Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Wat je kunt doen terwijl je wacht op een grotere penis!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Man zit langs de weg

Je zit al midden in je persoonlijke programma om je penis te verlengen.

Het is maar goed dat je begonnen bent, want het gaat nog wel even duren voordat je de eerste resultaten ziet.

Dit is wat SpecialHomme je voorstelt om in de tussentijd te doen!

1  Scheer je schaambeen!

Ja, een penis ‘verloren’ in zijn kleine jungle van haar heeft de neiging om er kleiner uit te zien! Vergeet niet dat jij in de eerste plaats de grootte van je geslacht beoordeelt! Door je te ontdoen van al het haar rond je penis, krijg je een heel nauwkeurig idee van de grootte en kun je zelfs je mening over hoe groot hij is veranderen!

2  Kijk niet naar beneden: gebruik een spiegel!

Ja, de wetten van de fysica schrijven het voor! Door zijn ligging in de onderbuik zal de penis altijd kleiner lijken voor zijn eigenaar. Om een duidelijk idee te krijgen van de grootte, ga je voor een grote spiegel staan op een afstand van minstens 1,30 meter en kijk je je ogen uit! Dit wordt in de bioscoop een medium shot genoemd en het geeft je een exact idee van de afmetingen.

3  Val af, en snel!

Een dikke buik die over je penis hangt, zal hem als het ware “verpletteren”! Al dat vet, afkomstig van bier en andere uitspattingen, zorgt ervoor dat je piemel er piepklein uitziet. Er wordt gezegd dat sommige mannen zich niet eens meer kunnen herinneren hoe hun penis eruitziet omdat hij zo verborgen is door die dikke buik! Kom op, sport om je buik te verstevigen en krijg Popol terug!

4  Verbeter je fysieke conditie!

Training en lichaamsbeweging helpen je niet alleen om af te vallen en vet te verbranden. Ze helpen je om je goed in je vel te voelen en je seksleven te verbeteren. Een gezonde penis in een gezond lichaam!

5  Vermijd roken, of je nu een roker bent of niet!

Vermijd sigaretten als de pest! Tabak is de nummer 1 vijand van de bloedsomloop. Je penis heeft grote stromen bloed nodig om op te zwellen en stijf te worden. Zorg goed voor je slagaders en bloedvaten zodat je bloed goed kan circuleren en het topje van je eikel kan bereiken! Als je een grote sigaar in je slip wilt, stop dan met roken! 🙂


Dit Artikel Delen!