Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Verander je levensstijl om je seksualiteit te verbeteren!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Sportieve mannen
Een betere erectie… veel mannen zijn altijd al op zoek geweest naar oplossingen voor hun seksuele problemen. Hoewel de standaardbehandelingen voor erectiestoornissen bestaan uit farmaceutische medicijnen, pompen en in sommige gevallen chirurgie, geven veel mannen de voorkeur aan meer natuurlijke opties. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde natuurlijke oplossingen effectief zijn in de strijd tegen erectiestoornissen.

Maar is het mogelijk om deze aandoening te verhelpen zonder andere oplossingen te gebruiken?

SpecialHome zegt JA… het is mogelijk om deze lastige aandoening te bestrijden zonder enige medicatie, of die nu chemisch of natuurlijk is. Hier onthullen we enkele gewoonten die je moet herzien of aannemen om weer een harde, langdurige erectie te krijgen!

Betere erecties: wat je al kunt doen

Natuurlijke oefeningen voor mannenVoor veel mannen worden erectiestoornissen veroorzaakt of verergerd door keuzes in hun levensstijl. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen die echt kunnen helpen:

  • Als je rookt, stop dan. Als je het moeilijk vindt om te stoppen met roken, zoek dan hulp. Probeer behandelingen op basis van nicotine (zoals nicotinekauwgom of -pleisters), die op de markt verkrijgbaar zijn, of vraag je arts naar medicijnen op recept die je kunnen helpen bij het stoppen met roken.
  • Gewicht verliezen. Overgewicht kan erectiestoornissen veroorzaken of zelfs verergeren.
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Dit kan onderliggende problemen verhelpen die een rol spelen bij erectiestoornissen. Lichaamsbeweging verlicht stress en kan je helpen gewicht te verliezen en de bloedstroom te verhogen. Kortom, lichaamsbeweging is altijd goed voor het lichaam in het algemeen en voor de holle en sponsachtige lichamen in het bijzonder!
  • Laat je behandelen voor alcohol- of drugsverslaving. Overmatig alcoholgebruik en het gebruik van bepaalde illegale drugs kunnen erectiestoornissen verergeren, hetzij direct, hetzij door gezondheidsproblemen op lange termijn te veroorzaken.
  • Werk aan relatieproblemen. Verbeter eerst de communicatie met je partner. Overweeg daarna, indien nodig, om specialisten te raadplegen en relatietherapie te volgen als je het moeilijk vindt om je relatie in je eentje te verbeteren.

Ik kan nog steeds niet goed op mijn benen staan! Wat kan ik eraan doen?

Tabak en een slechte erectieAls je denkt dat al deze “zelfgemaakte” oplossingen je erectieprobleem niet oplossen, is het misschien tijd om naar een specialist te gaan. Medische behandeling is essentieel als het probleem een lichamelijke oorzaak heeft.

Het eerste wat je arts zal doen, is controleren of je de juiste behandeling krijgt voor eventuele gezondheidsproblemen die je erectiestoornis kunnen veroorzaken of verergeren.

Lichamelijk onderzoek kan veel aanwijzingen geven. Ze kunnen een probleem met de bloedsomloop of hormonen of andere ongewone kenmerken van de penis zelf aan het licht brengen. Na het lichamelijk onderzoek kunnen laboratoriumtests worden uitgevoerd om de oorzaak van de erectiestoornis vast te stellen.

Zelfs als de oorzaak lichamelijk is en de symptomen medisch worden behandeld, raden de meeste artsen mannen met erectiestoornissen aan om een gezonde levensstijl aan te nemen om de behandeling te versnellen. Psychotherapie en gedragsverandering kunnen ook worden voorgeschreven.


Dit Artikel Delen!