Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Corinne Kepler

Effectieve afslankpil: zal het voor mij werken?

Bijgewerkt op 30 oktober 2023.

transapente pixel
Effectieve dieetpilEr gaat bijna geen dag voorbij zonder dat we een brief ontvangen van een gefrustreerde lezer die niet begrijpt waarom deze of gene effectieve afslankpil voor hem/haar niet heeft gewerkt.

Werken niet alle afslankpillen? Zijn alle recensies en getuigenissen verkeerd? Natuurlijk niet! Er zijn effectieve afslankpillen die resultaat geven en ervoor zorgen dat je afvalt.

Niet alle afslanksupplementen zijn hetzelfde, en net zoals er een aantal grote zwendels zijn die compleet nutteloos zijn, zijn er ook fatsoenlijke, effectieve producten die getest en goedgekeurd zijn.

Dus wat is het probleem? Waarom ben je nog nooit een effectieve afslankpil tegengekomen? Welk product zal voor jou werken?

Nu alle antwoorden op je vragen!

Het mysterie van de effectieve afslankpil die alleen bij andere mensen werkt!

effectieve-afslankpil-setOm deze controverse op te lossen, gaan we een kleine analogie trekken tussen afslankpillen en diëten.

Je hebt vast wel een vriend of kennis die een dieet heeft geprobeerd en is afgevallen. Toch heb jij hetzelfde geprobeerd en de naald op de weegschaal geen gram zien bewegen. Dit betekent niet dat het dieet niet effectief is; het betekent gewoon dat het niets voor jou is.

Je moet weten dat er verschillende factoren zijn die gewichtsverlies reguleren. Deze factoren verschillen van persoon tot persoon.

Hier zijn een paar redenen waarom een effectieve afslankpil misschien niet voor jou werkt:

Startgewicht

Je startgewicht is een bepalende factor bij gewichtsverlies en afhankelijk van hoeveel kilo je moet afvallen, heb je een effectieve afslankpil nodig. Sommige pillen zijn bedoeld voor mensen die voor de zomer een of twee kilo willen afvallen, terwijl andere bedoeld zijn voor mensen die meer vet te verliezen hebben, ook al beweren ze allemaal dat ze tien kilo in een maand kunnen wegsmelten.

Basisstofwisseling

De stofwisseling van het lichaam is de reeks reacties waarbij moleculen in het menselijk lichaam worden gesynthetiseerd en gefragmenteerd en die de balans bepaalt tussen voedselinname, opslag en energieverbruik.

De snelheid en intensiteit van de stofwisseling verschillen van persoon tot persoon. Ze worden bepaald door dagelijkse activiteit, stress, slaap, enz.

Afhankelijk van het werkingsmechanisme van de afslankpil op de stofwisseling, reageren sommige mensen op afslanksupplementen en anderen niet.

Om meer te weten te komen over de rol van het metabolisme bij gewichtsverlies, kun je een kijkje nemen in dit artikel van Mayoclinic.

Dieet

We hebben het al tientallen keren gezegd: er bestaat geen afslankpil die zo effectief is dat hij wonderen verricht en vet doet wegsmelten zonder de minste inspanning. Hoe krachtig het ook is, een extra inspanning op het dieet zal betere resultaten opleveren.

Dus als je nog steeds elke avond pizza eet en elke ochtend slagroomgebakjes verslindt, verwacht dan niet dat je vet zal verdwijnen. Een effectieve afslankpil, ja, maar geen magie!

Lichamelijke activiteit

Het is hetzelfde als met een dieet. Als je echt wilt afvallen, zul je in beweging moeten komen, wat er ook voor nodig is. We vragen je niet om ‘s ochtends te gaan joggen of een aantal sit-ups te doen voor je naar bed gaat, maar om bepaalde leefgewoonten te ontwikkelen die het effect van je afslanksupplement zullen optimaliseren.

Hoe weet je of de afslankpil effectief is?

Een vraag die ons sinds de lancering van de site al minstens 1000 keer is gesteld!
We proberen onze lezers altijd de tips en criteria te geven waarop ze moeten vertrouwen om een effectieve afslankpil te vinden.

Je vindt ons advies in onze tests en artikelen op de site, maar hier is een niet-uitputtende lijst van manieren om erachter te komen of je een effectieve pil hebt gevonden en geen oplichterij:

  • Regel 1: Koop nooit een afslankpil zonder precies te weten wat erin zit.
  • Regel 2: Ga nooit op zoek naar de goedkoopste pil op de markt uit angst om opgelicht te worden.
  • Regel 3: Bestel nooit een afslankpil zonder te weten wie hem gemaakt heeft.
  • Regel 4: Kies voor natuurlijke producten en onderzoek de ingrediënten.

Om uw keuze te vergemakkelijken, voeren wij systematisch tests en onderzoeken uit van de populairste afslankpillen op de markt. Aarzel niet om onze tests te raadplegen om er zeker van te zijn dat je een doeltreffende afslankpil bestelt.

Als je jouw pil niet kunt vinden, stel hem dan voor en wij zullen hem met plezier voor je testen en je onze deskundige mening geven.

Eén pil kwijt, tien gevonden!

Natuurlijk moedigen we je niet aan om elke afslankpil op de markt te proberen, maar onze ervaring en expertise hebben ons keer op keer laten zien dat het soms nodig is om meer dan één pil te proberen voordat je het afslanksupplement vindt dat werkt.

Over het algemeen nemen mensen niet de tijd voordat ze hun eerste afslankpil bestellen en nemen ze geen contact op met de juiste referenties voordat ze hun keuze maken. Daardoor eindigen ze vaak met een ineffectief product.

Het kan geen kwaad om je te realiseren dat je een overhaaste keuze hebt gemaakt en niet de tijd hebt genomen om de juiste pil te kiezen, of dat de pil gewoon niet geschikt voor je is (om de redenen die we hierboven hebben uitgelegd).

Neem de tijd, bekijk je doelen en doe je huiswerk voordat je een andere afslankpil bestelt. Nogmaals, wij zijn er om je te helpen bij het maken van die keuze en we beantwoorden al je vragen zodat je – eindelijk – het effectieve afslankmiddel vindt waar je naar op zoek was.


Dit Artikel Delen!