Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Custom Keto Diet, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 9 juli 2023.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Custom Keto Diet

Custom Keto Diet

Productnaam : Custom Keto Diet

Merk : AangepastKetoDieet

Verantwoordelijk : Rachel Roberts

Website : yourcustomplan.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Persoonlijk keto-dieetplan.

Prijs : €37.00

Formaat : Online ledenruimte.

Levering : Directe toegang

Garantie : 60 dagen (100% restitutie als je niet tevreden bent)

Beschrijving van Custom Keto Diet:

“Custom Keto Diet” is een uitgebreid 8 weken durend gepersonaliseerd keto dieet plan dat een op maat gemaakt actieplan biedt gebaseerd op jouw lichaam, levensstijl, doelen en smaakpapillen!

Evaluatie Custom Keto Diet:

“Custom KETO Diet is een gepersonaliseerd keto-dieetplan van 8 weken, speciaal ontworpen om je te helpen je streefgewicht binnen een redelijk tijdsbestek te bereiken.

Het verschil tussen dit gepersonaliseerde Keto dieet en een andere Keto gids is dat het een op maat gemaakt ketogeen maaltijdplan is, aangepast aan jouw situatie, jouw lichaam, jouw smaak en jouw doelen.

Met behulp van een gepersonaliseerd dieet garandeert dit systeem een gestaag gewichtsverlies met maximaal comfort en zonder jojo-effect!

Maar vooral :

Wat is een KETO of ketogeen dieet?

Een ketogeen dieet is een zeer suikerarm dieet waarbij koolhydraten worden vervangen door lipiden (natuurlijke vetten). Het vet, eenmaal gemetaboliseerd, creëert een staat van nutritionele ketose waarin vet het belangrijkste materiaal wordt dat door het lichaam wordt gebruikt om energie te creëren.

Dit stimuleert de verbranding van lichaamsvet, wat resulteert in snel afslanken!

Het lijdt geen twijfel dat het Keto-dieet een gezonde en zeer effectieve manier is om ongewenste kilo’s kwijt te raken.

Dat gezegd hebbende, bereikt niet iedereen ongelooflijke resultaten en de reden is dat mensen verschillend zijn, met totaal verschillende levensstijlen, hunkeringen en gewoonten. Het “keto-dieet op maat” houdt rekening met al deze factoren om een gepersonaliseerd voedingsplan te ontwikkelen dat op jou is afgestemd, zodat je een gestage en optimale vooruitgang boekt dankzij een ketogeen dieet dat is aangepast aan jouw situatie en smaak.

Wat is dit “aangepaste KETO-dieet”?

Custom Keto Diet
Zoals je kunt zien is het Custom Keto Dieet een gepersonaliseerde afslankmethode van 8 weken gebaseerd op het ketogeen dieet.

De bedenker van deze methode is Rachel Roberts, een fitnessexpert. Ze ontdekte dit dieet door onderzoek en ontwikkelde het met de hulp van topkoks, voedingsdeskundigen en professionele personal trainers.

Deze dieetkeuze omvat een natuurlijke methode die je in staat stelt om blijvend gewicht te verliezen en tegelijkertijd je gezondheid te behouden met makkelijk te maken gepersonaliseerde keto recepten.

Het dieetplan bevat talloze recepten, niet alleen om lichaamsvet te verbranden, maar ook om gezond te leren eten.

Deze methode geeft je ook voedingsadvies, portiegroottes en stappen die je moet volgen, afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken, je voedselvoorkeuren, je huidige gewicht en je levensstijl.

Het zal je helpen je dagelijkse routine te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen!

“Aangepast keto-dieet” is voorzien van een schat aan extra materiaal waarmee je ook na de 8 weken door kunt gaan met het dieet, zoals kookboeken en waardevolle aanvullende informatie over de overgang naar een ketogeen voedingspatroon.

Hoe werkt het?

Met Custom KETO Diet wordt al het werk voor je gedaan. Je ontvangt een 8 weken durend keto maaltijdplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Het begint allemaal met een snelle en eenvoudige online vragenlijst waarin je je geslacht, levensstijl, dieetvoorkeuren en lichaamsafmetingen selecteert. Het programma houdt vervolgens rekening met dit alles om je een gepersonaliseerde aanpak voor gewichtsverlies aan te bieden door middel van een 8 weken durend keto maaltijdplan.

Elke dag krijg je een recept voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes met de juiste portiegroottes voor elke specifieke maaltijd op basis van de persoonlijke voorkeuren en doelen die je aan het begin hebt gesteld.

Alle maaltijden gaan vergezeld van voedingsinformatie waarin wordt uitgelegd waarom ze zijn gekozen. Het doel is om je te helpen het dieet te begrijpen in plaats van het simpelweg te volgen. Dit maakt het makkelijker om nieuwe gezonde gewoontes te vormen die je lang na de 8 weken kunt voortzetten.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

De belangrijkste voordelen van het aangepaste keto-dieet zijn :

 – Verlies gewicht zonder de verloren kilo’s aan het einde van de kuur terug te krijgen!
 – Help een gezond gewicht te bereiken en te behouden!
 – Stimuleer de hersenfunctie!
 – Diabetes helpen beheersen of zelfs omkeren!
 – Verminder het risico op hartaandoeningen!
 – Mentaal welzijn verbeteren!
 – Bepaalde soorten ziekten te voorkomen en te bestrijden!
 – Darmgezondheid en -aandoeningen verbeteren!
 – Snel eten mogelijk maken!
 – Een gezonde levensstijl opbouwen voor de lange termijn!
 – Eenvoudig en gemakkelijk te volgen zijn!

Aanvullende informatie :

Custom Keto Diet
Je kunt je dieetplan personaliseren wanneer je je registreert, maar je kunt het ook op elk moment aanpassen vanuit je ledenruimte!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, zijn fastfoodrestaurants ook opgenomen. Dit keto plan bevat plaatsen zoals McDonald’s, Subway, Burger King, KFC, enz.

Intermittent fasting kan ook eenvoudig worden opgenomen in het aangepaste KETO-dieet!

Nadelen van het aangepaste keto dieet :

“Het Custom Keto Diet is geen wonderdieet waarmee je moeiteloos afvalt. Het is een ketogeen dieet waarvoor je inspanningen en opofferingen moet doen!

Een ketogeen dieet gaat soms gepaard met bijwerkingen die bekend staan als ‘ketogeengriep’, waaronder hoofdpijn, een hongergevoel, minder energie of concentratieproblemen… (Deze problemen verdwijnen over het algemeen na twee weken).

Ketogene diëten worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen jonger dan 18 jaar en mensen die lijden aan depressie, diabetes, leverproblemen of nieraandoeningen.

Een hoge vetinname kan cardiovasculaire gezondheidsproblemen verergeren!

Als je je zorgen maakt over je gezondheid of de minste twijfel hebt, is het belangrijk om een arts te raadplegen voordat je begint met een ketogeen dieet.

Reputatie van het Custom Keto Diet :

Ook al is het vrij recent, het Custom Keto Diet heeft al een vrij goede reputatie in de Verenigde Staten, met veel positieve getuigenissen die verwijzen naar een dieet dat resultaten geeft wanneer het serieus wordt gevolgd.

Conclusie voor Custom Keto Diet :

“Volgens de informatie die op het internet is verzameld, lijkt het Custom Keto Diet een effectieve afslankmethode te zijn die je niet alleen in staat stelt om gewicht te verliezen, maar die ook moet voorkomen dat je er weer aankomt als het dieet voorbij is!

Maar let wel op de hierboven genoemde nadelen voordat je aan je avontuur begint!

Officiële website :yourcustomplan.com

Bezoek de officiële website: Custom Keto Diet


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)