Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Verhoog je aantal zaadcellen: 5 technieken die werken!

Bijgewerkt op 4 november 2023.

transapente pixel
een spermacel die een eicel binnendringtSperma is er niet om een succesvolle seksuele ontmoeting af te sluiten. Het is er in de eerste plaats om zich voort te planten.

Het is waar dat de meeste mannen het volume van hun sperma willen vergroten en intense, overvloedige ejaculaties willen hebben om hun sensaties tijdens het orgasme te verhogen en ook om indruk te maken op hun partner. Natuurlijk, als ze uitwendig willen ejaculeren, is dat ook veel indrukwekkender, met meer stroom!

Maar laten we het nu hebben over jonge stellen met een kinderwens, die er alles aan doen om de vruchtbare dagen optimaal te benutten. Wist je, heren, dat er veel dingen zijn die je kunt doen om de kwaliteit en kwantiteit van je sperma te verbeteren?

Een vrouw kan maar een paar dagen per maand zwanger worden. Paren tijdens deze vruchtbare dagen kan leiden tot zwangerschap. Maar er zijn koppels die al maanden of jaren alles geprobeerd hebben om een baby te krijgen, zonder succes.

Daarom volgen hier enkele technieken om de grootte en vruchtbaarheidswaarde van sperma tijdens je zaadlozingen te verhogen.

Welke technieken moeten worden gebruikt om het sperma te verhogen en de vruchtbaarheid te verbeteren?

Zelfs als beide partners in goede gezondheid verkeren, kan een man het nog steeds beter doen en zijn vruchtbaarheid verbeteren met behulp van een paar eenvoudige en toegankelijke technieken.

Kortom, of het nu voor het plezier is of voor de voortplanting, iedereen heeft baat bij de volgende adviezen!

1  Vermijd oververhitte testikels!

Om meer sperma te produceren, mogen de testikels niet blootgesteld worden aan hitte: de geneeskunde zegt dat ze een gemiddelde temperatuur van 35°C moeten aanhouden. Dus als een man zijn vruchtbaarheid wil verbeteren, moet hij nauwsluitende kleding zoals jeans of te plakkerig ondergoed vermijden.

Het gebruik van een laptop is zeer gevaarlijk voor de testikels. Mannen, vooral mannen in de vruchtbare leeftijd, hebben de vervelende gewoonte om hun laptop op hun knieën of buik te laten rusten, waardoor de door de laptop geproduceerde warmte wordt overgedragen op hun hele lichaam en natuurlijk op hun geslachtsdelen, wat scrotale hyperthermie veroorzaakt.

Een andere slechte gewoonte die je moet vermijden en die bijdraagt aan de vermindering en verzwakking van de mannelijke vruchtbaarheid, is lang in een stoel zitten.

Denk vooral niet dat de lichte temperatuurstijging door deze slechte gewoonten te verwaarlozen is. Elke opwaartse variatie in deze temperatuur kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van je sperma en je vruchtbaarheid in het algemeen.

2  Stop met roken om meer te produceren!

Voor zowel mannen als vrouwen geldt: roken vermindert de vruchtbaarheid. Studies hebben aangetoond dat het sperma van een man die rookt, in vergelijking met het sperma van een niet-roker, aan beweeglijkheid verliest en het aantal zaadcellen in het mannelijk sperma vermindert.

3  Controleer uw gewicht!

Het is wetenschappelijk en medisch erkend dat zeer dunne mannen slechter sperma hebben dan mannen met een normaal gewicht. Daarom moeten mannen die hun vruchtbaarheid willen verbeteren en meer sperma willen hebben – afhankelijk van hun startgewicht – proberen om in goede conditie te zijn en een redelijk normaal gewicht te hebben.

4  Eet gezond en beweeg!

Voeding speelt een cruciale rol bij de samenstelling van sperma. Mannen die meer vitamines binnenkrijgen, weinig alcohol drinken en veel bewegen, produceren over het algemeen meer sperma en kunnen daardoor gemakkelijker kinderen verwekken zonder complicaties.
Aan de andere kant moet bijzondere aandacht worden besteed aan de consumptie van producten op basis van soja. Deze producten hebben een negatief effect op de vruchtbaarheid. Alcohol moet ook met mate worden geconsumeerd. Als algemene regel geldt: vermijd overdaad!

5  Bedrijf regelmatig de liefde!

Naast de bekende voordelen voor het immuunsysteem en de mentale toestand, verbetert regelmatige geslachtsgemeenschap de kwaliteit van het sperma. Koppels die besloten hebben om een baby te krijgen, moeten daarom regelmatig vrijen, vooral tijdens de vruchtbare dagen van de vrouw. Maak je geen zorgen, uiteindelijk komt het goed.

Boost het met natuurlijke oplossingen

Er is geen tekort aan oplossingen om het sperma te stimuleren. De truc is om de oplossingen te vinden die het beste bij jouw profiel passen. Aarzel niet om te kiezen voor de oplossingen die het meest effectief lijken en je zult zeker niet alleen je spermaproductie een boost geven, maar ook je zelfvertrouwen.

In de Virility-oplossingen vindt u producten die we zorgvuldig hebben geëvalueerd. We publiceren regelmatig de nieuwste producten en informatie. Neem een kijkje en u zult niet teleurgesteld zijn…


Dit Artikel Delen!