Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Corinne Kepler

Afslankproducten: hoe kies je de juiste?

Bijgewerkt op 30 oktober 2023.

transapente pixel
Tips voor het kiezen van het juiste afslanksupplementAfvallen met behulp van een afslankproduct is tegenwoordig een zeer populaire keuze. Of het nu is om een paar extra kilo’s kwijt te raken of om je ideale gewicht te behouden, afslankproducten kunnen van onschatbare waarde zijn, mits je weet hoe je de juiste moet kiezen.

We weten dat het niet gemakkelijk is om te kiezen, met alle merken op de markt die allemaal beweren dat ze je vet in een mum van tijd kunnen wegsmelten.

Dus hoe kies je het juiste afslankproduct?

Ten eerste door meer te weten te komen over de beschikbare producten en de soorten afslankproducten die het beste bij je passen.

Dit bespaart je een hoop verspilde tijd (en teleurstelling) bij het zoeken naar het juiste afslankproduct voor jou. Het zal je ook beschermen tegen de vele oplichterspraktijken die op het web welig tieren.

Afslankproducten op recept :

Sommige afslankpillen vereisen een recept van een arts.

Voor dit soort afslankproducten moet je arts het alleen voorschrijven als je aan obesitas lijdt, en alleen als hij of zij denkt dat je absoluut moet afvallen om te voorkomen dat een gezondheidsprobleem waar je aan lijdt verergert.

Deze pillen zijn vrij sterk en veroorzaken vaak schrijnende bijwerkingen, daarom zal een arts ze alleen voorschrijven als hij of zij daartoe verplicht is om een verslechtering van de gezondheid van een patiënt te voorkomen of om te voorkomen dat zijn of haar leven in gevaar komt door overgewicht.

In elk geval worden pillen op recept om veiligheidsredenen altijd onder medisch toezicht ingenomen.

Bovendien is het bij wet verboden om deze pillen te kopen zonder dat ze door je arts zijn voorgeschreven. En zelfs als je ze op internet vindt, raden we je sterk af om ze te kopen, want ze zijn illegaal, zeer riskant voor je gezondheid en soms namaak, waardoor je, als je er geen kilo’s door kwijtraakt, zeker geld verliest.

Zonder recept verkrijgbare afslankproducten :

Als je geen overgewicht hebt en geen medische behandeling nodig hebt, zijn er afslankpillen zonder recept verkrijgbaar.

Merk echter op dat het kopen van deze vrij verkrijgbare afslankpillen niet zonder risico is, en dat is precies waarom we testeurpilules.com hebben opgezet: om je te helpen de risico’s van het kopen van vrij verkrijgbare afslankpillen te begrijpen en te vermijden.

Veel van deze vrij verkrijgbare afslankpillen werken gewoon niet, sommige zijn gevaarlijk en andere zijn gewoon zwendel om je geld te krijgen.

Je hoeft alleen maar een beetje online onderzoek te doen om een aantal zeer goede sites te vinden die kwaliteitsinformatie bieden over de beste keuze die je kunt maken om het beste afslankproduct te vinden.

Helaas zijn er ook talloze sites die beweren dat ze je een objectieve mening geven over een bepaald afslankmiddel, terwijl de site in feite is opgezet door de fabrikant van dat product zelf.

testeur-pilules.com is opgezet om je te helpen voorkomen dat je afslankpillen koopt die niet werken.

Dat gezegd hebbende, er zijn vrij verkrijgbare medicijnen die je kunnen helpen gewicht te verliezen. Onze uitdaging is om je te helpen om uit de vele soorten afslankpillen die verkrijgbaar zijn, de pil te kiezen die het meest geschikt is voor jou, de pil die voor jou kan werken en die de beste resultaten zal geven.

Soorten afslankproducten

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten natuurlijke afslankproducten: vetvangers, eetlustremmers, vetverbranders, koolhydraatremmers en pillen met twee of meer werkingen.

Vetverbrandende afslankproducten:

Zonder twijfel het populairste type afslankproduct van allemaal.

Vetverbranders zijn afslankproducten die inwerken op een traag metabolisme (dat de neiging heeft niet genoeg calorieën te verbranden), om de effectiviteit en het potentieel ervan te verhogen om de hoeveelheid vet te verbranden tijdens lichamelijke inspanning, of het nu gewoon wandelen of lichaamsbeweging is.

Dit type product is geschikt voor mensen die zelfs graag regelmatig eenvoudige lichamelijke oefeningen doen en op zoek zijn naar een manier om meer vet te verbranden, zonder extra inspanning. Het heeft ook een aanzienlijk voordeel ten opzichte van andere producten: als je meer calorieën verbrandt, krijg je meer energie en voel je je fitter.

Afslankende eetlustremmers:

Zoals hun naam al doet vermoeden, werken eetlustremmers direct in op de maag, waardoor je een vol gevoel krijgt. Dit type afslankproduct ‘vult’ op natuurlijke wijze de maag, die vervolgens de informatie doorgeeft aan de hersenen en het verlangen om meer te eten stopt.

Dit type afslankproduct is het meest geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om te stoppen met snacken tussen de maaltijden of die de neiging hebben om te veel te eten.

Vetvanger afslankproduct:

Vetvangers zijn een soort afslankproduct afkomstig van planten die over het algemeen rijk zijn aan speciale vezels, die zich kunnen binden aan vetten die de maag binnenkomen (hydrofiele bindingen) en voorkomen dat ze het lichaam binnenkomen. Op deze manier wordt vet op natuurlijke wijze afgevoerd.

Dit soort producten wordt vooral aanbevolen voor mensen die graag af en toe een stevige maaltijd eten en niet tegen een tekort kunnen, zelfs als het is om af te vallen.

Ze kunnen ook nuttig zijn als je vaak vetrijk fastfood moet eten.

Vertrouw echter niet op deze producten als je veel vet eet, want over het algemeen blokkeren ze slechts 30% van het vet dat je binnenkrijgt. Als je niet veel vet eet, zullen ze je ook niet helpen afvallen.

Veel van deze vetvangers kunnen, zelfs als ze goed werken, vervelende bijwerkingen veroorzaken: een opgeblazen gevoel, maagirritatie en uitstapjes naar het toilet, etc.

Gelukkig veroorzaken de beste vetblokkers deze bijwerkingen niet.

Koolhydraatblokker afslankproducten:

In plaats van vet te blokkeren, blokkeren deze afslankpillen bepaalde koolhydraten en verhinderen zo dat het lichaam ze omzet in oplosbaar vet.

Er wordt gedacht dat het consumeren van te veel koolhydraten verantwoordelijk is voor een snelle gewichtstoename, omdat overtollige koolhydraten worden omgezet en in het lichaam worden opgeslagen als vet.

Sommige bekende diëten zijn rond dit idee opgebouwd.

Dubbelwerkende of meervoudig werkende afslankpillen

Het concept hier is dat door het combineren van verschillende ingrediënten, met name vetverbranders en eetlustremmers, het afslankproduct in kwestie het verlangen om meer te eten onderdrukt en meer van de calorieën verbrandt die daadwerkelijk zijn geconsumeerd.

Dit heeft als effect dat vet op alle fronten wordt bestreden.

Wees echter op je hoede voor een afslankproduct dat heel veel ingrediënten bevat, want omdat de juiste bestanddelen vrij duur zijn, nemen fabrikanten genoegen met een kleine dosering, waardoor het gewenste effect niet of nauwelijks optreedt.

Om de tests te raadplegen die in elke categorie gepubliceerd zijn, gebruik je ons zoekveld bovenaan de pagina en voer je de naam of de categorie in van de pil die je wilt raadplegen.

Anders zijn hier een paar betrouwbare afslankproducten die perfect zijn om een goede afslankmethode te begeleiden: Serieuze & betrouwbare afslankpillen


Dit Artikel Delen!