Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Corinne Kepler

8 tips om snel en gemakkelijk af te vallen voor de zomer!

Bijgewerkt op 4 november 2023.

transapente pixel
8 tips om af te vallen voor de zomerDe zomer nadert met rasse schreden en je bent er nog niet helemaal klaar voor om die prachtige bikini aan te trekken waar je al zo lang van droomt?

Als je begint te denken aan het strand, gouden zand, zonnebaden en luieren, is het makkelijk om ongerust te worden als je een paar extra kilo’s meedraagt…

Dus je bent klaar om alle denkbare moeite te doen om snel af te vallen, zodat je zelfverzekerd en trots op je lichaam over het strand kunt lopen!

Het is mogelijk om snel af te vallen en het hoeft geen extreme frustratie, totale ontbering of een willekeurig dieet te betekenen!

Dus hoe kun je, nu je op weg bent naar de laatste loodjes voor de feestdagen, die laatste overtollige rondingen snel en gemakkelijk kwijtraken?

Ontdek de regels die je moet volgen om snel gewicht te verliezen, terwijl je de behoeften van je lichaam respecteert en geniet van het leven!

1. Om snel en gemakkelijk af te vallen voor de zomer, ontmasker je valse afslankvriendinnen!

een-vrouw-in-een-strand-na-succesvol-gewicht-verliezen-voor-de-zomerSommige voedingsmiddelen zijn misleidend en de fouten en valkuilen die je moet vermijden zijn soms moeilijk te herkennen in een wereld waar voeding steeds complexer wordt! Kijk goed naar etiketten en kijk uit voor voedingsmiddelen die vol suiker zitten zonder dat het zo lijkt.

Gebottelde vruchtensappen bevatten een zeer hoog percentage suiker als er niet op staat dat het 100% puur sap is, en zijn een uitstekend voorbeeld van nep afslankvoeding. Geef de voorkeur aan zelfgemaakte vruchtensappen, die je met mate moet consumeren, en kies in plaats daarvan voor heel fruit, dat vol zit met vezels die uitstekend zijn voor je spijsvertering en verzadiging!

Ontbijtgranen zijn ook een goed voorbeeld van een voedingsmiddel dat een valse bondgenoot is bij het afvallen. Ze zijn vaak erg zoet en niet erg vullend. Kies in plaats daarvan voor havermout of volkorenbrood, voedingsmiddelen die je de brandstof geven die je nodig hebt om je dag goed te beginnen.

En blijf waakzaam, want veel andere producten vallen in de categorie van valse vrienden als het gaat om snel een paar kilo’s kwijtraken voor de zomer, bijvoorbeeld: vetarme producten, smoothies, sandwichbrood, diepvriespannen gebakken groenten of groentechips.

2. Baseer je dieet op voedingsmiddelen met een lage glykemische index

Dankzij voedingsmiddelen met een lage glykemische index, zoals roggebrood, volkorenbrood of volkorengranen (rijst, quinoa, enz.), blijft je bloedsuikerspiegel (glykemie) stabiel en in evenwicht, terwijl je hersenen en spieren gevoed worden.

Dit zal je helpen om vermoeidheid en hongergevoelens te voorkomen, zodat je met trots 11 uur ‘s ochtends kunt doorkomen, zonder de beroemde “energiecrash” te krijgen die je ertoe brengt om vaak vette en suikerrijke snacks te eten, en zonder honger te lijden tegen de tijd dat je aan de middagmaaltijd begint.

3. Denk aan eiwitten!

Om te voorkomen dat je honger krijgt tijdens je afslankdieet en je niet moe voelt, moet je voldoende eiwitten eten. Eiwitten hebben de eigenschap om spiergroei te bevorderen (ze zijn de perfecte aanvulling op je fysieke activiteitenprogramma), helpen bij de eliminatie en hebben een sterk verzadigend effect.

Kies bij elke maaltijd voor mager vlees (kip, ham) of magere vis om je afslankmaaltijden mee te maken.

4. Word actief!

Snel afvallen is goed, maar gewichtsverlies combineren met het vormen van je figuur is nog beter als je strandklaar wilt zijn!

Met cardio-activiteiten, zoals hardlopen, fietsen of zwemmen, 3 keer per week, ideaal in combinatie met krachttrainingen, kun je je gewichtsverlies een boost geven en je lichaam in slechts een paar weken modelleren en strakker maken.

5. Beperk vet en suikerrijk voedsel

Het spreekt voor zich dat het te regelmatig eten van koekjes, chips, gebak, koolzuurhoudende dranken en andere producten met veel vet en suiker je snelle gewichtsverlies in gevaar brengt.

Om je te helpen die paar extra kilo’s kwijt te raken die je zo zwaar maken, kun je in plaats daarvan kiezen voor groene groenten, die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en vezels; peulvruchten, die goed vullen; gekiemde zaden, vol leven en goed voor je spijsvertering; en oliezaden, bronnen van mineralen en goede vetten. Voor een vermageringssnack neem je bijvoorbeeld een handvol gedroogd fruit en een stuk vers fruit. Je zult je licht en vol energie voelen!

6. Begin met het eten van groenten en fruit!

Als je voor de feestdagen weer in vorm wilt komen, vergeet dan het eten van zetmeelrijk voedsel met brood en saus!

Eet met mate fruit en groenten voor al hun voordelen! Ze zijn rijk aan vezels, dus ze zijn goed voor de stoelgang, ze voorkomen dat je trek krijgt omdat ze je een vol gevoel geven, ze helpen je lichaam zich te ontdoen van gifstoffen die het verstoppen (zoals vetten!) en bovendien zijn ze heerlijk!

Geniet bijvoorbeeld van fruitsalades als ontbijt, of van seizoensgroenten zoals asperges, vroege courgettes of artisjokken!

7. Geef de voorkeur aan vetverbrandende voedingsmiddelen

Bepaalde voedingsmiddelen helpen van nature om ongezonde vetten te elimineren en voorkomen dat ze in het lichaam worden opgenomen, terwijl ze je lichaam voorzien van de “vetverbrandende” mineralen die je nodig hebt.

Het dagelijks eten van citroenen, appelazijn, kruiden of groene thee is de perfecte aanvulling op je afslankprogramma.

8. Verminder je zoutinname!

Wist je dat je van te veel zout een opgeblazen gevoel krijgt? Door je zoutinname te verminderen kun je voorkomen dat je water vasthoudt, wat bijvoorbeeld zwellingen in je benen of buik kan veroorzaken. Bepaalde voedingsmiddelen zijn rijk aan zout en moeten tijdens je dieet worden vermeden en daarna met mate worden gegeten. Dit zijn bijvoorbeeld kaas, vleeswaren en kant-en-klaarmaaltijden.

TesteurPilules.com_Bonus IcoonDankzij deze 8 gemakkelijk te volgen tips kun je nu al actie ondernemen voor de komende weken en de kilo’s die je met je meedraagt kwijtraken zonder enige moeite of bovenmenselijke inspanning!

Wil je nog sneller afvallen en je inspanningen maximaliseren? Hier is nog een laatste tip om je te helpen je doelen voor gewichtsverlies te bereiken.

Bonustip: afslankmiddelen!

Waarom begeleid je je dieet niet met een afslankproduct dat je zal helpen om meer af te vallen, meer vet te verbranden en verzadiging te bevorderen? Om jezelf de beste kans op succes te geven, kunnen bepaalde producten zoals maaltijdvervangers (voor je drukste dagen), eetlustremmers of vetverbranders een grote hulp zijn.

Aarzel niet om meer te weten te komen over de beste producten op de markt om het product te vinden dat het beste past bij jouw behoeften en je doelen om af te vallen.

Bekijk ons advies over het kiezen van de juiste afslankpil om mee te beginnen…

Nu ben je klaar om die laatste kilo’s kwijt te raken! Volg onze afslanktips en je zult kunnen genieten van een lichtere zomer!


Dit Artikel Delen!