Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Hoe bouw je spiermassa op

Bijgewerkt op 8 februari 2024.

transapente pixel
Gespierd en welgevormdVeel mensen willen graag spiermassa opbouwen en een imposante lichaamsbouw hebben, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen.

Om spieren op te bouwen, is het niet genoeg om zomaar wat oefeningen te doen.

Er is een bepaalde methode die je moet volgen en een paar valkuilen die je moet vermijden!

In dit artikel proberen we je een paar tips te geven over hoe je het lichaam kunt krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

1- Meer eten

De meest voorkomende valkuil is denken dat je genoeg eet. Maar dat is niet het geval.

Wat je nodig hebt om spieren te kweken, is veel eten.

Door te eten kun je zoveel mogelijk eiwitten en koolhydraten verzamelen, zodat je lichaam kan groeien en vormen zoals jij dat wilt..

Bovendien is de bijdrage van eiwitten en koolhydraten aan spieronderhoud essentieel, omdat deze voedingsmiddelen je helpen je lichaam zo goed mogelijk te onderhouden.

Als je veel eet, heb je daar alleen maar baat bij. Als je voldoende calorieën en eiwitten binnenkrijgt, hoef je alleen maar naar je doel toe te werken.

Als je kunt, probeer dan je inname te verdubbelen.. Probeer 6 maaltijden per dag te eten? Probeer bij elk tussendoortje een voedingsmiddel te eten met andere kenmerken dan de vorige maaltijd.

Hier is een idee van hoe je je maaltijden kunt organiseren:

  • Ontbijt: Roerei. Haver met rozijnen en melk. Granen met melk.
  • Tussendoortje: Chocoladereep met twee appels. Pinda’s of pindakaas met een proteïneshake.
  • Lunch: Blikje tonijn met rijst. Broodje kalkoen. Bolognese pasta.
  • Diner: Vlees of gevogelte met rijst en groenten. Fruit naar keuze.
  • Voor het slapen gaan: Kaas en een stuk fruit naar keuze met een glas melk.

2- Wees vastberaden en geef niet op

Je vastberadenheid is de sleutel tot je succes. Als je vastbesloten bent om een gespierd lichaam op te bouwen en zelfs een referentie te worden op het gebied van bodybuilding, is het belangrijk dat je volhardend bent!

Als je bij de eerste hindernis opgeeft of de oefening probeert te omzeilen en de gemakkelijke uitweg zoekt, zul je niet ver komen of het zal je veel langer kosten om er te komen..

3- Voedingssupplementen

Voedingssupplementen spelen een belangrijke rol bij je inspanningen om aan te komen in gewicht en massa. Het is zelfs noodzakelijk, om niet te zeggen essentieel, om deze voedingssupplementen te gebruiken om spieren op te bouwen.

#1 CrazyBulk SARM’s

CrazyBulk

Met maar liefst 5 verschillende soorten pillen is CrazyBulk SARMs onze nummer 1 keuze als het gaat om gainers. Het bevat een groot aantal massaopbouwende vitaminen en mineralen, evenals hoogwaardige eiwitten.

Lees meer

#2 TestoFuel

TestoFuel

TestoFuel is een groot succes in de gekozen markten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Het product blijft ook niet achter in Frankrijk, waar het steeds meer aanhangers krijgt.

Lees hier meer

#3 BlackWolf Jager Pakket

Blackwolf Spoor Pakket

BlackWolf Hunter Pack is veel meer dan een creatinesupplement. Het is eigenlijk een 3-in-1 pack, met een booster en een vetverbrander/energie regeneratie product.

Lees meer


Dit Artikel Delen!