Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Gepubliceerd door René Ronse

Binance, Beoordelingen, valkuilen, veiligheid... We vertellen je alles!

Bijgewerkt op 29 maart 2024.
Score: 4.5/5. (2 meningen)
Please wait...

Volledige Analyse van Binance

Binance

Productnaam : Binance

Merk : BINANCE

Verantwoordelijk : Mr. Changpeng Zhao

Website : binance.com

Taal : Netherlands

Korte beschrijving : Cryptocurrency uitwisselingsplatform.

Prijs : Gratis

Formaat : Online

Levering : Directe toegang

Garantie : /

Beschrijving Over Binance:

“Binance is een groot uitwisselingsplatform voor cryptocurrencies waarop je zonder veel moeite cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Waardering van Binance:

Voor velen is “Binance” de eerste keuze als het gaat om het online kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Of het nu gaat om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Ripple (XRP), de cryptocurrency exchange heeft een waar imperium opgebouwd dat de hele wereld omspant en elke dag blijft groeien.

Nu de vraag naar dit platform steeds groter wordt, hebben we eens van dichtbij bekeken of deze cryptocurrency wisseldienst echt tegen zijn taak is opgewassen.

Wat is Binance nu precies?

“Binance is een uitwisselingsplatform voor cryptocurrencies waarmee gebruikers honderden cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum of Ripple kunnen kopen, verkopen en verhandelen!

Het bedrijf werd in 2017 opgericht door Changpeng Zhao en was aanvankelijk gevestigd in Hongkong, maar verhuisde later zijn hoofdkantoor naar Malta, waar het profiteert van veel lossere regelgeving en minder bemoeienis dan bij de Chinese overheid.

In slechts een paar jaar tijd is dit platform uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Om je een idee te geven: het platform maakt dagelijks handel ter waarde van meer dan een miljard dollar mogelijk en voert meer dan een miljoen transacties per seconde uit!

Het platform heeft een eigen ecosysteem, biedt een grote lijst met cryptocurrencies en rekent lage transactiekosten.

Welke cryptocurrencies worden ondersteund?

Een van de beste eigenschappen van het platform is de uitgebreide lijst van ondersteunde munten en de vele paren die beschikbaar zijn. Terwijl grote spelers zoals BTC, ETH, ADA, XRP of DOGE natuurlijk worden ondersteund, staat ‘Binance’ ook klaar voor veel kleinere, small-cap tokens. De site biedt meer dan honderd cryptovaluta’s aan en je kunt zien welke paren beschikbaar zijn voor de cryptovaluta van je keuze op CoinMarketCap.

Wat zijn de belangrijkste functies van Binance?

Het platform biedt verschillende functies en mogelijkheden voor zowel amateur- als professionele gebruikers van cryptocurrency. Al deze functies zijn beschikbaar via de officiële website van Binance.

 – Dashboard

“Binance heeft een overzichtelijke, intuïtieve gebruikersinterface. Het is beschikbaar in het Frans en zou je in staat moeten stellen om snel en gemakkelijk te handelen en je investeringen te optimaliseren. Het biedt een betrouwbare en efficiënte service die zowel amateurs, pro’s als beginnende handelaren gemakkelijk te gebruiken zullen vinden.

 – Beveiliging

“Binance biedt een aantal veiligheidsgaranties om ervoor te zorgen dat je fondsen veilig blijven tegen de dreiging van externe verduistering. Het platform is bijvoorbeeld uitgerust met een 2FA-systeem dat toegang tot je mobiele telefoon vereist om toegang te krijgen tot je online account.

Als je probeert in te loggen vanaf een apparaat of IP-adres dat nog nooit eerder is gebruikt, moet je dit bovendien bevestigen via je geregistreerde e-mailaccount. Je kunt er ook voor kiezen om e-mailmeldingen te ontvangen wanneer belangrijke accountfuncties worden uitgevoerd, zoals opnames.

 – Garanties

Ten tweede hoeven gebruikers niet bang te zijn voor hun stortingen, ook al is het een gecentraliseerd platform voor cryptocurrency. In feite heeft “binance” een veilig fonds voor gebruikers gecreëerd (SAFU: Secure Asset Fund for Users). Hiervoor wordt 10% van alle ontvangen transactiekosten toegewezen aan het SAFU om bescherming te bieden aan gebruikers en hun fondsen in het geval van grote problemen.

Bovendien geeft Binance met zijn geïntegreerde Academy gebruikers de mogelijkheid om meer te leren over de verschillende cryptocurrencies voordat ze een investering doen.

 – Training

Net als zijn concurrenten heeft Binance ook een opleidings- en stagegedeelte. Deze wordt gepresenteerd als de Binance Academy. Met maar liefst 174 uitgebreide artikelen over alle onderwerpen rondom de wereld van blockchain, quizzen en de onderzoekssectie biedt deze sectie alles wat je moet weten om een goede start te maken in de wereld van tokens.

Je hebt ook toegang tot marktanalyses en allerlei artikelen over de nieuwste trends, geschreven door toonaangevende specialisten in de cryptomarkt.

Naast de hierboven genoemde functies zijn er nog veel meer functies beschikbaar, zoals pool mining, termijnhandel en de VISA “Binance” kaart om aankopen te doen met je crypto’s…

Welke kosten brengt Binance in rekening?

De kosten voor het gebruik van het platform zijn redelijk in vergelijking met andere cryptoplatforms:

De maximale transactiekosten zijn 0,1%: afhankelijk van de VIP-status kan deze vergoeding verder worden verlaagd. Daarnaast profiteren degenen die ook transacties uitvoeren met de interne munt “Binance” Coin (BNB) van een 25% korting op de transactiekosten.

Opnamekosten voor cryptocurrencies verschillen van munt tot munt.

Er is geen commissie voor het converteren van crypto’s. Er is ook geen commissie voor stortingen.

Hoe werkt Binance?

Over het algemeen is Binance niet erg ingewikkeld en om je een overzicht te geven, hebben we de belangrijkste stappen die je moet nemen om te beginnen opgesplitst.

 – Stap 1: Open een account

Registreren is snel, eenvoudig en gratis. Ga gewoon naar de startpagina en klik op ‘Registreren’. Zodra je dit hebt gedaan, moet je je persoonlijke gegevens en informatie invoeren en vervolgens moet je je account controleren om de registratie te voltooien.

Als je alleen van plan bent om geld te storten en op te nemen met cryptocurrencies, is een eenvoudige en onmiddellijke basisverificatie voldoende. Als je daarentegen van plan bent om geld te storten en op te nemen in fiat, moet je een tussentijdse of geavanceerde persoonlijke verificatie uitvoeren door documenten te verstrekken om je identiteit te bewijzen met een verificatietijd van +/- 10 dagen.

 – Stap 2: Twee-factor authenticatie configureren

Om je account te beveiligen zal “Binance” je vragen om twee-factor authenticatie (2FA) in te stellen. Dit betekent dat je naast je wachtwoord een tweede manier moet kiezen om jezelf te authenticeren en toegang te krijgen tot je account.

Je kunt bijvoorbeeld een applicatie zoals Google Authenticator op je telefoon installeren of jezelf verifiëren met een geheime code die per sms wordt verstuurd.

Daarna moet je elke keer dat je wilt inloggen of belangrijke accountfuncties wilt uitvoeren, zoals een opnameverzoek, een unieke code invoeren die je alleen op je persoonlijke telefoon kunt vinden.

 – Stap 3: Onderdelen verwijderen

Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, gaan we ervan uit dat je alleen een storting wilt doen met cryptocurrencies.

Om dit te doen, ga je gewoon naar je portfolio ‘Hoofdaccount’. Scroll op deze pagina naar beneden door de lange lijst met ondersteunde munten en klik op de link ‘Storten’ naast de munt die je wilt storten en klik op de oranje knop ‘Adres ophalen’. Kopieer het adres dat je hebt gekregen en gebruik het om het geld voor deze cryptocurrency over te maken vanuit je privéportemonnee.

Als je een storting in fiatvaluta wilt doen, moet je naar de ‘Koop crypto’s’ sectie van je account gaan en de instructies op het scherm volgen.

 – Stap 4: Onderhandelen

Zodra je cryptocurrency storting is bijgeschreven, wat meestal niet meer dan 10-20 minuten duurt, ben je klaar om te beginnen met handelen. Beweeg over de knop ‘Trade’ bovenaan het scherm en selecteer het handelsplatform ‘Convert’, ‘Fundamental’ of ‘Advanced’. Als je net begint, kies dan voor de eerste optie, die het gemakkelijkst is van allemaal.

Voordelen

Binance“Binance is de marktleider in de handel in cryptocurrency. Geen enkel ander platform verhandelt digitale activa op zo’n grote schaal! Deze enorme populariteit is geen toeval. In de afgelopen jaren heeft Binance zijn dienstenaanbod voortdurend uitgebreid.

Op het gebied van handelsaanbiedingen is het ongeëvenaard onder zijn gecentraliseerde concurrenten. De tarieven zijn ook zeer concurrerend!

De stortingen van gebruikers zijn beschermd dankzij het SAFU-veiligheidsfonds, dat een deel van de transactiekosten toewijst voor compensatie in het geval van een probleem!

“Binance Academy biedt haar gebruikers de kans om meer te leren over de verschillende cryptocurrencies voordat ze een investering doen!

Het platform heeft ook een overzichtelijke, intuïtieve gebruikersinterface die beschikbaar is in verschillende talen, waaronder Frans!

Nadelen van Binance:

Het zeer brede scala aan cryptocurrencies, functies en opties in “Binance” kan het voor beginners moeilijk maken om te navigeren.

Net als vrijwel alle andere gecentraliseerde exchanges kan Binance tijdens piekperioden te maken krijgen met verbindingsproblemen.

Hulp kan ook een beetje vervelend zijn.

WAARSCHUWING :

Cryptocurrencies zijn een ongereguleerd en zeer volatiel beleggingsproduct. Geen bescherming voor EU-beleggers.

Zoals alle cryptobeleggingssystemen brengt Binance een hoog risiconiveau met zich mee, dus investeer alleen zoveel kapitaal als je bereid bent te verliezen!

Reputatie van Binance :

Het succesverhaal van “Binance” is geen toeval. Het is gebaseerd op de uitmuntendheid van zijn diensten op de bitcoin- en cryptocurrency-markt. Het staat ook bekend om zijn altruïsme via zijn ‘Binance’ Charity Foundation, die op het moment van schrijven al meer dan $100.000.000,00 (₿2300,00) heeft opgehaald.

Nu, met het steeds groeiende aantal leden, zijn er natuurlijk veel negatieve getuigenissen over Binance. En op sommige bekende reviewsites vormen ze zelfs de meerderheid. Dat gezegd hebbende, als je deze negatieve beoordelingen vergelijkt met het aantal gebruikers, weerspiegelen ze slechts een klein deel van het geheel.

Als we met dit alles rekening houden, kunnen we concluderen dat Binance een goede reputatie geniet.

Conclusie Voor Binance:

“Binance is zeker de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Volgens ons onderzoek is het een betrouwbaar en zeer serieus platform waarop je zonder problemen cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Website : binance.com

Bezoek de officiële website : Binance


Deel dit artikel!

Meningen, recensies en getuigenissen

Geef uw mening :


(*)