Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Brulafine en C-Konjac, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 26 maart 2024.
Score: 3.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige analyse van Brulafine en C-Konjac

Brulafine en C-Konjac
Productnaam: Brulafine en C-Konjac

Merk: BRULAFINE

Verantwoordelijk : Castalis

Website: www.brulafine.com

Taal: Nederlands

Korte beschrijving: Duo van afslankpillen.

Prijs: €49,70

Formaat: 1 flesje met 60 capsules + 1 flesje met 180 capsules.

Levering: Colissimo en UPS

Garantie: Tevredenheid of geld terug.

Beschrijving van Brulafine en C-Konjac:

“Brulafine en C-Konjac” is een afslankduo dat speciaal is ontworpen om overgewicht tegen te gaan door een vetverbrander en een eetlustremmer te combineren!

Evaluatie van Brulafine en C-Konjac:

“Brulafine en C-Konjac” zijn twee afslankproducten die al geruime tijd op de markt verkrijgbaar zijn. Ze worden in Frankrijk geproduceerd door Lustrel Laboratories met als doel de effectiviteit van een dieet te verbeteren.
“Brulafine en C-Konjac” hebben elk hun eigen functies. Ze vullen elkaar echter aan en hun duo zou opmerkelijke resultaten opleveren.
Hier is alles wat u moet weten over deze producten:

“Brulafine,” wat is het?

“Brulafine” is een voedingssupplement op basis van plantenextracten die bekend staan om hun afslankende eigenschappen. Het wordt op de markt gebracht als een vetverbrander in capsulevorm.

Productcomponenten

“Brulafine” bevat drie belangrijke ingrediënten, te beginnen met groene thee rijk aan EGCG (epigallocatechinegallaat). Het kan de afbraak van vetmassa bevorderen dankzij de aanwezigheid van theïne.

Groene thee staat ook bekend om zijn vermogen om de stofwisseling te verbeteren en het gewicht te reguleren. Bovendien is het een diuretische plant die de eliminatie van gifstoffen en overtollig water in het lichaam bevordert, en het heeft krachtige antioxidante eigenschappen.

Ook guarana behoort tot de belangrijkste ingrediënten van deze afslankpil. Het is een rood fruit uit Zuid-Amerika. Het helpt bij het verbranden van vet, verhoogt de stofwisseling, optimaliseert vetoxidatie en bestrijdt cellulitis.

Ten slotte is er kola, een nootdragende plant die inheems is in Afrika en het metabolisme kan stimuleren om vetverbranding te bevorderen. Het werkt ook als eetlustremmer omdat het snel een gevoel van verzadiging kan geven, waardoor het helpt bij gewichtsregulatie.

Effecten van “Brulafine”

“Brulafine” is een product dat bedoeld is om de vetstofwisseling te bevorderen en het gewicht onder controle te houden. Het effect ervan wordt versterkt door de combinatie van drie ingrediënten: groene thee, guarana en kola.

Gebruiksaanwijzing

Om vet te verbranden, wordt aanbevolen om dagelijks 2 capsules in te nemen tijdens het ontbijt. Let op: één doosje “Brulafine” bevat 60 capsules, wat bedoeld is voor een behandeling van 30 dagen.

Laten we nu verdergaan met “C-Konjac”:

“C-Konjac” is een voedingssupplement met een krachtig eetlustremmend effect. Daarom wordt het beschouwd als een van de beste bondgenoten tijdens een afslankprogramma. Bovendien worden de afslankeffecten van het product bevestigd door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid).

Componenten van “C-Konjac”

Zoals de naam al aangeeft, is dit product gemaakt van een kruidachtige plant uit Zuidoost-Azië genaamd konjac. De wortelknol bevat glucomannaan, een niet-calorische oplosbare vezel.

Het kan het gevoel van verzadiging optimaliseren doordat het in de maag opzwelt, waardoor de dagelijkse calorie-inname wordt verminderd!
Glucomannaan kan ook de bloedlipideniveaus reguleren.

Dit product bevat ook Bambusa arundinacea, een plant uit Zuid-India en Bengalen. Het is een van de meest gebruikte remedies in de traditionele Aziatische geneeskunde om spieren, kraakbeen en botten te versterken.
De fabrikanten van “C-Konjac” hebben dit stekelige bamboe gebruikt om een natuurlijk antiklontermiddel te verkrijgen. Het tapiocafermentatieproduct pullulan maakt de lijst van ingrediënten van deze eetlustremmer compleet.
Naar verluidt werken Bambusa arundinacea en pullulan samen om de effectiviteit van deze afslankcapsule te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing

Om de eetlust te verminderen met C-Konjac, wordt aanbevolen om 45 minuten voor elke maaltijd twee capsules in te nemen. Elke capsule moet met een glas water worden ingenomen. Let op: één flesje van dit product bevat 180 capsules, wat overeenkomt met een afslankprogramma van 30 dagen.

De combinatie “Brulafine en C-Konjac”:

Brulafine en C-KonjacZoals eerder vermeld, zijn “Brulafine en C-Konjac” complementair en kunnen ze de effectiviteit van afslankinspanningen of een mild dieet verbeteren.

Effecten van dit duo

De combinatie van deze producten bestrijdt effectief overgewicht. Het versnelt namelijk gewichtsverlies, omdat “C-Konjac” de eetlust kan verminderen en “Brulafine” vet kan verbranden.

Met andere woorden, deze twee producten elimineren vetmassa in uw lichaam en beperken uw dagelijkse calorie-inname.

Het lijkt er ook op dat dit afslankduo het metabolisme en de energie-uitgaven verhoogt.

Naast dit alles zijn beide producten gunstig voor de gezondheid, omdat ze antioxidanten bevatten.

Elke persoon is echter uniek, en de effectiviteit van “Brulafine en C-Konjac” hangt af van verschillende factoren.
Daarom kunnen de effecten bij sommige personen langzamer zijn en bij andere sneller. In ieder geval garandeert de fabrikant de effectiviteit van zijn producten!

Voordelen van beide producten

“Brulafine en C-Konjac” zijn 100% natuurlijke afslankproducten. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, conserveermiddelen, gluten, titaandioxide en HPMC.

Bovendien bevatten ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Het zijn producten met het label “Made in France”, wat voor sommige consumenten een garantie voor betrouwbaarheid kan zijn.

Aanvullende informatie:

“Brulafine en C-Konjac” zijn beide 100% natuurlijk en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Bij elke bestelling wordt ook een volledig coachingprogramma meegeleverd dat toegankelijk is op pc’s en smartphones. Houd er echter rekening mee dat het programma slechts voor een periode van 1 maand wordt aangeboden en zonder annulering van uw kant automatisch wordt verlengd voor de volgende maand tegen een prijs van €39,50!

Het betalingssysteem is veilig en accepteert creditcards zoals Bancontact, Visa, Mastercard…

Leveringen worden binnen 48 werkdagen verzonden. Afhankelijk van het bestemmingsland worden ze behandeld door UPS of Colissimo.

Naast het wettelijke recht van 14 dagen bedenktijd biedt Castalis een “tevredenheid of geld terug” garantie. U moet echter aan alle voorwaarden voldoen die in de algemene voorwaarden van de officiële website worden beschreven om hiervan te kunnen profiteren.

De klantenservice is bereikbaar via een online formulier of van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur per telefoon op 0800 960 099 voor Frankrijk en +33 (0) 1 86 49 00 99 voor de rest van de wereld.
Voor retourzendingen en postcorrespondentie: CASTALIS – Klantenservice, 27 rue d’Edimbourg, 75008 Parijs, Frankrijk.

Nadelen van Brulafine en C-Konjac:

Het coachingprogramma dat bij elke bestelling voor een periode van 1 maand wordt aangeboden, wordt automatisch verlengd voor de volgende maand. Zonder annulering binnen de eerste 30 dagen wordt uw account automatisch belast met een bedrag van ongeveer dertig euro!
“Brulafine en C-Konjac” kunnen op zichzelf geen garantie bieden voor gewichtsverlies. Om overgewicht effectief te bestrijden, is het altijd nodig om een goede methode voor gewichtsverlies te volgen (een gezond en uitgebalanceerd dieet in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging). Gewichtsverlies supplementen zoals hier beschreven dienen alleen ter ondersteuning en om uw dagelijkse inspanningen wat makkelijker te maken.
Over het algemeen brengt het consumeren van “Brulafine en C-Konjac” geen ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom kunnen beide producten wettelijk worden verkocht zonder medisch voorschrift. Er bestaat echter een risico op allergische reacties op een van de ingrediënten. Het is daarom belangrijk om de samenstelling van deze producten zorgvuldig te controleren voordat u ze gebruikt.

Let op:

“Brulafine en C-Konjac” worden niet aanbevolen voor personen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Open de capsules niet en neem ze niet in poedervorm in.
“Brulafine” bevat cafeïne. Het wordt niet aanbevolen voor personen die antihypertensieve behandelingen ondergaan of die gevoelig zijn of allergisch zijn voor cafeïne. Het wordt ook aanbevolen om de capsules ‘s ochtends in te nemen om mogelijke negatieve effecten op uw slaapkwaliteit te voorkomen.
Personen die onder medisch voorschrift staan, moeten geen voedingssupplementen innemen. Als u twijfelt, is het belangrijk om een arts te raadplegen.

Reputatie van Brulafine en C-Konjac:

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor deze producten is Castalis Ood.
Het is een Bulgaars bedrijf dat in juni 2017 is opgericht, met het hoofdkantoor gevestigd aan 28 Golash Street, Ent. A, Begane grond, Studio 3, District Slatina, Sofia 1505, Bulgarije.
De reputatie van “Brulafine” en “C-Konjac” is tamelijk gemengd. Veel negatieve getuigenissen komen echter van mensen die de producten nooit hebben geprobeerd. Als we alleen kijken naar de getuigenissen van mensen die “Brulafine en C-Konjac” hebben getest, lijken de positieve getuigenissen de negatieve te overtreffen.
Het laboratorium dat verantwoordelijk is voor de productie van beide producten is Castalis Pharmaceutical Laboratory, gevestigd in Saint-Jean-de-Védas, Frankrijk.

Conclusie voor Brulafine en C-Konjac:

Op basis van het onderzoek dat op internet is uitgevoerd, lijkt het erop dat “Brulafine en C-Konjac” aanzienlijke hulp kunnen bieden aan personen die een gewichtsverliesmethode volgen.
Daarom raad ik “Brulafine & C-Konjac” aan aan mensen die hulp zoeken bij hun inspanningen voor gewichtsverlies.

Het is echter belangrijk om te begrijpen dat deze producten alleen bedoeld zijn als aanvulling op een gewichtsverliesaanpak die bestaat uit een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Houd er ook rekening mee dat het coachingprogramma dat wordt aangeboden, indien niet geannuleerd binnen 30 dagen, automatisch wordt verlengd voor een maandelijks bedrag van ongeveer dertig euro!

Officiële website: www.brulafine.com

Ga naar de officiële website: Brulafine & C-Konjac

Als alternatief, voor degenen die op zoek zijn naar een afslankoplossing zonder verborgen kosten of abonnementen, is hier een zeer betrouwbaar en effectief afslankproduct dat zich al heeft bewezen!


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)