Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Corinne Kepler

De beste afslankpil bestaat echt!

Bijgewerkt op 24 november 2023.

transapente pixel
beste dieetpil InleidingIs de beste dieetpil al op de markt? Tussen de vele producten die verkrijgbaar zijn in apotheken en drogisterijen, zowel fysiek als online, pocht elke pil met de meest veelbelovende deugden en verkondigt dat het de nr. 1 pil is. Het lijdt geen twijfel dat de meesten van jullie dat willen geloven, maar het is niet gemakkelijk om dat te doen.

Bijna iedereen droomt ervan om in één keer een paar kilo af te vallen, en heel snel! Maar iedereen weet ook, ergens van binnen, dat het magie zou zijn en dat er geen wondermiddel bestaat.

Ik heb net een artikel gelezen waarin Dr. OZ het nieuwste nummer van zijn tijdschrift ‘The Good Life’ opent met een vraag over de beste pil om af te vallen, naast andere doelstellingen. Als je wilt weten wat deze beroemde dokter denkt, geef ik je hieronder een samenvatting.

De beste dieetpil is geen…pil!

Dr Oz Het goede leven juni 2017Volgens Dr. Mehmet Oz is de beste pil om af te vallen een realiteit die echt bestaat. Volgens deze hartchirurg en professor aan de Columbia University is het een pil die :

  • het risico op hartaandoeningen met een derde vermindert ;
  • leren, kritisch denken en beoordelingsvermogen verbetert;
  • zorgt voor een betere slaapkwaliteit;
  • je spieren voedt, inclusief je hart, door nieuwe bloedvaten aan te maken;
  • verlaagt het risico op darm- en borstkanker;
  • reguleert de bloeddruk door deze met 19% te verlagen;
  • depressie bestrijden;
  • helpen een gezond, stabiel en evenwichtig gewicht te behouden;
  • en ten slotte, een paar jaar aan je leven toevoegen!

Dr. Oz is er zeker van dat je niet alleen verbaasd zou zijn als je hoort dat zo’n pil bestaat, maar hij is er ook zeker van dat je een levenslange voorraad zou willen bestellen! Maar …

De beste pil om af te vallen bestaat echt, maar in een minder ‘medicinale’ vorm: deze pil is EXERCISE!

L’bewegen is de beste pil om af te vallen!

Je hebt het waarschijnlijk al vaak horen zeggen: beweging is goed voor je! Maar de meeste mensen gebruiken liever een afslankpil dan het ‘gezwoeg’ van lichaamsbeweging.

Veel mensen hebben een hekel aan bewegen of alleen al aan het idee dat ze het moeten doen. Diezelfde mensen voelen zich enorm schuldig als ze niet sporten. Weet je waarom dit bij jou gebeurt? Alleen maar omdat je deze activiteit ziet als een straf die je wordt opgelegd door een vreemde. Het is de hoogste tijd om je standpunt te veranderen en anders tegen lichaamsbeweging aan te kijken!

Hoe maak je van lichaamsbeweging je beste pil om af te vallen?

Laten we het erover eens zijn dat het niet gemakkelijk is om je standpunt te veranderen over een activiteit die je lange tijd hebt vermeden. Maar gelukkig weten specialisten zoals onze lieve Oz altijd hoe ze het ons gemakkelijker kunnen maken. Hier zijn vijf toptips die van je toekomstige lichaamsbeweging je beste pil om gewicht te verliezen zullen maken!

Onthoud dat ‘actief’ ook ‘beweging’ betekent!

Je hoeft geen ultrastrakke spandex aan te trekken om te bewegen! Het enige wat je hoeft te doen is meer bewegen, in een goed humeur en op een zo eenvoudig mogelijke manier. Verruil je autorit naar je favoriete winkelcentrum voor een stevige wandeling naar dat winkeltje op de hoek. Doe je was terwijl je aan de telefoon bent in plaats van te gaan liggen om online met je vrienden te chatten. Lang leve multitasking, dat een handmatige activiteit combineert met een ‘intellectuele’!

Vrouw korte oefeningZet de eerste stap zonder er al te veel over na te denken!

Wacht niet tot je geïnspireerd bent om te beginnen: voor de meesten van ons komt inspiratie door iets te gaan doen. Eetlust komt met eten, toch? In plaats van veel tijd te besteden aan nadenken over de ideale activiteit om overdag te doen, doe er gewoon een! Wat het ook is, het zal een kleine, concrete activiteit zijn die de vonk doet overspringen om een nieuwe gewoonte aan te nemen. Begin…

Houd het eenvoudig!

De ultieme reden waarom lichaamsbeweging saai kan zijn, is niet de activiteit zelf: het is de hele hoempapa van ervoor en erna die eromheen hangt. Je sporttas inpakken, een tweede douche nemen op dezelfde dag, de lange reis naar de sportschool, … Dit alles moet verdwijnen om alleen het essentiële over te houden. Wandelen, push-ups doen voor de tv tijdens reclames, rennen in de tuin met je hond… Dit is ook allemaal lichaamsbeweging.

Zoek je “sportmaatjes”!

Als je alleen bent, loop je het risico dat je het snel opgeeft. Als je ten minste twee andere vrienden kunt vinden die misschien in de verleiding komen om de beste dieetpil uit te proberen, des te beter! Met z’n tweeën hardlopen is geweldig… met z’n drieën of meer is nog veel cooler: denk eraan, hoe meer hoe beter!

Met je vrienden kun je een kleine gesloten groep aanmaken op je favoriete messenger- of chatprogramma, waar je elkaar virtueel een schouderklopje kunt geven wanneer je daar behoefte aan hebt. Verschillende andere smartphone-applicaties, zoals MyFitnessPal, bieden het lidmaatschap van een gemeenschap van andere mensen die niet per se je vrienden zijn!

Ga dansen!

Waar wacht je nog op om je eigen afspeellijst samen te stellen en je uit te leven? Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet! Lichaamsbeweging is niet alleen een karwei van atletische bewegingen opgelegd door een gespierde instructeur: het is ook een vrije dans, zonder choreografie, maar een die je levensvreugde viert en het beste uit je beste afslankpil haalt… gratis!

Het laatste woord…

Vrouw Jogging MuziekAl met al was het de beste afslankpil waarvan wij, net als Dr. Oz, willen dat je hem met plezier en een goed humeur inneemt. Lichaamsbeweging, verre van een stereotype in de verbeelding van velen van ons, is niet per se een zware bezigheid. Het is ook geen activiteit die helemaal los moet staan van wat we overdag doen: we kunnen bewegen en ervan genieten terwijl we ons ‘serieuze’ leven leiden.

Als je nog steeds op zoek bent naar goede afslankpillen omdat je niet van sporten houdt, kijk dan eens naar :

PhenQ :
PhenQ
“PhenQ is een afslanktablet dat de positieve afslankende effecten van verschillende voedingssupplementen combineert om optimaal gewichtsverlies te bereiken!
Bekijk de analyse en getuigenissen over PhenQ!


Dit Artikel Delen!