Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Vermijd deze voedingsmiddelen om een goede erectie te krijgen!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
voedsel pistool

Veel voedingsmiddelen hebben een gunstig effect op ons lichaam. En als het op onze seksuele prestaties aankomt, heeft de natuur veel verrassingen voor ons in petto.

Maar terwijl sommige producten de prestaties verbeteren, zijn andere voedingsmiddelen echte risico’s die je beter kunt vermijden!

In de rest van dit artikel bekijken we welke voedingsmiddelen je moet vermijden als je een goede erectie wilt…

1  Hotdogs!

Hotdogs, en in het verlengde daarvan alle vormen van junkfood, zitten vol vet dat rechtstreeks naar de aderen gaat en ze blokkeert. Je kunt je voorstellen wat er dan gebeurt: het bloed wordt langzamer als het er doorheen stroomt. Het geheim van een goede erectie is een goede bloedcirculatie.

2  Kauwgom!

Je zorgen maken over een slechte adem is goed: je partner loopt waarschijnlijk weg als je een slechte adem hebt! Maar je moet voorzichtig zijn, want kauwgom (vooral mintkauwgom) heeft een slecht effect op testosteron! Tenminste, dat is wat sommige studies hebben beweerd. We weten allemaal hoe belangrijk testosteron is voor het libido van een man. Denk dus nog eens na over je gewoontes en controleer wat je kauwt!

3  Frisdrank!

Naast het gas dat deze voedingsmiddelen veroorzaken in onze magen en darmen, tasten ze ook ons testosteron aan. Het schijnt ook een slecht effect te hebben op de kwaliteit van spermatozoa, die kleine wezentjes die elke man zo dierbaar zijn!

4  Chips!

Net als hotdogs bevatten chips te veel vet naar onze smaak. Maar het gevaarlijkste aan chips is het zout dat erin zit en dat onze bloeddruk aantast. Resultaat: vaarwel tegen een goede erectie!

5  Sojaproducten!

Deze voedingsmiddelen stimuleren de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Als de niveaus van dit hormoon bij een man de norm overschrijden, stel je dan eens voor wat er gebeurt! Niet goed voor ons mannen, want het beïnvloedt ons libido (of seksueel verlangen) en bedreigt zelfs onze viriliteit.

6  Voeding uit blik!

Ze bevatten grote hoeveelheden natrium. Toegegeven, het is een goede oplossing voor een snelle maaltijd. Maar het is ook veel gas dat zich in je maag nestelt en daardoor de kwaliteit van je libido aantast. Als je ze toch moet eten, week ze dan 20 minuten in water om het natriumgehalte een beetje te verminderen.

7  Energiedrankjes!

Ze hebben een onmiddellijk effect dankzij de grote hoeveelheden suiker en cafeïne die ze bevatten. Maar dit heeft nadien een negatief effect op de seksuele prestaties. Deze drankjes “schudden” de activiteit van het lichaam op, waardoor ze een echte vijand zijn van je goede erectie.

8  IJs!

We laten het dessert natuurlijk voor het laatst staan! Het is heerlijk en erg verfrissend, maar eet het niet voor de seksuele activiteit! Veel van de ingrediënten geven je een moe gevoel en maken je maag zwaar! Vaarwel libido! Aan de andere kant is er niets beter dan een heerlijk bevroren dessert na een goede stoeipartij!

Een goede erectie krijgen: de conclusie

Gevaarlijk voedsel voor een goede erectieDe kwaliteit van een seksuele ontmoeting kan gemakkelijk worden veranderd door de consumptie van voedsel dat onschuldig lijkt.

Welnu, als je goed weet hoe je lichaam werkt en vooral hoe je hele seksuele arsenaal in elkaar zit, kun je de zaken omdraaien en aanzienlijk verbeteren door te letten op wat je eet.

Daarom raden we je aan om goed op te letten wat je eet en wanneer je het eet!


Dit Artikel Delen!