Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

de 5 beste sporten om snel af te vallen

Bijgewerkt op 4 november 2023.

transapente pixel
Sporten om af te vallenWe weten allemaal dat sporten om snel af te vallen een verplichting is, maar het ontbreekt ons aan de wil om ze te doen…

Als je hebt besloten om een pil te nemen om snel af te vallen, is dat een goed voornemen, maar…

Denk je dat het genoeg is? Denk je echt dat je zult afvallen door alleen maar je pillen te slikken? Ja, dat kan gebeuren, maar waarom zou je jezelf mooie kansen ontnemen om nog sneller af te vallen? Laat het me uitleggen:

Het juiste voedingssupplement kiezen om je stofwisseling en cholesterolgehalte te reguleren en vet te verliezen is een goed voornemen. Maar er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen, zoals sporten bijvoorbeeld!

De voordelen van sporten om snel af te vallen

Hier hoef je geen proefschrift over te schrijven! Sporten is GOED voor je lichaam en je gezondheid.

De vraag is of JIJ sportief bent of niet… Dat is aan jou om te beslissen!

  • Als je je buiten adem voelt na een tiental trappen oplopen… dan ben je duidelijk niet sportief!
  • En als je de hele dag aan je autostoel gekluisterd zit, zelfs om boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt… geloof me, dan ben je geen sporter!
  • Als je onlangs een nieuw paar espadrilles hebt gekocht en ze nog steeds liggen waar je ze de eerste keer hebt aangetrokken, helemaal schoon en ongedragen… NEE, dan ben je niet sportief!

Ben jij een sportief type of niet?

Welke sporten kun je doen om snel af te vallen?

Over het algemeen zijn de beste sporten om snel af te vallen die sporten waarbij je lichaam veel energie verbruikt zonder het te veel te vermoeien. Het gaat erom dat je op de juiste manier sport, zodat je lichaam slechte vetten kwijtraakt en verbruikte calorieën omzet in verbrande calorieën.

Hier is een lijst met de 5 beste sporten om snel af te vallen:
1. Zwemmen :
een-man-die-zwemt-een-van-de-5-beste-sporten-om-snel-gewicht-te-verliezenDankzij deze sport zul je in goede gezondheid verkeren, met een gebeeldhouwd lichaam en … schoon!
Zwemmen is een activiteit waarbij je bijna elke spier in je lichaam gebruikt.
Wist je dat je met een uur zwemmen tot 800 calorieën verbrandt, hoewel dit natuurlijk afhangt van je zwemstijl!

Een lichaam met extra gewicht beweegt beter in het water, waardoor deze sport een goede activiteit is voor mensen die over het algemeen moeite hebben met bewegen.
2. Teamsporten :
Wij raden basketbal en volleybal aan.
Deze twee sporten zorgen voor veel activiteit op het veld.
Tijdens een basketbalwedstrijd heb je honderden meters gelopen zonder het te beseffen!

Op een volleybalveld zorgen ballen vangen en smakken voor een goede ontspanning van je bovenspieren en kniebuigingen die goed zijn voor je spieren.
3. Tennis :
Deze sport kan behoorlijk saai zijn als je de wedstrijden vanuit je luie stoel voor de tv bekijkt, terwijl je eten eet dat niet per se nuttig is.
Aan de andere kant, als je op de tennisbaan staat, dan…! Tennis is verreweg de beste manier om calorieën te verbranden.

Deze sport combineert beweging, spierontspanning en het veranderen van de richting van de slag: je lichaam wordt tot in de perfectie gebruikt! Een onderzoek gepubliceerd in Harvard Health Publications meldt dat één uur tennissen iemand van 70 kg helpt om zo’n 320 calorieën te verbranden.
4. Roeisporten :
Kajakken, kanoën, roeien, …
Als je de tijd en de middelen hebt, kun je het nuttige combineren met… avontuur!
Roeien is een activiteit waarbij vooral het bovenlichaam betrokken is (behalve bij roeien, waarbij het hele lichaam betrokken is) en waarbij je ook calorieën verbrandt.
5. Hardlopen :
De sport die je bijna niets kost… behalve je calorieën!
Je hebt niet al te veel uitrusting nodig. Elke dag meer dan 30 minuten hardlopen is goed voor je.
Het helpt je niet alleen calorieën te verbranden, het is ook een activiteit die de dagelijkse stress bestrijdt. Ga hardlopen!
a-vrouw-oefent-hardlopen-een-van-de-5-beste-sporten-om-snel-te-verliezen

Is het waar dat sporten helpt om af te vallen?

Alleen, NEE!

Je moet het combineren met een goed dieet (zowel wat betreft kwaliteit als dosering) en ervoor zorgen dat je genoeg slaapt om te herstellen. Ook hier gaat het niet om te veel slapen, maar om goed slapen: op tijd en voldoende!

Sporten is een goede activiteit die moet worden opgenomen in elk afslankprogramma op basis van natuurlijke afslankpillen. Begin echter niet zomaar! Begin geleidelijk, vooral voor mensen die nooit of niet vaak aan sport doen. En aarzel niet om advies te vragen aan een specialist: in sommige gevallen kan sporten gevaarlijk zijn! Dit hangt af van je gezondheidstoestand en je arts kan je helpen.

Dat gezegd hebbende, sport wanneer je kunt: het is altijd heilzaam!


Dit Artikel Delen!