Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Hoe bouw je spieren op: 3 tips

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Gespierde man doet push-upsVeel mensen gaan naar fitnesscentra in de hoop zonder al te veel moeite de nieuwe Apollo te worden.

De meerderheid van deze mensen heeft echter totaal geen idee hoe ze spieren moeten opbouwen en stoppen onvermijdelijk met bodybuilding omdat ze de activiteit te moeilijk vinden en de resultaten niet snel genoeg of niet bevredigend genoeg.

Als jij tot deze categorie behoort, vergeet het dan maar!

Als je daarentegen tot de andere categorie behoort, mensen die vastbesloten zijn om een harmonieus lichaam te vormen, dan ben je hier aan het juiste adres?

Met behulp van dit artikel zul je begrijpen hoe je kunt werken aan spieropbouw door middel van drie beknopte en uitgebreide tips.

Als je deze tips eenmaal hebt toegepast, kun je je huidige spiermassa in minder dan een jaar verdubbelen of zelfs verdrievoudigen.

1. Spieren kweken is goed, sterk zijn is nog beter?

Veel publicaties en advertenties draaien om massa, uiterlijk, je omvang?

Maar het eerste en belangrijkste principe van goede spieropbouw is het verwerven van kracht.

Vergeet de anabole producten die tegenwoordig op de markt zijn, die je voorzien van chemische supplementen die ontworpen zijn om je spieren te laten opzwellen zonder kracht.

Probeer in gedachten te houden dat bodybuilding = kracht = goede gezondheid.

Het is dus belangrijk dat je aan je conditie werkt zodat je gespierd bent, maar ook zodat je je lichamelijk kunt ontwikkelen en een gezond leven kunt leiden.

Laat je op geen enkele manier afleiden van je doel?

Als je je erbij neerlegt om puur en alleen spieren op te bouwen, is het belangrijk dat je wilskracht net zo sterk is als de spiermassa en kracht die je wilt verwerven.

2. De juiste supplementen en andere onderdelen van je dieet kiezen

Sporters dragen fruit en groentenGeloof het of niet, maar de impact van supplementen van slechte kwaliteit op je gewichtstoename zal vroeg of laat aanzienlijk zijn?

Sterker nog, de negatieve effecten van steroïden en andere gevaarlijke of ineffectieve supplementen kunnen je blootstellen aan gezondheidsproblemen waarvan je niet eens wist dat je ze had, of je op zijn minst ontmoedigen om door te gaan met je doel om spiermassa te winnen.

Het belangrijkste is dat je eiwitten uit natuurlijke bronnen consumeert, evenals fruit, gedroogd fruit en groenten.

Koop niet zomaar iets en gooi je geld niet onbewust weg. Probeer gewoon de juiste voedingssupplementen te kiezen en vermijd producten die beloven dat ze je spieren doen toenemen zonder enige inspanning van jouw kant.

De beste supplementen die je kunt aanraden zijn ongetwijfeld creatine, proteïnepoeders, die een uitstekend lapmiddel zijn voor degenen die deze producten niet in hun dieet hebben, en vooral producten die het natuurlijke proces van de productie van groeihormonen zoals testosteron op gang brengen.

Koop vooral geen gesynthetiseerd testosteron, want je lichaam kan het zelf produceren met producten zoals Testolan.

3. Gewicht winnen om spieren op te bouwen?

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, moet je aankomen om spieren op te bouwen, maar pas op dat je niet aankomt in de vorm van vet.

Het beste wat je kunt doen als je niet wilt aankomen, is in beweging komen. Hoe actiever je bent, hoe meer energie en voedsel je lichaam nodig heeft en hoe sneller het vet zal verbranden.


Dit Artikel Delen!