Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Is het mogelijk om je libido op natuurlijke wijze te verhogen door middel van voeding?

Bijgewerkt op 4 november 2023.

transapente pixel
Je libido op natuurlijke wijze stimulerenAls je je libido op een natuurlijke manier wilt stimuleren en je kunt geen pillen vinden die werken, of als je gewoon geen zin hebt in medicijnen, dan kun je je wenden tot voedsel om je prestaties te verbeteren! Ja, seksuele potentie heeft niet alleen te maken met pillen en crèmes, maar ook met voeding. Wat kun je dan het beste eten om je libido en seksuele prestaties te verbeteren?

Er is er niet één, en het zal veel mensen blij maken! Voor de heren die graag hun seksuele prestaties willen verbeteren en tegelijkertijd hun eetpatroon onder de loep willen nemen, is hier een (niet-uitputtende) lijst met voedingsmiddelen waarvan je serieus moet overwegen om ze te eten als je je libido op natuurlijke wijze wilt stimuleren.

Voeding om je libido op natuurlijke wijze te stimuleren, veel meer dan een orgasme!

Aphrodite

Aphrodite, godin van de liefde en … seks!

Als je echt lekker en smakelijk voedsel eet dat ook nog eens in staat is om je libido op natuurlijke wijze te stimuleren, is het alsof je twee keer de zevende hemel bereikt; één keer door te eten en één keer, hummm, zie je…

Eten is niet alleen een biologische noodzaak, het is voor veel mensen ook een oefening die net zo sensationeel is als vrijen. De verschillende smaken, de verschillende texturen van voedsel, de afwisseling van warm en koud, zoet en hartig… het is allemaal een echte activiteit die even opwindend als voedend is.

Voor de gulzigsten onder ons is een tafel vol verschillende gerechten als een voedselorgie waar alles kan. Maar pas op voor afwijkingen! We willen hier niet dik worden: we willen onze erecties verbeteren, door te eten.

Is het mogelijk om je libido op natuurlijke wijze te verhogen door middel van voedsel?

Je zult je wel gerealiseerd hebben dat bepaalde soorten voedsel lustopwekkende eigenschappen hebben. En over Aphrodite, de godin van liefde en seks, herinner je je het beroemde schilderij waarop ze tevoorschijn komt uit een schelp van zeevruchten? Nou, het was een oester… doet dat je niet ergens aan denken? Hier is een korte lijst met voedingsmiddelen die je kunnen helpen om je libido op een gezonde manier te stimuleren en je veel betere resultaten in bed te geven!

Oester

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met oestersOesters zijn praktisch het oudste afrodisiacum dat door mensen wordt gebruikt, en dat is geen toeval: ze zijn zeer rijk aan zink, het sporenelement dat essentieel is voor seksuele rijping. Bij mannen. Zink blijkt een aanzienlijk effect te hebben op de productie van testosteron, het bekende hormoon dat het seksuele verlangen stimuleert bij zowel mannen als vrouwen.

Maar oesters bevatten meer dan zink: ze bevatten ook jodium, Omega-3, dopamine en andere micronutriënten met interessante effecten.

6 gemiddelde oesters zouden ongeveer 45 mg zink leveren, terwijl de minimaal aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 11 mg/dag is.

Anekdote: er wordt gezegd dat de beroemde Italiaanse verleider Casanova zijn maaltijden begon met het verslinden van een dozijn oesters!

Knoflook

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met knoflookHoewel het moeilijk is om een vieze geur te combineren met seksueel verlangen, is knoflook een voedingsmiddel met bewezen lustopwekkende eigenschappen!

In feite is er niets magisch aan: knoflook bevat allicine, een actieve stof die Verantwoordelijk is voor het verwijden van de bloedvaten, vooral in de penis. Het is dus een goed voedingsmiddel.

En om het geurprobleem te omzeilen, zijn er capsules met natuurlijk, geconcentreerd knoflookextract te koop. Er zijn ook voedingssupplementen met onder andere knoflook.

Avocado

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met avocadoEen vrucht waarvan de vorm doet denken aan testikels! In de Taal van de Azteken werd deze vrucht ‘ahuacatl’ genoemd, wat letterlijk ‘testikelboom’ betekent.

En opnieuw is dat geen toeval: de avocado bevat zoveel voedingsstoffen die de bloedsomloop verbeteren en een goed effect hebben op het testosterongehalte in het bloed. Avocado’s zijn rijk aan foliumzuur, kalium en vitamine B6, E en C.

Amandel

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met amandelenEen andere bevestigde bron van zink, amandelen zijn een aanbevolen voedingsmiddel voor elke man die op zoek is naar een goede seksuele gezondheid.

Ze zijn rijk aan goede vetzuren, selenium en vitamine E en zijn uitstekend voor de algemene gezondheid.

Amandelen zijn dus een goede metgezel voor mannen die hun prestaties onder het dekbed willen verbeteren.

Selderij

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met selderijNet als knoflook is dit nog een specerij waarvan maar weinig mensen vermoeden dat het een effectief afrodisiacum is. Het is een goede bron van libidoverhogende vitaminen en voedingsstoffen.

Het geheim? Het bevat androsteron, een geurloos hormoon dat werkt als een feromoon dat vrouwen kunnen ruiken via mannelijke transpiratie.

Interessant, nietwaar? Je kunt verse, rauwe selderij eten in salades of zelfs in sap. Het lijkt er zelfs op dat het sap effectiever is, vooral voordat je de daad doet.

Banaan

Verhoog je libido op natuurlijke wijze met bananenBananen zijn rijk aan bromelaïne, een enzym dat het seksuele verlangen stimuleert en impotentie bij mannen bestrijdt.

Het zijn uitstekende bronnen van kalium en B-vitamines, waaronder riboflavine, die het energieniveau in het lichaam kunnen verbeteren.

Ik hoef je niet te laten zien hoe je bananen moet eten!

Dus, kun je je libido op natuurlijke wijze stimuleren door gewoon te eten?

Om onze oorspronkelijke vraag te beantwoorden: JA, voedingsmiddelen om je libido op natuurlijke wijze te stimuleren werken. Onze lijst hierboven is verre van compleet, en helaas kunnen we je niet het hele plaatje geven.

Het zou echter verstandig zijn om te beginnen met het heroverwegen van deze gewone voedingsmiddelen om ze in een nieuw licht te zien.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat er veel voedingssupplementen zijn met natuurlijke extracten die zeer gunstig kunnen zijn voor de seksuele gezondheid.


Dit Artikel Delen!