Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Crypto.com, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 29 maart 2024.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Crypto.com

Crypto.com

Productnaam : Crypto.com

Merk : Crypto.com

Verantwoordelijk : MCO Malta Dax Ltd.

Website : crypto.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Financiële diensten gekoppeld aan cryptocurrencies.

Prijs : Gratis

Formaat : Toepassing

Levering : Direct downloaden

Garantie : /

Beschrijving Over Crypto.com:

“Crypto.com is een van ‘s werelds toonaangevende beurzen voor cryptocurrencies. Het biedt een groot aantal cryptocurrencies, onmisbare functies, extra opties, beloningen, een uitgebreide helpfunctie.!

Evaluatie van Crypto.com :

De downloads van crypto-apps zijn de laatste tijd gestaag gestegen! We kunnen gerust zeggen dat ze goed bezig zijn!

Vandaag kijken we naar “Crypto.com”, een van de bekendste uitwisselingsplatforms voor cryptocurrency’s dankzij de reclame-inspanningen van het bedrijf op belangrijke kanalen over de hele wereld.

Dus als je op zoek bent naar een app voor het handelen in cryptovaluta, dan is dit zeker een van de opties die je zal interesseren. Deze gids voor deze cryptovaluta-portemonnee belicht alle belangrijke functies om je te helpen een beter geïnformeerde keuze te maken.

“Crypto.com in een notendop.

Het platform werd aanvankelijk gelanceerd in 2016 onder de naam “Monaco”. Het doel was om een debetkaart voor cryptocurrency te ontwikkelen. In juli 2018 verwierf ‘Monaco’ naar verluidt de domeinnaam ‘Crypto.com’ voor een onbekend bedrag – volgens geruchten $10 miljoen – en werd vervolgens omgedoopt tot ‘Crypto.com’. Een deel van de reden voor de rebranding was om het bereik uit te breiden buiten een debetkaart en de adoptie van cryptocurrencies te versnellen om consumenten weer controle over geld te geven.

Via een ICO hadden investeerders $25 miljoen in het project gestort, maar het zou de komende jaren nog veel meer financiering ontvangen. Tegen januari 2022 had “Crypto.com” zelfs zijn eigen durfkapitaalafdeling, met $500 miljoen aan financiering, om te investeren in kleine cryptostartups.

Bij de lancering was ‘Monaco’ gevestigd in Hong Kong, maar sindsdien is het hoofdkantoor verhuisd naar Singapore, hoewel er kantoren zijn in verschillende andere steden over de hele wereld. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en heeft het nu meer dan 10 miljoen gebruikers in 90 landen.

Het is zelfs bestempeld als het snelst groeiende cryptocurrency platform, grotendeels dankzij de agressieve marketing en partnerschappen van het bedrijf. Op 28 oktober 2021 meldde CoinDesk dat ‘Crypto.com’ $100 miljoen had geïnvesteerd in een wereldwijde reclamecampagne. Haar meesterzet was de Super Bowl-advertentie van 2022, die naar schatting $ 6,5 miljoen kostte voor een 30-seconden durende video.

“Crypto.com heeft ook samengewerkt met supersterren zoals acteur Matt Damon en basketballer LeBron James. Als onderdeel van een deal van 700 miljoen dollar heeft het bedrijf ook de naamrechten van het Staples Center in Los Angeles bemachtigd, dat het heeft omgedoopt tot de “Crypto.com Arena”. Met deze laatste poging om meer gebruikers aan te trekken, is het duidelijk dat het platform de groei in de komende jaren wil stimuleren en nog niet klaar is om te stoppen.

Wat de cryptocurrency exchange zelf betreft, is het zeker een van de beste. Het biedt een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies, alle functies die je moet hebben, extra functionaliteit voor beloningen en passief inkomen en een zeer uitgebreide ondersteuningsdatabase.

Maak een “Crypto.com” account aan.

“Crypto.com is een mobiel platform en hoewel het veel gemakkelijker is om je aan te melden vanaf je smartphone, kun je je ook aanmelden vanaf je desktop computer. Het enige wat je nodig hebt om door de eerste fase te komen is het verstrekken van je basisinformatie, waaronder je naam, geboortedatum, e-mailadres en voorkeurswachtwoord.

Zodra je een account hebt, kun je meedoen aan het doorverwijzingsprogramma en proberen tot $2.000 te winnen in Cronos (CRO) tokens, de crypto van het platform, evenals andere voordelen.

 – KYC-vereisten

Omwille van compliance heeft “Crypto.com” een scan van een aantal van je documenten nodig om je identiteit te verifiëren. Het meest voorkomende en populaire document is een paspoort, maar een nationale identiteitskaart of rijbewijs is ook voldoende.

Omdat je foto’s van goede kwaliteit moet maken van je document, raden we je aan om deze procedure uit te voeren op je mobiele telefoon nadat je de applicatie hebt gedownload. De uiteindelijke goedkeuring kan een paar uur of een paar werkdagen duren. Als het echter langer dan drie werkdagen duurt, moet je contact opnemen met de klantenservice om eventuele fouten te corrigeren.

 – Stortingsmethodes

Het platform accepteert stortingen in fiatvaluta of crypto. Fiat-stortingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, ACH of creditcard. Stortingen per creditcard zijn onmiddellijk mogelijk, terwijl bank- en ACH-overschrijvingen tot 5 werkdagen in beslag kunnen nemen.

Momenteel worden meer dan 20 verschillende munteenheden ondersteund, waaronder USD, EUR, GBP en CAD. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over omrekeningskosten, tenzij je lokale valuta niet beschikbaar is.

Gelukkig zijn er geen kosten wanneer je een fiatstorting doet, tenzij je bank of creditcardmaatschappij kosten in rekening brengt. Bovendien kun je al vanaf $1 in je fiatportefeuille storten.

Je kunt ook een storting doen met een crypto. Vanuit de app wordt een stortingsadres gegenereerd voor de specifieke cryptovaluta die je wilt storten, dat kan worden gescand of gekopieerd. Cryptostortingen hebben verschillende goedkeuringsperiodes afhankelijk van de blockchain en worden niet gecontroleerd door “Crypto.com”.

 – Geaccepteerde landen

Op het moment van publicatie heeft “Crypto.com” klanten in 90 verschillende landen, waaronder Frankrijk, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, enz. Het feit dat het beschikbaar is in de Verenigde Staten is een groot voordeel, gezien de strenge regelgeving van het land, wat alleen maar bijdraagt aan de geloofwaardigheid van het bedrijf.

De applicatie kan echter niet worden gedownload vanuit tientallen landen, waaronder Afghanistan, Bangladesh, China, Irak, Noord-Korea en Pakistan.

Crypto.com” mobiele applicatie

Crypto.comDoor zich te richten op een mobiele handels- en ruilervaring, heeft “Crypto.com” de lat erg hoog moeten leggen tegenover de hevige concurrentie. Gelukkig biedt de app alles wat cryptoliefhebbers nodig hebben.

 – Functionaliteit

De “Crypto.com”-app is in wezen een portemonnee voor cryptocurrencies waarin je je tokens kunt opslaan. Vanuit de app kun je ook cryptocurrencies verzenden, ontvangen en verhandelen. Met koersgrafieken en technische analysetools is de app een handig hulpmiddel als je een actieve handelaar bent.

Bovendien is de app een toegangspoort tot Web3, wat betekent dat je toegang hebt tot andere digitale activa zoals NFT’s en gedecentraliseerde financiering (DeFi). Je kunt niet alleen door Web3 markten bladeren, maar je kunt ook je eigen NFT’s creëren en verkopen zonder de app te verlaten.

 – Gebruikerservaring

In onze analyse van de “Crypto.com” app vonden we dat hij gemakkelijk te gebruiken was en geen bugs bevatte op zowel iOS als Android. Over het algemeen was het gemakkelijk om tussen de verschillende pagina’s van de app te navigeren, door de pagina’s te scrollen en ze te verkennen.

Voor experts zitten de trading charts boordevol marktanalysefuncties zonder dat ze te ingewikkeld zijn voor beginners en tussenpersonen. Dus we verwachten dat het voor jou ook niet al te moeilijk zal zijn, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Belangrijkste kenmerken:

Om een van de beste cryptocurrency exchanges ter wereld te worden, moest “Crypto.com” verschillende functies integreren om gebruikers aan te trekken.

De belangrijkste zijn

 – De cryptocurrency Cronos (CRO)

“Crypto.com heeft zijn eigen cryptocurrency gecreëerd, genaamd Cronos (voorheen Crypto.com Coin). Het kan worden aangeschaft als een op zichzelf staande investering, maar vooral om de handelservaring op het platform te verbeteren.

Als je CRO’s in je “Crypto.com”-portefeuille hebt, kun je profiteren van lagere transactiekosten. Je kunt bijvoorbeeld 10% korting krijgen op transactiekosten als je 5.000 of meer CRO tokens in je portefeuille hebt. Naast kortingen krijg je met CRO-stakes tot 4% rente en cashback als je de “Crypto.com” Visa-kaart gebruikt.

 – Blockchain

“Crypto.com heeft ook een blockchainnetwerk ontwikkeld dat bekend staat als de Crypto.org Chain. Het is ontworpen om een alternatieve blockchain aan te bieden die smart contracts kan hosten. Het is veel sneller en kost veel minder dan Ethereum.

 – Inzetten

In plaats van je cryptocurrencies gewoon in je portemonnee te houden, kun je met “Crypto.com” tot 14,5% rente per jaar verdienen op je tegoeden en passief inkomen genereren. Bij Crypto.com verdien je elke dag rente zonder dat je je tegoeden voor een bepaalde periode hoeft vast te zetten.

Meer dan 40 crypto’s en stablecoins worden momenteel ondersteund voor staking. Bovendien kun je investeren in DeFi-projecten en een nog hogere rente verdienen, afhankelijk van het project en de specificaties.

 – Margehandel

Dankzij margin hoef je niet het volledige kapitaal beschikbaar te hebben om een transactie te voltooien. Als je handelt in cryptocurrencies, kun je profiteren van een hefboom van 10x. Dit betekent bijvoorbeeld dat je voor een transactie van $10.000 slechts $1.000 op je account nodig hebt om de positie te creëren. En de hefboom kan oplopen tot 50x als je handelt in derivaten zoals futures.

Ondanks de aantrekkingskracht van margin trading moet je echter voorzichtig zijn, omdat het je verliezen ook kan vergroten. Daarom raden we margin trading alleen aan voor meer ervaren handelaren!

 – Visa-kaart

Als onderdeel van zijn missie om gebruikers controle te geven over hun financiën, voorziet “Crypto.com” zijn gebruikers van een fysieke betaalkaart. Deze kan dan worden gebruikt om transacties te doen bij verkooppunten en op online e-commerce platforms, net als elke andere betaalkaart, zonder de crypto-activa te hoeven opnemen.

Het belangrijkste voordeel van de “Visa Crypto.com” debetkaart is dat gebruikers 8% cashbackbeloningen verdienen, die worden uitgegeven in de vorm van CRO’s. De verdiende CRO’s kunnen vervolgens worden gebruikt om de bovengenoemde kortingen en voordelen te verkrijgen of kunnen worden omgezet in echt geld.

 – Cryptolening

Net als een bank biedt “Crypto.com” krediet aan zijn klanten op voorwaarde dat je al cryptocurrencies hebt. Daarna kun je tot 50% van je tegoeden ontvangen in de vorm van krediet en betaal je slechts 8% rente, zonder laattijdige vergoedingen, vertragingen of kredietgeschiedenis.

Welke cryptocurrencies zijn beschikbaar?

Er zijn momenteel meer dan 250 cryptocurrencies beschikbaar op het platform, variërend van grote tokens zoals Bitcoin, Ethereum of Ripple tot memecoins zoals dogecoin, Cardano of Shiba Inu en stablecoins zoals Tether. Wanneer verschillende tokens worden gematcht, hebben handelaren toegang tot meer dan 500 activa.

Vergeleken met andere cryptocurrency beurzen en platforms is de variëteit aan cryptocurrencies op “Crypto.com” ver boven het gemiddelde en zou het zelfs de meest actieve handelaren en investeerders tevreden moeten kunnen stellen. Het platform voegt ook voortdurend nieuwe tokens toe aan zijn portfolio, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot de grootste verscheidenheid aan opties.

Wat zijn de transactiekosten op “Crypto.com”?

Voor het grootste deel haalt “Crypto.com” zijn inkomsten uit het in rekening brengen van handelskosten. Het exacte bedrag dat in rekening wordt gebracht hangt af van of je een maker of nemer bent, d.w.z. of je liquiditeit toevoegt of onttrekt aan de markt.

De hoogste vergoeding is 0,10%/0,16% en kan dalen tot 0,04%/0,10%, afhankelijk van je maandelijkse handelsvolume. Om te kunnen profiteren van een korting op de kosten, moet je CRO tokens in je portefeuille hebben. Vanaf 5000 CRO krijg je 10% korting en je kunt tot 100% korting krijgen als je meer dan 50 miljoen CRO hebt!

“Crypto.com brengt over het algemeen geen kosten in rekening voor stortingen of opnames. Je kunt dus bijna geen kosten verwachten, met uitzondering van stortingen met creditcard/debetkaart (2,99%). Aan de andere kant brengen cryptocurrency-transacties altijd kosten met zich mee op basis van het blockchain-netwerk.

Veiligheid op de aandelenmarkt.

Crypto.com ArenaJij bent grotendeels verantwoordelijk voor het beveiligen van je account en daarom moet je een uniek wachtwoord gebruiken. Aanvullende maatregelen van het platform zijn onder andere twee-factor authenticatie (2 FA) en alternatieve aanmeldingsmethoden zoals biometrie, die veel veiliger zijn.

Wat het bedrijf zelf betreft, heeft “Crypto.com” $750 miljoen aan verzekeringen voor cryptocurrency’s afgesloten door verzekeraars zoals Lloyd’s, waardoor de veiligheid van de activa van klanten wordt gegarandeerd.

Klantenondersteuning.

De meeste mensen realiseren zich niet hoe belangrijk deze service is totdat er zich een probleem voordoet, dus het is goed om te zien hoe toegewijd het bedrijf is aan het beantwoorden van vragen van klanten. Dus of het nu op een computer of smartphone is, ‘Crypto.com’ heeft altijd een klantenserviceteam bij de hand om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

De technische ondersteuningsfunctie op de site is de online chatfunctie, waarmee je normaal gesproken live kunt chatten met een medewerker van de klantenservice.

Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice op contact@crypto.com.

Nadelen van Crypto.com:

Tijdens onze beoordeling van het platform ontdekten we dat de reactietijd van de klantenservice wisselde afhankelijk van het verkeer en soms meer dan 10 minuten duurde. Helaas is er geen telefoonnummer om te bellen en de reactietijd op e-mails is naar verluidt niet bemoedigend. In de meeste gevallen gaven de helppagina’s op de website echter zeer bevredigende antwoorden.

 – Informatie

“Crypto.com was het slachtoffer van een hack in januari 2022, waarbij $34 miljoen verloren ging. Het goede nieuws is dat geen van de getroffen klanten hun tegoeden verloren, omdat het bedrijf verzekerd is tegen dit soort aanvallen.

 – Waarschuwing

Cryptocurrencies zijn een ongereguleerd en zeer volatiel beleggingsproduct. Geen bescherming voor EU-beleggers.

Zoals alle crypto-investeringssystemen brengt “Crypto.com” een hoog risiconiveau met zich mee, dus investeer alleen zoveel kapitaal als je bereid bent te verliezen!

Reputatie van Crypto.com :

De reputatie van “Crypto.com” is goed. De overgrote meerderheid van de gebruikers is tevreden met de diensten van het cryptoplatform. Het biedt veel meer dan veel van zijn concurrenten. Bovendien is het platform gericht op groei, zoals blijkt uit de voortdurende toevoeging van nieuwe functies.

Dat gezegd hebbende, zijn er nog steeds een groot aantal negatieve getuigenissen te wijten aan de technische ondersteuning die niet altijd even goed is! Het lijkt er inderdaad op dat ‘Crypto.com’ meer heeft afgebeten dan het kan kauwen en momenteel het slachtoffer is van zijn eigen succes!

Conclusie voor Crypto.com:

“Crypto.com lijkt, van wat er gezegd wordt op het internet, een serieus en betrouwbaar cryptoplatform te zijn dat de meesten van ons tevreden zou moeten stellen.

Er moet echter worden opgemerkt dat er een aantal negatieve getuigenissen zijn vanwege het gebrek aan reactievermogen van de technische ondersteuning, die niet altijd in staat is om te reageren op de vele verzoeken van deze klanten tijdens piekperioden.

Website : crypto.com

Bezoek de officiële website : Crypto.com


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

er is één getuigenis voor “Crypto.com”

ik ben slachter van oplichterij wat hier vertelt word heb veel bewijzen hier voor wat kan ik doen om ooit mijn geld weer te zien en op welke tijd spanne zou ik het dan weer zien met

vriedelijk groeten matthias de ryck

Geef uw mening :


(*)