Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Hoe krijg ik snel borstspieren?

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Grote borstspieren krijgenWie droomt er niet van om een sterke, gevormde borst te hebben die respect afdwingt?

Als je snel grote borstspieren wilt krijgen, zijn dieet, het soort training dat je doet en regelmaat van belang.

Laten we het eens van dichterbij bekijken…

Dieet om snel borstspieren te krijgen

Dieet en supplementen :

Kies niet voor een willekeurig dieet of een dieet op basis van medicijnen zonder eerst met je arts of coach te overleggen. Het is belangrijk dat zij op de hoogte zijn van alles wat je op dit gebied doet, zodat je geen fouten maakt waar je misschien spijt van krijgt.

Vermijd anabole steroïden die je wonderen beloven door te garanderen dat je spieren zult aankomen, maar die je veranderen in iets dat allesbehalve evenwichtig is.

Een meer natuurlijke aanpak zal effectiever blijken en oneindig veel minder gevaarlijk, en je kunt dit doen met behulp van voedingssupplementen waarvan de ingrediënten gegarandeerd 100% natuurlijk zijn, zoals Testolan is hier een goed voorbeeld van.

Vergeet niet dat om snel borstspieren te krijgen, het belangrijk is dat je voeding rijk is aan vezels uit groenten, volle granen en fruit.

Natuurlijk hoef ik je niet te herinneren aan het belang van eiwitten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan goede vetten en koolhydraten.

Om dit te doen, verdeel je je voeding op een evenwichtige manier: 25% eiwitten, 25% vetten en 50% koolhydraten..

Hoewel eiwitten belangrijk zijn voor spiertoename en de ontwikkeling van je borstspieren, moet je jezelf er niet mee volproppen.

Trainingssessies gericht op borstspieren

Naast een goed dieet moet je een goed, op borstspieren gericht trainingsprogramma opstellen.

Train 3 keer per week en probeer tussen elke trainingssessie een dag rust te laten.

Beginners wordt aangeraden voorzichtig te beginnen met trainen en genoegen te nemen met slechts één trainingssessie per week.

Geef de voorkeur aan oefeningen zoals push-ups en oefeningen met halters om je borstspieren een intense inspanning te laten leveren (maar luister naar je lichaam, want te veel is te veel…).

Het is raadzaam om de hoeveelheid gewicht die je tilt te verhogen wanneer je voelt dat de oefening te gemakkelijk wordt om een redelijke groei te behouden.

Probeer de oefeningen te variëren en geen spiergeheugen te ontwikkelen, zodat je meer delen van je romp kunt trainen en zo alle benodigde spieren zonder uitzondering kunt trainen.

Na het trainen een welverdiende rust

Rust bij bodybuildingEen van de belangrijke voorwaarden voor spierontwikkeling die veel sporters verwaarlozen, is slaap. Het is belangrijk dat je elke dag 8-10 uur slaap krijgt.

Denk niet dat slaap tijdverspilling is, integendeel. Je lichaam werkt en herstelt je spierweefsels terwijl je lichaam niet onder druk staat.

Zonder je dosis slaap beschadig je dus niet alleen je hersenen door ze niet genoeg te laten rusten, maar beperk je ook je kansen om snel borstspieren te krijgen.

Je lichaam heeft rust nodig om te herstellen en te hervormen. Een goede pauze is noodzakelijk in uw programma voor borstvergroting. Een goed compromis tussen een goed dieet en een uitgebreid trainingsprogramma is de sleutel tot effectieve en snelle resultaten.


Dit Artikel Delen!