissen bezoedelen de reputatie van dit platform op het ketogeen dieet; de meest recalcitrante worden opgesomd in de paragraaf hierboven.

Conclusie voor Keto Cycle:

Uit dit rapport blijkt dat “Keto Cycle” een online platform en mobiele app is die echte ondersteuning biedt voor mensen die een ketogeen dieet willen volgen. Het biedt goede, persoonlijke hulp in elke fase van het ketogeen afslankdieet, van het dagelijkse maaltijdplan en advies van de profs tot een groot aantal ketogeen recepten, boodschappenlijstjes en een gepersonaliseerd fitnessprogramma.

Houd er echter rekening mee dat niet alles perfect is. Maar als de nadelen die in dit artikel worden genoemd je niet al te veel storen, is de kans groot dat je tevreden zult zijn met dit platform.

Website : ketocycle.diet

Bezoek de officiële website : Keto Cycle


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)