Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Hyaluronzuur om de penis op natuurlijke wijze te vergroten

Bijgewerkt op 16 november 2023.

transapente pixel
hyaluronzuur spuitHyaluronzuurinjecties lijken steeds meer mensen aan te trekken die op zoek zijn naar “verloren” jeugd! Volgens Dr. … hyaluronzuur is een gel die hoofdzakelijk bestaat uit water dat oorspronkelijk in ons lichaam aanwezig is. Dit maakt het tot een natuurlijk product dat vooral wordt gebruikt om de tekenen van veroudering te behandelen die na verloop van tijd toenemen.

Naast de esthetiek van het gezicht blijkt hyaluronzuur ook te kunnen worden gebruikt in de … penis! Ja, het is nu een van de penoplastiemethoden die extra centimeters aan het mannelijk geslacht belooft, vooral in de breedte.

Wat is hyaluronzuur precies?

Volgens WikiPedia, een glycosaminoglycaan, niet gebonden aan een centraal eiwit en wijd verspreid over bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Voor de meesten van ons is dat gewoon Chinees. Het volstaat te zeggen dat het een molecuul is dat aanwezig is in celweefsel en dat voornamelijk dient om de intercellulaire ruimtes op te vullen en deel te nemen aan de hydratatie en cohesie van weefsels.

Het is dus iets dat al in ons zit en een zeer belangrijk effect lijkt te hebben op de lelijke sporen die veroudering achterlaat. Daarom blijft hyaluronzuur zo populair in de gezichtsesthetiek.

Hyaluronzuur injecteren in de penis: werkt het?

Om meer te weten te komen, hebben we op internet gezocht naar geverifieerde informatie. Toen stuitten we op Dr. Richard Diacakis, die deze procedure al meer dan 5 jaar toepast.

Een aflevering van het programma Révélations op de zender Numéro 23 bezocht de praktijk van de deskundige schoonheidsspecialist om een patiënt te volgen die op het punt stond hyaluronzuur in zijn edele delen te laten injecteren. Diacakis beweert dat het product onschadelijk is en dat de effecten onmiddellijk zichtbaar zijn.

De diameter van de penis wordt met 3 tot 4 centimeter vergroot, wat in de woorden van de arts neerkomt op een “visuele verdubbeling”. Aan het einde van het programma bevestigt de patiënt deze resultaten met een gevoel van vreugde en hernieuwd zelfvertrouwen, na een ingreep die ongeveer zestig minuten duurt.

Is hyaluronzuur het wondermiddel voor penisvergroting?

Zoals blijkt uit alle informatie die we op internet hebben kunnen vinden, is de penisvergroting met deze procedure voelbaar in de breedte van het orgaan. In feite worden deze injecties meer verdeeld in de richting van de penisgrootte, wat helemaal niet onbelangrijk is.

Hoewel het algemene gemiddelde tussen de 13 en 18 centimeter in lengte ligt en zo’n 4 centimeter in diameter, denkt een bepaald deel van de mannen nog steeds dat ze een kleine penis hebben! Deze controverse over de penisgrootte zal discussies blijven achtervolgen en zal altijd een bron van ontevredenheid zijn.

Richard Diacakis Hyaluronzuur

Bron Foto : YouTu.be

In 2013 diende de 27-jarige Sébastien een klacht in na een operatie waarbij de specialist hyaluronzuur had gebruikt.

Lees het artikel HIER: LINK

Als je het artikel leest, lijkt het duidelijk dat de injectie van dit zuur gecontra-indiceerd is in de penis!

We weten echt niet meer wie we moeten geloven…

Terwijl de arts in kwestie het gebruik van hyaluronzuur verdedigt als een standaardprocedure, denkt de advocaat van Sébastien daar anders over. Het lijkt er echter op dat de technische bekwaamheid van de arts in twijfel wordt getrokken. Wordt vervolgd…

Wat wij vinden van injecties met hyaluronzuur om de penis te vergroten

Vanwege de natuurlijke oorsprong (een biotechnologisch fermentatieproces met behulp van de kaken van een haan), geloven wij dat het gebruik van hyaluronzuur een solide wetenschappelijke basis heeft. Het is de bedoeling dat het 3 tot 12 maanden in het lichaam blijft, omdat het automatisch resorbeerbaar is.

We zijn echter geen voorstander van het gebruik van chirurgie, invasief of anderszins, om de penis te verbeteren. Er gaat niets boven een echt natuurlijk proces dat de gezondheid of het leven van de betrokkenen niet in gevaar brengt. Een behandeling op basis van een gezonde seksuele levensstijl, een gezond, evenwichtig dieet en het bestrijden van eventuele verstorende factoren (stress, overwerk, enz.) is nog steeds het beste.

Zie ook ons blogartikel: Je libido op natuurlijke wijze stimuleren via voeding.

Als we je alternatieven zouden moeten adviseren voor dit soort operaties, die zowel duur als riskant zijn, dan zou het zijn om twee alternatieven te gebruiken:

In beide gevallen raden we je aan om de juiste oplossing te kiezen die de meeste gebruikersfeedback heeft. Er zijn een aantal producten op de markt die misbruik maken van het verdriet van mensen om hen geld afhandig te maken.


Dit Artikel Delen!