Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door Corinne Kepler

Fast Burn Extreme, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 12 oktober 2023.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Fast Burn Extreme Fast Burn Extreme wordt door de fabrikant gepresenteerd als een vetverbrander met meerdere ingrediënten, ontworpen voor atleten, moderne fysiek actieve mannen en vrouwen. Het is ook ontworpen voor sporters van alle niveaus. Het kan echter ook worden gebruikt door allerlei mensen die worstelen met overmatig vet.

Normaal gesproken zijn alle vetverbranders voor droogheid formules die zijn ontworpen om opslag te beperken en vetmassa te verminderen. Volgt Fast Burn Extreme dezelfde logica? Dat is wat we met jou willen uitzoeken via ons onderzoek. We gaan kijken welk product meer of minder heeft in vergelijking met de andere vetverbranders die we al hebben bekeken.

Fast Burn Extreme, een snelle vetverbrander?

Fast Burn Extreme is een vetverbrander met meerdere componenten van natuurlijke oorsprong, zoals bevestigd door de fabrikant. Dankzij de inhoud van extracten van Indische brandnetel, bittere sinaasappel, groene thee en vele andere producten die we later zullen ontdekken, zou dit product gewichtsbeheersing bevorderen en de vermindering van vetreserves stimuleren.

De beloften van de fabrikant van Fast Burn Extreme

Key Player Limited, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, is de naam van de fabrikant van het product dat we testen. Het bedrijf beschrijft zichzelf als een van de toonaangevende fabrikanten van cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten in de Golfregio. Hun producten worden gedistribueerd in verschillende landen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Fast Burn Extreme pour Seche MusculationFast Burn Extreme belooft de vetverbranding te versnellen en 500 calorieën meer te verbranden in een enkele trainingssessie dan een sessie zonder.

Hier is een lijst met beloftes die te vinden zijn op de officiële website van het product:

 • Verhoogde stofwisselingssnelheid tot 40% ;
 • Vermindert vetreserves tot 15%;
 • Vermindering van glucosereserves;
 • Activering van de thermogenese van het lichaam;
 • Gewichtscontrole en -vermindering;
 • Blokkeren van vetopslag.
 • Verbeterd uithoudingsvermogen tijdens training;
 • Bevordert een beter energieniveau;
 • Vergemakkelijkt het modelleren van de spieren;
 • Afwezigheid van dopingproducten in het supplement.

Beloften zoals deze vragen zeker om een ingrediëntenlijst die net zo vol zit, om de beloften van de fabrikant van Fast Burn Extreme na te komen.

De ingrediënten Fast Burn Extreme ingrediënten en hun werkingsmechanisme

Fast Burn Extreme biedt ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen bij atleten en gebruikers met een relatief actieve levensstijl. In totaal zijn er 8 ingrediënten:

Indisch brandnetelextract:

Ook bekend als Coleus forskohlii, is brandnetel een wild kruid dat traditioneel in India wordt gebruikt voor de behandeling van hartfalen, hypertensie en urinewegontsteking, evenals voor gewichtsverlies.

Werkingsmechanisme in het kort: Brandnetel verhoogt de productie van cAMP, een organische verbinding die als rol heeft de vetverbranding te versnellen, wat leidt tot gewichtsverlies.

Extract van bittere sinaasappel:

De wetenschappelijke naam is Citrus aurantium, een boom afkomstig uit Zuidoost-Azië, ook te vinden in Egypte, Syrië en andere delen van Arabië.
Samengesteld uit flavonoïden, synefrine, pectine, helende en antibacteriële essentiële oliën, limonenen en coumarines, vitamine C, carotenen en tyramines.

Werkingsmechanisme in het kort: Dit ingrediënt ondersteunt de functies van je spijsverteringssysteem door je eetlust te onderdrukken. Dit wordt bereikt door de vetstofwisseling te verhogen en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.

Groene thee-extract:

Wetenschappelijk bekend als Camelia Sinensis, groene thee is een vrij bekende plant waarvan de naam wordt geassocieerd met vele voordelen. Het is een bron van meer dan 400 chemische verbindingen, vitaminen en mineralen. Maar waar groene thee echt in uitblinkt is het grote aantal antioxidanten, waaronder epigallocatechine gallaat.

Werkingsmechanisme in het kort: Groene thee-extract is een krachtige antioxidant die essentieel is om het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen, de oxidatie van vetzuren te stimuleren en de thermogenese van het lichaam te bevorderen. Verschillende onderzoekers hebben zijn werking bij natuurlijk vetverlies aangetoond.

Paprika-extract:

Capsicum annuum is de Latijnse naam voor alle pepervariëteiten behalve zwarte peper. Alle pepers bevatten een bepaalde hoeveelheid capsaïcine. Onderzoekers ontdekten dat het innemen van 2,5 milligram capsaïcinoïden het totale aantal calorieën dat tijdens een maaltijd werd geconsumeerd, verminderde. Als gevolg hiervan concludeerden de wetenschappers dat het opnemen van capsaïcine in je dieet zou kunnen helpen bij gewichtsbeheersing, omdat het de totale calorie-inname zou verminderen.

Werkingsmechanisme in het kort: Paprika-extract ondersteunt de functies van het spijsverteringsstelsel door het proces van het verbranden van vetreserves te activeren en je maag te beschermen.

Garcinia cambogia-extract:

Een subtropische plant die voorkomt in Zuidoost-Azië, India en Afrika. De rol ervan bij gewichtsbeheersing is welbekend, omdat het zowel een vetverbrander als een eetlustremmer is. Het hoofdingrediënt, HCA (Hydroxycitroenzuur), wordt verantwoordelijk gehouden voor deze eigenschappen.

Werkingsmechanisme in het kort: het is zeer effectief in het onderdrukken van de eetlust, het blokkeren van vetopslag en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.

Cafeïne:

Cafeïne wordt geclassificeerd als een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel door in te werken op neurotransmitters en is wereldwijd een zeer populaire stof. Het komt van nature voor in meer dan 60 stoffen, waaronder koffie, thee, guarana, yerba maté, colanoten en cacao.
Deze stof verhoogt de alertheid en cognitie, de algemene spierkracht en fysieke prestaties en stimuleert het rustmetabolisme.

Werkingsmechanisme in het kort: Dankzij zijn eetlustremmende, vochtafdrijvende en vetverbrandende eigenschappen is cafeïne aanwezig in veel afslankproducten. Regelmatige consumptie van cafeïne zorgt ervoor dat je langer kunt sporten met de best mogelijke resultaten.

Chroom:

Een bestanddeel dat al in minuscule sporen in het menselijk lichaam aanwezig is. De op de markt gebrachte vorm van chroom is chroompicolinaat. Chroom speelt een vitale rol in het metabolisme van suikers, want dankzij chroom reguleert insuline de glucose in het bloed, waardoor de opslag van vet wordt voorkomen. Het wordt aanbevolen voor gewichtsverlies en spiertoename bij sporters.

Werkingsmechanisme in het kort: Chroom zou helpen bij het oplossen van het snackprobleem. Als de suikerspiegel gestabiliseerd is, kan het ook je eetlust onderdrukken. Het ondersteunt ook het metabolisme van macronutriënten.

Vitamine B6:

Dit is een in water oplosbare vitamine die bekend staat als “essentieel”. Ons lichaam kan het niet aanmaken of opslaan, dus moet het dagelijks uit voedsel worden gehaald in de vorm van pyridoxine, pyridoxal en pyridoxamine. Vitamine B6 komt voor in orgaanvlees, vis, biergist, vlees, tarwekiemen, volle granen en peulvruchten, bananen en bonen. Het wordt gebruikt om hart- en vaatziekten te voorkomen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen is 100 mg.

Werkingsmechanisme in het kort: Vitamine B6 zorgt ervoor dat het lichaam een adequaat energiestofwisselingsproces heeft dat in staat is om het interne evenwicht te bewaren, terwijl het de werking van het endocriene systeem reguleert.

Hoe gebruik je Snelle Burn Extreme

Dit product wordt verkocht in flessen van 60 capsules.

De aanbevolen portie is 2 tot 4 capsules per dag, afhankelijk van de lichaamsmassa. De capsules moeten worden gedronken met ongeveer 300 ml water.

 • Voor personen lichter dan 85 kg: 2 capsules eenmaal per dag, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd of training.
 • Voor personen zwaarder dan 85 kg: 2 capsules 2 keer per dag, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd of training.

Koop Fast Burn Extreme

Fast Burn Extreme wordt direct online verkocht via de officiële website, voor een prijs van €49,00 per flesje. Met twee extra aanbiedingen kun je de prijs van het product verlagen door meer te kopen.

site officiel du produit

Er zijn 3 manieren van betaling: bij levering, met creditcard of Sofort (het systeem dat het meest wordt gebruikt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België), of via een bankoverschrijving.

Er is een 90 dagen geld-terug garantie in geval van ontevredenheid.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen voor gebruik met betrekking tot Snel Burn Extreme

Fast Burn Extreme is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen die lijden aan hart- en vaatziekten of overgevoeligheid voor cafeïne. Het is ook gecontra-indiceerd voor mensen met hoge bloeddruk en mensen die antistollingsmiddelen gebruiken.

Zoals bij alle voedingssupplementen wordt het afgeraden om de aanbevolen dagelijkse dosis te overschrijden.

Een speciale waarschuwing geldt voor het hoge cafeïnegehalte (200 mg per portie – 2 capsules). Zorg ervoor dat je het niet mengt met andere producten die cafeïne bevatten. Het is ook van vitaal belang om je cafeïne-inname gedurende de dag onder controle te houden om de ongewenste effecten van overdosering te voorkomen, zoals misselijkheid, slapeloosheid, opwinding, hartritmestoornissen en irritatie.

Tot slot moet dit product nooit worden beschouwd als een vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl.

Onze mening over Fast Burn Extreme

Fast Burn Extreme lijkt een tamelijk succesvol product te zijn, als we de gegevens moeten geloven die op bepaalde forums zijn verzameld, waaruit blijkt dat het aantal verkochte eenheden de 100.000 U heeft overschreden.

We hebben ook een aantal vrij lange discussies gezien op sociale netwerken. Toch denken we dat dit product het proberen waard is. Hier is onze samenvatting van de sterke en zwakke punten die we aan het einde van ons onderzoek naar voren hebben gebracht.

De PLUS

 • Identificeerbare fabrikant en contactgegevens beschikbaar;
 • Natuurlijke ingrediënten met erkende afslankeffecten;
 • Geen doping of verboden stoffen (geschikt voor liefhebbers van fitness en bodybuilding);
 • Ongeopende verpakkingen kunnen binnen 90 dagen worden geretourneerd voor terugbetaling.

De MINPUNTEN

 • Alleen online te koop (kan een nadeel zijn voor bepaalde soorten kopers);
 • Product nog niet getest door een organisatie of officiële instantie.

Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)