Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Bodybuilding en gewichtstoename: de geheimen van kampioenen

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Geheimen van kampioenen voor het opbouwen van massaEr is een geheim voor bodybuilding en gewichtstoename dat kampioenen heel goed kennen: je hebt rigoureuze en drastische training nodig die je dwingt je fysieke en mentale capaciteiten tot het uiterste te drijven, en misschien zelfs nog wel verder.

Kampioenen hebben, naast de glitter en glamour, een precieze trainingsmethode die ze jarenlang hebben ontwikkeld om te kunnen opscheppen dat ze de beste zijn. Dus als je wilt groeien als een kampioen, volg dan ons advies op…

Het zal niet in een paar uur of een paar dagen gebeuren, maar als je volhoudt, zul je zien dat de resultaten ook niet eeuwig op zich laten wachten.

Hier zijn een paar procedures om je te helpen je te organiseren en ernaar te streven een bodybuildingkampioen te worden. Als je deze ABC’s van bodybuilding volgt, zul je versteld staan van de vooruitgang die je boekt.

Langzaam in de ochtend, niet te snel in de avond!

Om spiermassa op te bouwen, moet je weten hoe je je training moet doseren. Als je trainingssessies te kort zijn, zal je lichaam niet goed genoeg ingereden zijn om te groeien en massa aan te maken.

Aan de andere kant, als je te hard traint en te ver gaat, loop je het risico dat je spieren scheuren, wat pijnlijk kan zijn, zo niet fataal voor je bodybuildingcarrière. Dus doe het rustig aan in de ochtend, niet te snel in de avond?

Wees niet te laks met je training, maar ga ook niet meteen de eerste keer helemaal los.

Voedingssupplementen

Bepaalde voedingssupplementen zijn essentieel om snel en effectief spiermassa op te bouwen.

Gebruik creatine en proteïnepoeder en versterk alles met een goede natuurlijke trigger voor testosteronproductie zoals Testolan.

Creatine wordt veel gebruikt door bodybuilders om aan te komen en op gewicht te blijven. Creatine zorgt voor celversterking (waterretentie), waardoor je een paar kilo aankomt die je spieren goed kunnen gebruiken.

Eiwitpoeder voorziet de consument van het eiwitgehalte dat ontbreekt in standaard snacks. Voeding levert niet altijd de hoeveelheid of kwaliteit eiwitten die nodig zijn om aan te komen. Eiwitpoeder kan daarom een grote hulp zijn bij het bereiken van je doel.

De Testolaneen product op basis van natuurlijke voedingsstoffen, wekt de natuurlijke testosteronproductiemachine in je op. Vooral dankzij de uitzonderlijk voedingsrijke samenstelling zal je lichaam veel meer testosteron produceren, het hormoon dat essentieel is voor de opbouw van pure, harde spieren.

De beste training is rust.

Je denkt misschien dat je dit verkeerd hebt gelezen, maar je hebt het goed gelezen. Het is van vitaal belang dat je rust, zodat je spieren de tijd krijgen om te herstellen en op te bouwen en de spiermassa te bereiken die je wilt.

Dus luister naar je lichaam, ontwikkel er een intieme relatie mee, leer te stoppen wanneer dat nodig is en neem rust.


Dit Artikel Delen!